Bebek İkinci El kıyafet??

ozgenmete59

yakışıklı prensim
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
187
38
38
öncelikle nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım yanlışsa eğer taşınırsa sevinirim.
şuan 17 haftalık hamileyim ve 2 ay sonra düğünümüz var abimin oğlunun ben abiye arıyorum çok pahalı elbiseler elinde olup ta satacak arkadaşlar varsa yazabilirmi lütfen??

38 bedenim yani açıklık kapalılık modeline göre değişir ama yok yani nette hiç güzel elbise yok olanlarda çok pahalı

Benim bedenimle aynisiniz eve gidince uc tane var atarim size.

ıphone 1101.jpg ıphone 1909.jpg ıphone 1910.jpg
ıphone 2528.jpg
ıphone 3333.jpg

Bu modellerdeki gibi ariyosaniz benimkiler boyle degil yalniz.bunlar biraz şatafatli bana gore.sizin aradiginiz bu sekilmi acaba.benimkiler boyle degil ama agir şık
cnm ben kafama göre resimleri hazır olan abiyelerimi ekledim..sen yine ekle..bi bakan olur gören olur,inş alan olur :KK66:

rg7PLM.jpg

merhaba bende de bu abiye var dışı parlak kadifemsi sentetik olmayan bir kuamaşa sahip 40 hatta 42 bedene kadar esneme payı var esnek bir kumaşı var ama ben 38 beden giyiyorum ben giydim böyle durdu düşünrsen uygun bir fiyat veririm omuzlara pelerin geliyor .

Bu modellerdeki gibi ariyosaniz benimkiler boyle degil yalniz.bunlar biraz şatafatli bana gore.sizin aradiginiz bu sekilmi acaba.benimkiler boyle degil ama agir şık
YOK YOK CNM SEN YOLLA BENDE SENİN DEDİĞİN GİBİ BİŞEY DİYOM ÇOK ABARTMADAN AMA ŞIK :)

tşk ederim orası aklıma gelmemişti bakarım
canım bendede var baya bi abiye uyguna veririm ama ancak yarın gece fotolarım hatta bi tane hamileyken giydiğim gül kurusu bi abiye var. altının ona uygun 38 numara ayakkabılarıda var. numaran varsa özelden yaz whatapptan atayım daha kolay olur

Canım bende de war bi tane nar çiçeği renginde fakat uzun kollu kapalı 2 yada 3 defa giydim eğer bulamadıysan resim atabilirim.

İnce şifondan bi elbise canım. İçinde tabi astarı war ben resmini çekip atayım müsait olduğumda. Bakar ona göre karar werirsin olur mu. Bide sen hangi fiyat aralığında düşünüyosun olan bi kaç arkadaşımada sorabilirim.

İnce şifondan bi elbise canım. İçinde tabi astarı war ben resmini çekip atayım müsait olduğumda. Bakar ona göre karar werirsin olur mu. Bide sen hangi fiyat aralığında düşünüyosun olan bi kaç arkadaşımada sorabilirim.[
tabi atarsan sevinirim ya fiyat aralığı için bişey diyemiyorum ki kıyfate baktım çok pahalıydı yani alanında satanında gönlü olacak şekilde anlaşılır diye düşünüyorum

cnm ben kafama göre resimleri hazır olan abiyelerimi ekledim..sen yine ekle..bi bakan olur gören olur,inş alan olur :KK66:
Yok yanlis anlamadiniz umarim.sadece benimkiler bu model degil bosuna aksam resimleri atmiyim eger aradigin bu modelse demek istedim.yok satmayi dusunmuyodum zaten.ama arkadasi ariyo gorunce yardimci olmak istedim.o yuzden buraya eklemedim ozelden attim ona resimleri.onerin icinde tesekkurler :)

X