- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
3 tane kağıt vardı ikisini çıkardım işte biri kaldıKağıdı sokmeden değişim yapıyorlar.
Ben de aldım olmayınca iade aldılar
Yok arma filan değil fiyat yazan kağıtlar vardı onları çekerken söküldüfiyat etiketiyse dediğiniz sökükmüş dikkat etmedim der iade edebilirsin. Ama monta dikili olarak bulunan marka arması ya da etiketiyse sökerken yırttıysan iade veya değişim yapmazlar... terzi ye de göndermezler. Gönderseler de terzi ücreti alırlar
Dediğimi yap. Alamayız derlerse kavga çıkar.:)Yok arma filan değil fiyat yazan kağıtlar vardı onları çekerken söküldü
İnş alırlarDediğimi yap. Alamayız derlerse kavga çıkar.:)
Kesin alırlar
Hemen atıyorumFoto atarsan daha iyi olur sanki.
UmarımOncelikle Allah baska dert vermesin
Buyuk firmalar bakmiyor boyle seylere degisim yaparlar
Ama yazık sonucta para verip alıyoruzKiz o kadar dert edinecek ne var bunda?canin sagolsun almazlarsa da almasinlar mont yahu alt tarafi, atarsin gider canindan kiymetli mi?
Kiz o kadar dert edinecek ne var bunda?canin sagolsun almazlarsa da almasinlar mont yahu alt tarafi, atarsin gider canindan kiymetli mi?
Para veriyosun daİnş alırlar
Hemen atıyorum
Umarım
Ama yazık sonucta para verip alıyoruz
Olmazsa en son çare normal bir terziye götürürüm?Görüşürsün değiştirirlerse değiştirirler
Değişmezlerse de dikmişsin giyersin
Atarsa dikiş o Zaman düşünürsün
İç tarafında anladım ben bu sökük kısmı
Bir şey olmaz ki ondan
Evet kesmelydim ama dikişi çok zayıfmış demek ki :)Kiz boyle dikis mi dikilir
Bence once bir magazaya gotur almazlarsa da terziye gotur gorunmeyecek sekilde diksinler bitti gitti sorun
Bende basligi actigimda ark da dedigi gibi kilolusun kiyafet olmuyo sandim Allah baska dert vermesin dunyalik maddi seyler icin ne sikiyorsun canini evet sonucta para ile aliyorsun ama Allah saglik versin yine kazanir alirsin ayrica onun bu hale gelmesinde bi suclu da sensin cekip koparmak yerine guzelce cikarsaydinUzulme boyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?