Kıyafetlerimden ayrılamıyorum...

kelebek2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
213
0
46
Diğer
kızlar ya dolabım birgün tepeme yıkılacak. 6 kıştır giydiğim etekler, kazaklar var dolabımda. eskileri de giyeceğim diye uğraşırken yenileri bir kışta yada yazda 2-3 kere giyebiliyorum. mesela kahve bir eteğim var. 42 beden ama ben şimdi 38 bedenim bir türlü kıyıp veremiyorum. yada yine kahve bir elbisem. bu kış bir kere giydim. o gün de giydiğime giyeceğime pişman oldum. bu sene üstümde pek beğenmedim. bakalım ne zamana kadar dolap bekleyecek. sizlerden biri gelse de bir el atsa benim dolaba. var mı benim gibi olan.

Bende senin gibiydim senelerdir giymediğim ama beğendiğim için dolabımdan çıkaramadığım kıyafetlerim yığınlaydı hem benim için eziyet hem de dolabımda karmaşaya sebep veriyordu 1 sene şans tanıdım giymediklerime baktım o sene içinde hiç giymemişim bu sonbahar açtım çuvalı giymediklerimi doldurdum ihtiyacı olan bir kişiye verdim..

Şimdi mi aklıma bile gelmiyor verdiklerim dolabım bir nevi rahatladı ama hala tıka basa, bu sene şans tanıdıklarım içinde gelecek sonbaharı bekliyeceğim bir an önce kurtul derim ben sana :)

bende her dolabımı düzenlediğimde yaz başında ve kışın başında giymeyeceğimi düşündüklerişmi ayırıp bizim evimize yakın kimse yok mu? ya bırakırım.
bir arkadaşım bana yenilik berekettir evinde eski şeyler bereketi giderir gibisinden bişey demişti..sevdim bu düşünceyi bende..gidene üzülmüyorum.
ama çok alıyorum bazen abartıyorum o konuda kızıyorum işte kendime:(

Back
X