Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kiyafetime yardimm :)

Sda01

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
621
3
296
- Yurtdışı
Kuzenimin dugununde giyecegim bunu. Susten pusten anlamam kuafor iyi bir yer ama sac konusundada sansa birakmak istemiyorum
Nasil birsac yapilabilir bunun uzerine ve nasil takilar takabilirim?

şu şekilde dagınık topuzlar seviorm ben ama tabiki son karar senindir :))

Eklentiler

• $4.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 105
çok güzel bunlar düşünebilirsin

Eklentiler

• $anna-kendrick.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 101
Taksitli fiyati 197.99 yani kisaca 200 diyelim
Fiyatida cok cok uygun askidaki gibide durmuyor giyince kendini gosteriyor

Ay elbiseyi çok beğendim
Düğünde çektiğin fotolardan eklesene görelim bizlerde

elbiseyi çok begendim :) bide üstünde görsek iyi olurdu o zaman güzelliği iyice ortaya çıkardı..
saçını açık bırakma çünkü önceki o detayları kapatmasın saçın. bence ilk yorum yapan arkadaşın gösterdiği gibi dağınık topuz güzel olur

Evet arkasi kapali duz cunku aliskanlik acik kalirsa ben onlari one alirim kapanir butun detaylar

Bu elbiseyi arkadaşım giymişti. Ön çapraz gelen ipler tuhaf durmuştu. Model olarak güzel elbise ama. Umarım sende öyle durmamıştır. Bu tarz elbiselerde de genelde dağınık topuz tercih ediliyor. Saç seçimin doğru. Ama ayakkabı fazla şaşalı geldi bana.

tabii alnın açıksa olmaz benimde çok açık alnım bende yapamıyorum o modelleri ama beğeniyorum..
eva longoria nın dağınık topuzu güzelmiş elbiseye uyar bencede...

Hafif kisalttim igneyle duzgun durdu ipleride birlesim yerinden sabitlettirecegim yani sorun olmayacak giydigimde de duzgun duruyor sorun yok aslinda
Ayakkabi flash nedeniyle cok parladi o kadar parlak degil aslinda. Altina duz rugan giydigimde cok sade oldu elbisede tas falan olmadigi icin ordan kurtarayim dedim

tabii alnın açıksa olmaz benimde çok açık alnım bende yapamıyorum o modelleri ama beğeniyorum..
eva longoria nın dağınık topuzu güzelmiş elbiseye uyar bencede...

Evet cok hos son kararim dainik topuz sanirim tabi bir ay ocinde fikrim degismezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…