• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet sorunu

Siz tavizi baştan vermişsiniz...
Bu saatten sonra istediğimi giyerim karışamaz deme hakkınız yok gibi gibi...
Her şeye rağmen gene de yavaş yavaş onu açabilirsiniz tamamen istediğinizi giymenize izin vermez belki ama bir nebze olsun yumuşayabilir belki...
Hep savunduğum bir şey var: O gözle insanlara/kadınlara bakmasa kendi eşinden de sevgilisinden de bunu istemez erkek...

Eşlerr birbirinin kıyafetiyle ilgili görüşlerini söyleyebilir ve hoşlanılmıyorsa giyilmeyebilir bunu anlarım Fakat aşırısı can sıkısı,hastalık diye düşünüyorum.Birdee hem giydirmezler hemde köşedeki kızın etek boyuna gözlerini dikerek bakmayı çok iyi becerirler... Lakinnn bencillik ben anlam veremiyorum bu tarzz yaklaşımlara.

Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?

kesinlikle haklısın, ödün vermek sizi kıymetli yapmaz daha fazla ödün isterler evlenmeden önce nasıl giyiniyosan öyle giyin, ben çok kızıyorum böyle şeylere, açık bi bayanla evlenip evlendikten sonra kapan diyen bi dolu hödük var niye abi beni cami duvarındamı gördün demek lazım

Kıyafet konusunda asla erkeklere taviz verilmemeli asla..

Eşinizin yaptığı çok ayıp.. Yorumları okuyamadım sorulmuşsa kusura bakmayın; o bayan kim ?

Eğer yabancı biriyse ona karşıda sizi rencide etmiş bence..

Son düzenleme:
ayyyyy ne ayıp:20:

eşin resmen dalga geçmiş...hem ona ne arkadaşının eteğinden:20:

ne ayıp şey....

kes cezasını:19:

aynen katılıyorum eşiniz resmen ark.nda belirttiği gbi eşiniz resmen dalga geçmiş...ve ona ne elelamin kadının eteğinden

gerçekten taviz vermeyin artık zararın neresinden dönseniz kar ayrıca ben bu dediğinizden şunuda anladım eşiniz ne istediğini bilmiyor eğer size giydirtmediği birşeyse bunun onda dank etmesi gerekirdi giydirip giydirmediğini bile hatırlamıyor...çünkü ne tarz şeylere kızdığını oda bilmiyor bence taviz vermeyin sizi olduğunuz gibi kabullensin ve ark.nın eteğinin niye bukadar dikkatini çektiğini de sorun

Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?
Ben de bunu anlamiyorum iste. Bu erkek milleti evlenmeden önce zaten eslerinin nasil olduklarini, nasil giyindiklerini, nasil bir karaktere sahip olduklarini, neyi sevip neyi sevmediklerini vs vs bilmezlermide bu kadar kiyafetlere kadar müdahalelerde bulunurlar. Müdahale ettikleride yetmiyormus gibi birde bak filanda senin eteginin aynisi var demek elbette insanin moralini bozar. Hak veriyorum, esin kendi kiskanclik yapiyorda sana karsida bu kadar nisbet yaparcasina ayni etegi baskasinda gönrünce konusmasi cok garip ve cok sinir bozucu bir durum. Madem sen giyince baska erkeklerin bakacagini düsünüp kiskaniyor, ozaman kendiside eline koluna gözüne sahip olup baska kadinlarda bir zahmet görmesin, görüyorsada esine karsi yapilmasini istemedigi o bakislari kendide bir baska kadina yapmasin..

Ben kadınların bu derece kendilerinden taviz vermesine karşıyım.

Eşinizin yaptığı kıskançlık değil gereksizlik bence...

Ve dikkat ediyorum; çoğunlukla bu tarz kıskançlık adı altında gereksizlik yapanlar; onun bunun elbisesine,eteğine bakan adamlar.

Kendiler öyle oldukları için başkalarının da öyle olacaklarını zanneden zihniyetler...

aynı sorun bende de var ve ben çok bunalmış vaziyetteyim bu durumdan. herşee karışır. topuklu giydirmez bi arkadaşın dediği gibi kırmızı palto ceket giydirmez.ten rengi çorap giydirmez.bi yere gitsek bakışlarıyla yer beni resmen. eve gelince de yok iç çamaşırının çizgisi belli oluyodu bilmem ne. inanın dışarı çıkcamızda bi saat düşünürüm ne giysem die. daha neler neler bi de ben zaten kapalıyım yani.o yüzden burdan bekar ve sevgilisi nişanlısı böle olanlara sesleniyorum. evlenince değişir die düşünmeyin daha da artıyo.ağırlığınızı koyun karıştırtmayın. baktınız olmuyo yol verin gitsin bence. böle hastalarla uğraşıp vakit kaybetmeyin. patlama noktasına geliyosunuz çünkü

Biz eşimle 7 senelik birlikteliğin sorasında evlendik birlikteliğimizin ilk 2 yılı bende çektim aynı sıkıntıları
ben şöyle çözdüm sinirleniyor kızıyor görmemzliğe duymamzlığa veriyorum ve bişey söylediğinde hala da öyle
en sıcak ses tonumla ayy ama hayatımm onun modeli öyleee diyiyroum gülüyor kızıyto ama uzatamıyorr
Hakkatten tatlı tatlı konusun kavga etmöek istemdiğinizi anlarlar Yani benimki böyle düzeldi

Back
X