- Konu Sahibi eskidenolsa
ayyyyy ne ayıp
eşin resmen dalga geçmiş...hem ona ne arkadaşının eteğinden
ne ayıp şey....
kes cezasını![]()
Ahhahahha terra Allah iyiligini versin:)) Kes cezasini hea...Kir kalemi der gibi..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy ne ayıp
ne ayıp şey....
kes cezasını![]()
benimki de kırmızı ceket,palto vs. giydirmez bana...çok dikkat çekiyormuşum...etrafım boğa dolu sanki
![]()
Ahhahahha terra Allah iyiligini versin:)) Kes cezasini hea...Kir kalemi der gibi..:)
Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?
ayyyyy ne ayıp
ne ayıp şey....
kes cezasını![]()
benimki de kırmızı ceket,palto vs. giydirmez bana...çok dikkat çekiyormuşum...etrafım boğa dolu sanki
![]()
Ben de bunu anlamiyorum iste. Bu erkek milleti evlenmeden önce zaten eslerinin nasil olduklarini, nasil giyindiklerini, nasil bir karaktere sahip olduklarini, neyi sevip neyi sevmediklerini vs vs bilmezlermide bu kadar kiyafetlere kadar müdahalelerde bulunurlar. Müdahale ettikleride yetmiyormus gibi birde bak filanda senin eteginin aynisi var demek elbette insanin moralini bozar. Hak veriyorum, esin kendi kiskanclik yapiyorda sana karsida bu kadar nisbet yaparcasina ayni etegi baskasinda gönrünce konusmasi cok garip ve cok sinir bozucu bir durum. Madem sen giyince baska erkeklerin bakacagini düsünüp kiskaniyor, ozaman kendiside eline koluna gözüne sahip olup baska kadinlarda bir zahmet görmesin, görüyorsada esine karsi yapilmasini istemedigi o bakislari kendide bir baska kadina yapmasin..Arkadaşlar, benim eşim çok kıskanç. Kıyafetlerime müdahale eder. Ben de mümkün olduğunca özen gösteririm. O istemiyor diye giyemediğim birsürü eteğim, elbisem var. Ancak bugün sinirlerimi tepeme çıkardı bir anda. İşyerinden aradı konuşuyorduk, o ara işyerinden benim de tanıdığım ve arasıra görüştüğümüz bir bayan ordan geçiyordu sanırım aklına geldi. "Bak x hanım da senin eteğinden giymiş dedi."hangi eteğim diye sorarken al kendisiyle konuş dedi verdi kadına neyse hal hatır filan etek muhabbeti. Kız aldı bi kere telefonu konuşmamak olmaz. Bahsettiği etek bana giymeme müsaade etmediği etek! Sinirlerim tepeme çıktı. Hem bana giydirmiyor başkasında görünce de bana söylüyor nispet yapar gibi kakara kikiri aa senin etek filan. Sinirlerim resmen gerildi. Sonrasında aradım "bir daha benim kıyafetlerime karışamayacaksın. ne istersem nereye gidersem canım ne isterse giyicem anladın mı dedim". Çok sinirlendim kızlar haksız mıyım?