• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyafetime uygun başörtüsü için fikir verir misiniz?

fs_delimavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
57
0
36
Bolu
merhaba kızlar!!size cok acıl bır sorum olaacak!!cumartesı gunu bı akrabamızın cıragan saryında dugunu olacak!!annemın kuzenı!!ben de ne cok abartılı bısey ıstedın nede cok sade!!o yuzden uzun ugraslar sonucu armıne sıyah elbısesını aldımm!!elbısesın on tarafında ,kolarında ve yakasında ıısleme var!!ama sıyah!!tek hareketklılık ınce altın sarısı bı kemerı ve altın sarısı fermuar var !degısık bısey yapmıslar tama olarak anlayamadım.elbiseye burdan bakarsanız cok ıyı olur! 2K9258 ARM ELBİSE | Armine bunun sıyahı sadece!!ben bunu altın sarısı ayakkabı altın sarısı cantayla kombınledım!ama şal yada başortu konusunda kararsızımm!!adam gıbı bısey bulamyorumm! kumascıdan kestırmeye kadar dustum artıkyarın alt ust edıcem boluyuu!!son gune kaldıgım ıcın de kendıme cok kızgınım zaten!2K9258 ARM ELBİSE | Armine ne olur yardımcı olun bana...

Siyah ipek şal bence onu da altın sarısı alma ayakkabıların siyah çantan dore olabilir

resimdeki gibiyse kemerin , böyle fiyonklu başka renk bi kemer alıp takabirdin ayakkabınıda ona göre alırdın.Ama artık yapabilecek bişey yok şalında siyah rengin dışına çıkma derim

tatlım sakın şal takma çünkü bu elbise spor değil şal daha çok spor modellerle kombinlenir. bu elbiseye dore yani bakı tonlarında düz eşarp muhteşem olur. bu arada elbise muhteşem.

Back
X