Kıyafet konusunda çok şanssızım...

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Konuya geçiyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam
Geçen hafta bilindik bir markadan mont aldım montun yaka kısmında kağıtları vardı hani fiyatı markası yazan kağıtlar.kağıtları çıkarmak isterken o bölgede bi yırtık meydana geldi küçük ama sökülüp büyüyebilir..bu haftasonu götürmedim mağazaya ben dikerim diye düşündüm ama dikilecek gibi değil iğne batınca daha çok sökülüyo sanki hem sert zaten
montu hafta içi götürsem değişim yapmasalar bile terzilerine filan verirler mi sizce. Bu akşam aradım mağazayı ama kimse açmadı geç oldu diye sanırım. Yarın tekrar arycam ama size de sormak istedim çokk canım sıkıldı

Kağıdı sokmeden değişim yapıyorlar.
Ben de aldım olmayınca iade aldılar

Bilindik bir markaysa degisim olur. Urunde hata varsa zaten yeni urunle degistirilir. Etiketi sokunce sokulduyse montta var sorun

fiyat etiketiyse dediğiniz sökükmüş dikkat etmedim der iade edebilirsin. Ama monta dikili olarak bulunan marka arması ya da etiketiyse sökerken yırttıysan iade veya değişim yapmazlar... terzi ye de göndermezler. Gönderseler de terzi ücreti alırlar

Yok arma filan değil fiyat yazan kağıtlar vardı onları çekerken söküldü

Ya bide ben dikmeye çalıştım şunan dikili ama hiç iyi olmadı ve eminim zamanla atar o dikiş(

Dediğimi yap. Alamayız derlerse kavga çıkar.:)
Kesin alırlar
İnş alırlar

Foto atarsan daha iyi olur sanki.
Hemen atıyorum
Oncelikle Allah baska dert vermesin
Buyuk firmalar bakmiyor boyle seylere degisim yaparlar
Umarım
Kiz o kadar dert edinecek ne var bunda?canin sagolsun almazlarsa da almasinlar mont yahu alt tarafi, atarsin gider canindan kiymetli mi?
Ama yazık sonucta para verip alıyoruz

Kiz o kadar dert edinecek ne var bunda?canin sagolsun almazlarsa da almasinlar mont yahu alt tarafi, atarsin gider canindan kiymetli mi?

Görüşürsün değiştirirlerse değiştirirler

Değişmezlerse de dikmişsin giyersin

Atarsa dikiş o Zaman düşünürsün

İç tarafında anladım ben bu sökük kısmı

Bir şey olmaz ki ondan

İnş alırlar

Hemen atıyorum

Umarım

Ama yazık sonucta para verip alıyoruz
Para veriyosun da
Kiyafet konusunda sanssizim da denecek bise degil
He kiyafet konusunda nasil sanssiz olursun,150 kilosundur saglik sorunun vardir veremiyorsundur giyecek bise bulamazsin
Iste o zaman sanssiz olursun
Uzme tatli canini
Hic bisey senden degerli degil

Diktim bide ya ama hiç olmadı

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 286
  • image.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 281
  • image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 281
Kiz boyle dikis mi dikilir

Bence once bir magazaya gotur almazlarsa da terziye gotur gorunmeyecek sekilde diksinler bitti gitti sorun

Bende basligi actigimda ark da dedigi gibi kilolusun kiyafet olmuyo sandim Allah baska dert vermesin dunyalik maddi seyler icin ne sikiyorsun canini evet sonucta para ile aliyorsun ama Allah saglik versin yine kazanir alirsin ayrica onun bu hale gelmesinde bi suclu da sensin cekip koparmak yerine guzelce cikarsaydin Uzulme boyle seylere

Evet kesmelydim ama dikişi çok zayıfmış demek ki :)
Yarın arıycam mağazayı olmazsa normal terziye götürürüm artık
Aldığım kıyafetlerin başına sık sık biley geldiği için öyle dedim yoksa zayıfım yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…