- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.001
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
ben doğuda bir ilde görev yapıyorum ve burası epey muhafazakar yani ne giyseniz dönüp bakarlar. Ailem ise normalde egede bir ilçede yaşıyor. İlçede ise herkes gayet rahat şortlar miniler crop giyiyor klasik ege ilçesi yani. Ama ben senelerce uzun pantolonlar kısa kollularla gezdim sırf bizimkiler laf etmesin diye. O kadar abartıyorlardı ki denizde bikini yerine şort veya nispeten daha kapalı üst giyiyordum orada bile kısa elbise kısa şort giymeme karışıyorlardı. Bende bu sebeplerden ve birtakım başka sebeplerden (adan zye her şeye yorum yapıp karışmaları müdahale etmeleri eleştirmeleri evin içinde bile şort pijama giyemiyordum babam ve erkek kardeşlerim var diye ama onlar boxerla gezebiliyordı ) atandığımdan beri doğru düzgün yanlarına gelmedim. Bu yıl deniz kenarına 45 dakika olan bir yere taşındılar birkaç aylığına burada da insanlar gayet rahat. Bende kısa süreliğine geldim kardeşimin eşi falan da burada onunla takılıyorduk pek karışmıyorlar bu defa diye uzun durdum. Neyse bugün annemle babam dışarı çıkalım dedi benim çıkasım olmasa da onların hatrı için tamam dedim. Kısa ama mini olmayan bir elbise giydim. Babam 3 defa değiştirmemi uzum bir şey giymemi söyledi 3 defa hayır dedim kıyafetimde bir şey olmadığını söyledim. İnatlaşma aksilik yapma dedi.30 yaşındayım istediğimi giyerim dedim. En son terbiyesizlik yapma 40 yaşına gelsen de böyle giyinemezsin dedi. Bende benimle çıkmak istiyorsanız bu şekilde giyineceğim dedim. İyi çıkmayalım madem dedi tamam dedim. Ben 30 yaşına geldim doğuda istediğimi giyemiyorum ,normalde yanlarına geldiğimde gene istediğimi giyemiyordum. Bende gencim yani istediğimi giyemeyeceksem ne anlamı kaldı ? Kendi bedenim hakkında karar vermem ne zamandan beri terbiyesizlik oldu. Tüm hevesim kaçtı resmen 10 gün sonrasına uçak bileti aldım geri döneceğim