kıyafet ve kitap yollayabilirim.yer arıyorum.

AngieAsk

aşk♥aşk♥aşk
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
771
0
46
İstanbul
Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi kıyafetlerim ve roman tarzı kitaplarım var. Kitap neyse duruyor ama gerçekten giymediğim kıyafetlerim var. Aslında epey bir verdim apartman görevlimiz almıştı. Ama pantln ve kazak türü hala elimde bir şeyler var. Birkaç parça dahi olsa ihtiyacı olanlara ulaşmak isterim. Eğer bildiğiniz ihtiyacı olan birileri varsa bana ulaşın göndereyim ...

Ek olarak bugüne kadar pek çok adak adamışımdır :) Bir koli erzak doldurup göndermek istiyorum ihtiyacı olan bir aileye. Ailemden ayrı bir şehirde öğrenciyim, ihtiyacı olup olmayan insan var mıdır etrafımda bilmiyorum. Sizin bildiğiniz birileri varsa bu konuda da yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi kıyafetlerim ve roman tarzı kitaplarım var. Kitap neyse duruyor ama gerçekten giymediğim kıyafetlerim var. Aslında epey bir verdim apartman görevlimiz almıştı. Ama pantln ve kazak türü hala elimde bir şeyler var. Birkaç parça dahi olsa ihtiyacı olanlara ulaşmak isterim. Eğer bildiğiniz ihtiyacı olan birileri varsa bana ulaşın göndereyim ...

Okul kütüphanesine yardım yapar mısınız acaba?

Olur tabi. İlk okul, lise ?

Aslında kocaman bir siyasi tarih kitabım var. Pek bir değerlidir kendileri :) Ve ingilizce alıştırma kitapları ... Gerçekten faydalanabilecek insanlar varsa o tarz işe yarar kitaplarım mevcuttur.

Olur tabi. İlk okul, lise ?

Aslında kocaman bir siyasi tarih kitabım var. Pek bir değerlidir kendileri :) Ve ingilizce alıştırma kitapları ... Gerçekten faydalanabilecek insanlar varsa o tarz işe yarar kitaplarım mevcuttur.

İlköğretim 6 7 8 ,siyasi kitaplar öğrencilerime ağır gelir,dillerini geliştirebilecekleri ve edebiyatımıza tanık olabilecekleri romanlar olursa daha çok hora geçer.Eski bir köy okulunda çalıştım,durumları çok çok kötü,onlar için elimden geleni yapmaya çalışıyorum,eğer şartlar el verirse yardımınızı esirgemeyin lütfen.

Sınavlarım bittikten sonra İstanbul'a evime gidicem. Burdakiler genelde ingilizce ve tarih kitapları. O gruba ağır gelir. Ama evde o tarz kitaplarım olacaktı. Gittiğimde size mesaj atayım, haberleşiriz öyleyse. Hem yakınlardan da toplamaya çalışırım.

Sınavlarım bittikten sonra İstanbul'a evime gidicem. Burdakiler genelde ingilizce ve tarih kitapları. O gruba ağır gelir. Ama evde o tarz kitaplarım olacaktı. Gittiğimde size mesaj atayım, haberleşiriz öyleyse. Hem yakınlardan da toplamaya çalışırım.

Size ne kadar teşekkür etsem az gerçekten :38:

Ne demek :) Gerçekten işe yarayacak birilerine yardım etme şansı verdiğiniz için ben teşekkür ederim esas :)

Back
X