• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet sorunu

eskidenolsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
149
0
46
Ankara
Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?

ben olsam ben de sinirlerim,benim eşimde bu günlerde senin eşin gibi
onu giyme bunu giyme,bu sabah saçımda ki tokaya bile karıştı bunaldım artık
eşinin nabzını ölç,giyebiliyorsan giy..
başka kadınların eteğine bakıp konuşmak nasıl oluyormuş
çok sinirlendim

Son düzenleme:
hem giydirmiyor hem de senin eteğinden giymiş al konuş diyor dalga geçer gibi.. giyin valla inadına giyin.. Ben de kuzeninin düğününde kolsuz tunik giydim diye surat yaptı.. yahu senin akrabanın düğünü şık olmuşum Bu seni onurlandırır.. hem sadece sıfır kol.. neymiş kış günü giyilirmiymiş dikkat çekermiş.. gördük düğündeki mini giyenleri.. korkumdan mini giyemedim ki sadece salonda oynicaz terlicez diye yünlü ama sıfır kol tunik giydim.. yahu yer yüzünde Bot giydirmeyen Başka erkek varmıdır.. ne heveslerle Bot aldım yok giydirmiyor.. güzel görünüyomuş dikkat çekiyomuş çok kadınsı oluyomusum giyince.. ne istiyor erkek gibi görünme mi anlamıyorum ki.. inadına şalvar giyip dolaşacam Bi de Bıyık çizecem kasket takıp dolaşacam yaaaaaa..

benimki de kırmızı ceket,palto vs. giydirmez bana...:57: çok dikkat çekiyormuşum...etrafım boğa dolu sanki:37:

istediğini giy bence. sonuçta sen kendini biliyosan başkaları da seni biliyosa bikiniyle sokağa çıkmadığın sürece ne giydiğinin bi önemi yok.
ama eğer çok muhafazakar bi semtte oturuyorsan ya da işe beled. otobüsüyle gidip geliyorsan ve eşin seni iyiliğin için bu sebeple uyarıyorsa da mini eteğinin üzerine uzun bir manto giyer öyle gidersin. çözümü var herşeyin.

benimki de kırmızı ceket,palto vs. giydirmez bana...:57: çok dikkat çekiyormuşum...etrafım boğa dolu sanki:37:

ayyyy hahaha bu yorumu okuyunca cokkk güldümm yaaa... bogaaa:1::1::1::1: kusura bakmayin yaaa.. benim esimde giydiklerime karisir.. karisir demekle yani sadece yorum yapar bir ikide takintisi var onlari giymeyincede nisbet yapar gibide aa buna bkk seninkinden demez.. yani kocacigin biraz ayip etmiisss... sende onun giydigine sacina basina karis bir yerde gezerkende birini görünce aa baak seninkinden de..:34::34::15::15:

canim konuyu fazla büyütmeyinde sert tepki verme yani al karsina konus hoslanmiyorum bu sekilde davranmani konuyu uztmakta istemiyorum birdaha busekilde davranmazsan eger cok iyi olur gibi bisiler de..

Sizinde yetişkin bir birey olduğunuzu ,kendi tarzınız ve düşüncelerinizin olduğunu eşlerinize bir şekilde kabullendırmelisiniz bence.

Ne yani eşiniz olmasa,karışmasa,siz nasıl giyineceğinizi bilmeyecek misiniz,ya da usturupsuz mu giyineceksiniz.

Eşlerin bukadar da müdahaleci olmasına izin vermeyin...

Sonuçta ortamına göre nerde ne giyineceğinizi sizler pekala iyi bilirsiniz...

Son düzenleme:
siz de onu giydiklerine mudahale edin. mesela ona yakisan gomlekleri kazaklari giydirmeyin. bunlar seni daha yakisikli gosteriyor rahat edemiyorum sdiye soyleyin. gidin ona kiyafet alin ama hep dede kiyafeti olsun . o size nasil davraniyorsa siz de oyle davranin.

siz de onu giydiklerine mudahale edin. mesela ona yakisan gomlekleri kazaklari giydirmeyin. bunlar seni daha yakisikli gosteriyor rahat edemiyorum sdiye soyleyin. gidin ona kiyafet alin ama hep dede kiyafeti olsun . o size nasil davraniyorsa siz de oyle davranin.

güzel fikir çok beğendiğin bi kıyafeti giyememenin ne demek olduğunu erkekler anlamalı bence.

Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?

