saçma sapan olaylar... ona bakarsın 22 aralıkda kıymaet kopacaktı
Peygamber efendimiz (sav) bile kiyametin ne zaman kopacagini bilmedgini söylemiş. Demek oluyor ki allahtan baskasi bilemez.tamamen asparagas.
Peygamber efendimiz (sav) bile kiyametin ne zaman kopacagini bilmedgini söylemiş. Demek oluyor ki allahtan baskasi bilemez.tamamen asparagas.
Çünkü 4 kan kırmızı Ay Hristiyanlara göre kıyametin habercisi. Kral James İncil'inde Hz. İsa'nın kıyamet kopmadan önce dünyaya ikinci kez geldiği zamanın 'Gökyüzünde 4 kan kırmızısı Ay' görünecek' şeklinde ifade edilmesi kıyamet senaristlerini harekete geçirdi. NASA, bu yılki gibi Tetrad'ın 500 yılda 3 kez yaşandığına dikkat çekmesi bile paniği yatıştırmaya yetmedi.
belki bir ümit bu sefer kopar
kiyamet kopmasi degilde savaslar dikkatimi cekti, 3. Dünya savasi müslümanlardan cikacakmis turan ordusuda kurulmus hadi bakalim RABBIM sonumuzu hayir eylesin...
evet tabi Allah dan başka kimse bilemez. hemde daha bütün alametler gerçekleşmedi sanırsam
bu arada ay hakikaten kırmızı mı hava bulutlu ben göremiyorum :))
Evet ama kutsal kitaplarda alametler vardır, tam tarihi bilemeyiz ama yaklaştığını bu alametlere bakarak söyleyebiliriz.
Kıyamet bugün kopacak ifadesi yanlış olmuş.
Güzel Allah ' ım ne zaman isterse o zaman kopar kıyamet böyle vesveselere inanmayın yeter artık koyun gibi kim ne söylerse ona inanır hale geldi milletbırakın boş işleri
Evet alametleri var tabi ki cogunu yasiyoruz su anda.insanin kiyameti oldgunde kopuyor zaten.allah sonumuzu hayretsin dunya cok berbat bi durumda.mert cocugn etkisndeym hala
nasıl yani 3. dünya savaşı müslümanlardan mı çıkacakmış nerden bu bilgi canım hiç duymamıştım
yaa buara benim buralarda ay daha beyaz :) sizin oralarda kirmizilik var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?