Kıyafet kombini hakkında yardımlarınızı bekliyorum

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Öğretmenim eylülde göreve başlayacağım Allah izin verirse.Ancak klasik giyime alışık biri değilim.Bu güne kadar hep spor giyindim.Bana yardım eder misiniz?

Beyaz gömleğim vardı lacivert ve siyah dar paça pantolon aldım.Pudra rengi yarım kol ceket de almıştım.(geçen sene çok modaydı.)Bunların dışında

Nasıl kombinler yapabilirim?Minyon tipliyim zayıf ve kısayım. ( 1. 56 boy 50 kilom)

sanırım ilk atama öncelikle hayırlı olsun ben de öğretmenim giyimini biraz da çalıştığın yer belirliyo onu da hesaba katman gerekecek

evet ilk atama.Teşekkür ederim :) Ben Şanlıurfa'nın köy okuluna atandım.Çok açık giyinen biri değilim ama kapalı da değilim.Normal yani.Bir öğretmen olarak tavsiyelerinizi bekliyorum :)

öncelikle hayırlı olsun atamanız =) öğretmenler artık zaten pek öyle takım elbiselerle dolaşmıyorlar sanırım, yalnızca kot giymiyorlar gibi.

kadife ve kumaş pantolonlarınızı kışın, eğer boğmuyorsa, boğazlı kazaklarla kombine edebilirsiniz. o tarz giyime göğüs göbek arasında biten kolyeleri çok yakıştırıyorum eğer aksesuar düşünürseniz. diz kapağı hizasında eteklerinizi de bu şekilde kullanabilirsiniz. eğer boğazlı kazak boğuyorsa, düz renk penyelerinizin üzerine düz renk hırkalar giyip boynunuza şal dolarsınız. her şalla farklı bir hava yakalarsınız.
farklı renk ve modellerde gömlekler alıp hem sıcak havalarda tek olarak, hem de kışın v yaka kazaklarla giyebilirsiniz. pudra ceketinizi altına yalnızca uygun renkte atletler giyerek bile kullanabilirsiniz. yine ince ve uzun kolyeler böyle kombinleri çok güzel tamamlıyor.

öncelikle hayırlı olsun atamanız =) öğretmenler artık zaten pek öyle takım elbiselerle dolaşmıyorlar sanırım, yalnızca kot giymiyorlar gibi.

kadife ve kumaş pantolonlarınızı kışın, eğer boğmuyorsa, boğazlı kazaklarla kombine edebilirsiniz. o tarz giyime göğüs göbek arasında biten kolyeleri çok yakıştırıyorum eğer aksesuar düşünürseniz. diz kapağı hizasında eteklerinizi de bu şekilde kullanabilirsiniz. eğer boğazlı kazak boğuyorsa, düz renk penyelerinizin üzerine düz renk hırkalar giyip boynunuza şal dolarsınız. her şalla farklı bir hava yakalarsınız.
farklı renk ve modellerde gömlekler alıp hem sıcak havalarda tek olarak, hem de kışın v yaka kazaklarla giyebilirsiniz. pudra ceketinizi altına yalnızca uygun renkte atletler giyerek bile kullanabilirsiniz. yine ince ve uzun kolyeler böyle kombinleri çok güzel tamamlıyor.

Teşekkür ederim :69:

bence senin en çok kullanıcağın şeyler kumaş pantalon ve etekler olcauk o yüzden gri,siyah,larcivert,füme rengi gibi pantolonlar al kendine kalem eteklerde alabilirsin tuniikte kullanabilirsin diye düşünüyorum yani diz altı bi klasik elbisede kullanabilirsin

ben de urfada çalışıyorum ilçesinde merkez için rahat diyorlar fakat ilçeleri için maalesef aynı şeyi söylemek mümkün değil sana normal gelen burası için bazen açık kaçabiliyo ben ilk geldiğimde çok zorlanmıştım şimdi alıştım ama senin merkez köy mü yoksa ilçe falan mı

ben de urfada çalışıyorum ilçesinde merkez için rahat diyorlar fakat ilçeleri için maalesef aynı şeyi söylemek mümkün değil sana normal gelen burası için bazen açık kaçabiliyo ben ilk geldiğimde çok zorlanmıştım şimdi alıştım ama senin merkez köy mü yoksa ilçe falan mı

İlçenin köyü :) Öyleyse ben de zorlanırım.Ben daha çok pantolon giymeyi seviyorum zaten.Eteği pek giyemiyorum.Ama şık elbiseleri severim :)

biraz zorlanacaksın çok kapalı bi toplum şöyle bi 20 sene geriye geleceksin bu arada ben ceylanpınarda görev yapıyorum senin neresi

Back
X