Benim sevgilimde bana karışır.
İp askılı, topuklu giyemem günlük hayatta ama sıfır kol giyebilirim.
Taytta giymemi istemez.
Başlarda beni sıkıp giyene bakardı.
Veya bana öyle gelirdi.
İçten içe uhte olurdu bende çünkü.
Oda bana yok ben bakmıyorum ama yolda daldığımda o tip giyinenler ordan gelince sende bana bakıyorsun ve benim onlara dalıp gittiğimi düşünüyorsun der yemin ederdi.
Bİ tarafım inan yemin etti çocuk derken bi tarafım inanmakta zorluk çekiyordu.
Neyse bi gün tak etti ayrıldım sonra çok yalvardı 1 1.5 ay boyunca koştu falan konuştuk bi kaç sorunumuz daha vardı hallettik
Arada hala bakıyorsun diye tartışsakta bakmadığını söylüyor.
Kıyafet konusunda sorun yaşamıyoruz. Belkide kış olduğu içindir bilemem.
Geçen gün dedim baktın diye yok diyor yemin ediyor falan bende dedim ettiğin yemini tutup tutmıcağın yazın ortaya çıkıcak beni kısıtlayıp bakıyorsanda hem beni kandrmış hemde yeminini çiğnemiş olursun bu urum olursada inşALLAH brbirimize kısmet olmayız daha yi bi hayat yaşarız başkalarıyla ilerde evlendiğimizde sen senin istediğin gibi birini ben benim istediğim gibi biriyle evleniriz inşALLAH dedim
Oda kendinden emin bi şekilde inşALLAH dedi.
Normalde beni kaybetmekten çok korkuyor son 4-5 aydır falan.
Öncesnde korkan bendim.
Hakkımızda hayırlısı cidden ya.
Ama sevgisine eminsen ayrılma orta yolu bulmaya çalışın baktın olmuyor o zaman iç sesini dinle.
Ailesine ezdirmemesi çok çok güzel bişey ALLAH bozmasın.
İlerde +puan evliliğiniz için.
Ben çok isterim her daim benden yana olan bi eşim olmasını ailesini ezsin demiyorum ama benide ezmesin.
Bi sorun varsa ailesine ben yokken. banada ailesi yokken söylesin sorunu.
Ailesiyle bi sorun yaşadığımızda ailesi haklıysa ama gerçekten haklıysa ailesini ben gerçekten haklıysam beni savunsun ama güzel bi dille

Mesela ben benimkinden bu davranışı görüp görmiceğimden emin değilim..