• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiyafter yalan oldu yardim :((

Arkadaslar işlem tamamdir :)
2-3 defa 15 dklik programda detarjanla yikadim ama pek cikmadi. Aspirini hem camasirlara kullandim hemde detarjan gozune koydum makinayi calistirdim ve su alip bi kac defa döndürunce makineyi durdurup beklettim 2 saat kadar. Simdi baktim hicbisey yok. Resmen duzelmis. Bi tek pantolonlarin cepleri beyazdi ya ordan tam cikmamis ama yinede ilk seferki gibi degil. Zaten oda onemli degil cepleri gozukmuyor. Ama gomlekler tamamdir. Bizzat denendi boyle bisey olursa tavsiye ederim :))
:1: hadı gözün aydın

yok kız ne dert etcem:9: nasıl çıktıgını bılelım ki bilgimiz olsun bu konuda:1:

kızım dün gece geç saatlere kadar buraya kaç mesaj yazan sendin,ben bir tane yazmışım:ssz::9: bugün renklileri atıyordum makineye,kırmızı bluzumu ilk defa yıkayacaktım,ne olur ne olmaz dedim, geri çıkardım makineden:1:

kızım dün gece geç saatlere kadar buraya kaç mesaj yazan sendin,ben bir tane yazmışım:ssz::9: bugün renklileri atıyordum makineye,kırmızı bluzumu ilk defa yıkayacaktım,ne olur ne olmaz dedim, geri çıkardım makineden:1:
:9: ben her konuya yazmayı severım. tabi bu aralar benı görmeye alısık degılsın ya garipsedın:27: kırmızı bluzdan bişi olmaz sanırım. pantolonlar çok renk verıyor:23:

Merhaba arkadaslar ,
Biraz once camasirlari makineye attim hemde esimin is kiyafetleri butun gomlekler pembe olmus :( ahh ya ben nasil boyle hata yaptim bi tane kirmizi pantolonum vardi onuda atiyim dedim onun rengi cikmis. Gomlekler kahve tonundan acikti biraz. Napicam ben simdi bilen var mi?? Makineyi tekrar calistirdim ama cikmamis ..
Dunden beri ara ara konunu takip ediyordum,kendimi hep birlikte evde gizli is ceviriyormusuz gibi hissettim nedense ; )) buarada sevindim formalari kurtarmana,

benimde bikackez basima gelmisti naptim pek hatirlamiyorum bidaha olursa diye takibi birakmadim aspirini yazdim bi kenara:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:9: ben her konuya yazmayı severım. tabi bu aralar benı görmeye alısık degılsın ya garipsedın:27: kırmızı bluzdan bişi olmaz sanırım. pantolonlar çok renk verıyor:23:

ne bileyim dün bu konuya yoğunlaşmıştın:9: daha önce kırmızı bluzum renk vermişti,o gün bugündür çekinirim ama almaktan da geri durmam:32::9:

aynısı bana da olmuştu üstelik ilk gölge attırma maceramda başıma gelmişti.
Yeni aldığım lila rengi hırkam mahvolmuştu.
O kadar yıkadım, ama nafile.
Açıcının içinde peroksit olduğundan yakıyor değdiği yeri ve maalesef ki düzelmiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

offff cıkmıyor mu demek :5:

Bence bu kesinlikle cikmaz ama kumaş boyalariyla belki yeni bi renge boyanabilir. Bilen birinin yapmasi lazim tabi ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kumaş boyasınla yapan varmı acaba bu tişörtü cok ta begenerek almıştım bildiğin krize girdim kuaförden sonra cok üzüldüm:14:

Back
X