valla cnm sorma ah ah bu konuda tek basına degılsın al bendende o kadar bendede bı sevgılı varkı sorma gıtsın benkı hele yıllar oldu etegı elbıseyı unuttum erkek gıbı kot devamlı onada karısıyor gercı valla yalanada gerek yok bu sene nısanlanmayı dusunuyoruz ama bu asırı kıskanclıgı bende acaba yanlısmı yapıyorum acaba katlanabılırmıyım dıye dusunceler ıcerısındeyken senın sorunun cıktı karsıma kendımı bı anda bu yaz gunu aysadıgım bı anımı hatırlattın bana yaz vaktı calısıyorum hava sıcak tel acdım ve rıca ettım nolur dedım musade etde su sıcak gunler gecene kadar barı bı elbıse gıyeyım yanıyorum daralıyorum devamlı her gun kot ıcınde dedım de yok dedı ben ben bu yazı kotla gecırdım valla ben az daha dusneyım barı ınsanın sahsıyetı demekkı evlenınce gecmıyormus ne gıymek ıstıyorsa o ıcınde uhte kalıyormus bunun karsılıgını verebıl yada veremeden ıcınde tut genede ıcınde uhte kalıyor butun yaz elbıselı eteklı bayanlara ımrenmemle geldı gectı ama nereye kadar dedıgım gıbı ınsanın ıcınde kalıyormus evlensede sen nasıl basedıyorsun ya hıcmı ıcın gıtmıyorm vıtrınde hosuna gıden bıseyı gordugunde yoksa benmı abartıyorum ben gordugumde ıcım gıdıyor aılende sen bekarken senı bu kadar sıkarlarmıydı ben 31 yasındayım ve su yasıma kadar daha bır kere karıstıklarını gormedım cunku abartmadıgımda ole bıseye ıhtıyac duymadılar hal boyleykende zaten abartmazkende bolesı ufak seylere takıldıgında yasak getırdıgınde evlılıgı bı kez daha dusunuyorum senın duyguların nasıl bu konuda buraya sagdece sorununu yazmıssın bende bu konuda duygularını merak edıyorum cunku bende senın gıttıgın yolda gıtmek uzereyım sende bana yardım ınsan kaldırabılıyomu her daım ne gıydıgıne karısılmayı

hem giydirmiyor hem de senin eteğinden giymiş al konuş diyor dalga geçer gibi.. giyin valla inadına giyin.. Ben de kuzeninin düğününde kolsuz tunik giydim diye surat yaptı.. yahu senin akrabanın düğünü şık olmuşum Bu seni onurlandırır.. hem sadece sıfır kol.. neymiş kış günü giyilirmiymiş dikkat çekermiş.. gördük düğündeki mini giyenleri.. korkumdan mini giyemedim ki sadece salonda oynicaz terlicez diye yünlü ama sıfır kol tunik giydim.. yahu yer yüzünde Bot giydirmeyen Başka erkek varmıdır.. ne heveslerle Bot aldım yok giydirmiyor.. güzel görünüyomuş dikkat çekiyomuş çok kadınsı oluyomusum giyince.. ne istiyor erkek gibi görünme mi anlamıyorum ki.. inadına şalvar giyip dolaşacam Bi de Bıyık çizecem kasket takıp dolaşacam yaaaaaa..

her gün yeni bir şey çıkartıyor benim eşim de, etek tayt dar kazak,pantolon
eskiden böyle değildi şimdi her şeyime karışıyor dün en son saçıma taktığım tokayı çıkart dedi
ya altı üstü bir toka dikkat çekiyormuş delireceğim artık bende..
çok abartılacak bir şeyde değil ince mavi küçük bir toka,mavi küpelerimi takmıştım uysun diye taktım
az önce mail attım beni ne kadar üzdüğünü belirten bakalım ne cevap verecek paşam.

Bence bi bayan eşinin uygun görmediği kıyafeti giymemeli. Benim eşimin hoşlanmadıgı istemediği bir kıyafeti ben giymem şahsen.

Kesinlikle haklısın ben olsam aynını yapardım ne demek yaa hem izin verme hem de bak ne giymiş de!!! Milletin eteğine mi bakıyosun sen ben de giyim bana da başkaları baksın derdim ben de olsam...!!!

İnanır mısınız derdimi deştiniz kızlar...Ama benim kadar baskı hissettiğinizi sanmıyorum dermişim:50: Benim sevgilim de çok kıskanç ama öyle böyle değil ya:(.... Pantolon giymeme karışır bi rahat giyemem lafını bile ettirmez o derece...Hep etek giyecem uzun etek hem de tek değil üstüne uzun bişey giymem de lazımmış kalçam belli olmasınmış......Neymiş bacaklarım belli olurmuş erkekler bakarmışş:53:Hey Allahım ya sanki dünyada tek kız benim ya bacağıma kalçama kapalıyken kim bakacak?? Ben bi de kapalıyım yani kendi isteğimle zamanında kapanmış biri olarak ne giyip giymeyeceğimi bilirim değilmi:47:
Yukarıda bi arkadaş demiş yanlış mı karar veriyorum acaba diye ben resmen ayrılma sürecine girdim ya boğuluyorum yok böyle bişey :50: Nişan olacaktı güya ayrılacaz bu gidişle....Özgürlüğüm benim herşeyim Allah affetsin giyiyorum istediğimi uzaktayız zaten görmüyo da...:26:
Bi gün tepemi attıracak çıplak dolaşacam dışarda o olacak haa:27:

Son düzenleme:
herkez üstüne yaşına ve kilosuna yakışanı giymeli bence..
çok usturupsuz giyinenler var görüntü kirliliği yapıyolar..

sizin etek mevzusuda fazla alaylı olmuşş bak sana giydirmiyorum ama elalemde güzel duruyor yakışıyor der gibi..
giydirmem ama giyenede bakarım beğenirim erkek psikolojisi kendileri güzel yakıştırıp giyene baktığından herkesi kendileri gibi öküz sanıp giydirmiyolar..

Son düzenleme:

ayyyyy ne ayıp:20:

eşin resmen dalga geçmiş...hem ona ne arkadaşının eteğinden:20:

ne ayıp şey....

kes cezasını:19:

eşinin bunu kasıtlı söylediğini sanmıyorum erkekler bazen boşboş konuşmayı severler sanırım eşininde böyle bir anına denk geldi.aklına geleni dile getirdi.büyütülecek bir mevzu değil bence ama bunu bahane edip yasaklarını delmeye çalışabilirsin:31:

Back
X