- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.891
- 598
- Konu Sahibi izmirandizmir
evet o. çok zor cıkıyormus o lekeler![]()
evet ya benım gomleğimin birinde kaldı iyiymiş bileydım lab dan amonyak çalardım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet o. çok zor cıkıyormus o lekeler![]()
:) .............bende yenı öğrendımtek seferlık olacakmıs . ama dendı mı bılmıyorum, beyaz olanları çamaşır suyuna bastır
çıkacagından emınım
gece tekrar programlar var oradan ızledımmelek baykal da :d alınca bır sefere mahsus tuza basıcaksın
sonra hıc vermıycek rengınıve koltuk altı sarı olan gomleklere de amanyok suruluyormus
![]()
evet ya benım gomleğimin birinde kaldı iyiymiş bileydım lab dan amonyak çalardım![]()
beyaz çok var mı?Tuhh :) en azindan ben denerdim bi . Haber verirdim size dogru yanlis diye :)
bende gecen gece melek baykalın programında ızledım
çaresiz bır şey yoktu yanı o derece
kot ne kadar kalıtelı olursa olsun azıcıkta olsa renk verıyormus.
onda da deneyebılırsın. ama ılk alındıgında :)
Aaa bak iyi dedin kotu. En mantıklısı o aslında. Kot biraz koyu renkse her yıkamada veriyor valla. Bir kotum vardı. Elde yıkamam gerekmişti bir yıllık kotu. Tırnaklarım masmavi gezdim kaç gün.![]()
Beyaz gömleklerle eşinin pantalonları ve senin kırmızı pantalonun hepsini aynı anda mı attın makineye orasını anlamadım canım.
Eğer öyle yaptıysan beyaz gömlekleri güldal çamaşır suyunda 2-3 saat beklet sonra yıka o pembelik çıkacaktır. Domestostan çok daha etkili.
Ama pantalonlarını çıkarmak zor olur. Onu bilemeyeceğim.
Risk derken camasirlar beyazlamasin bide. Ya ben gecen haftada ayni seyi yaptim ama o 1 tane gomlekti . Esimde bisey olmaz giymem eski zaten dedi gecistirdik. Ama simdi butun kiyafetleri ve pantolonlarida ama pantolonlari koyu kahve bi tek ic cepleri olmus yine. Domestos doksem pantolonlara bisey yapar mi acaba. Valla kusura bakmayin pek ev konusu hakkinda bilgim yok napicam bilemiyorum![]()
hemde kırmızı pantolonu attın öyle mıGomlekler beyaz degil acik kahve rengi, pantolanlar sorun degil yine onlar koyu kahve bitek cepleri pembe olmus. Benim kirmizi pantolunum vardida onun rengi cikmis. Zaten basla kiyafette yoktu bitek iş kiyafetleriyle benim kirmizi kör olasica pantolun vardi :)
Ondan var bende. Makinaya koycam demi yoksa normal suya mi bastircam icine camasir sodasi koyupta?
hemde kırmızı pantolonu attın öyle mı![]()
pantolonlar her zaman renk verirHemde kipkirmizi pantolon. Ya ben onu baya oldu alali bi kere giydim. Unuttum daha once yikamadigimi atmisim icinde hic aklima gelmedi ya ilk kez yikancagi
pantolonlar her zaman renk verir
bazen bariz bellı olmasa da verıyor. yanı ıstedıgın kadar yıka önemı yok![]()
Oyle bir renk vermiski Allahtan baska kiyafetlerde yoktu icinde. Sabah calistirmistim dur ya dedim iş kiyafetlerini ayri atiyim. Attimda ama kirmizi pantolonda gitti araya
olan olmus artık. pantolonlar neyse de gömlekler kötü olmus. ıclerınde fazla da beyaz yokmus sanırım. beyazlar kurtarılır ama diğerleri için bişi diyemem. acaba o tuzlu suyu bir tanesınde denesen mı? kendı rengı değil ama belkı başka kıyafetın rengını cıkarır? nasıl olsa başka şansın yok ve rengıne daha kötü bişi olamaz:26:
evet deneylerın sonuclarını bıldırSu an makineyi tekrar calistirdim detarjam gozune aspirin koydum. Hemde gomleklerin heryerine sıktim bakiyim nolcak :) her soyleneni sira sira denicem hem sizede soyliyimde basiniza gelirse napcanizi ogrenmis olursunuz :) esim gelene kadar halletmem lazim şok gecirmesin :)