- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Bunları ben uydurmuyorum. Bayramda bıze geldıler. Sonra hastaneye gıttı bunlar beli agrıyormuş. Hamıleyım dedi. Sanırım hastanede kan degerı yukselmıs. Cok samımı degılız nasıl dustu sormadım pek. Dun gıtcektık. Ablasındaymıs erkek kardesım ve karısı. Babama gelmeyın dedı. Bı sure orda kalacaklarmıs. Baya üzülmüş kız. Yani babamıj huyu bu herkes melek bız şeytanız.hep bıze kızar suçlar en ufak şeyde. Ne para ısterız ne bırsey. Bazen cıdden cok sıkılıyorum bende gıdıp akrabalara falan anlatamayacagıma göre buraya yazdım. Bu kadını annem biliyor hatta tüm akrabalara ballandırarak anlatmış. Annem zaten dügünden sonra terk etcem evı anneannemlere gıtcekmiş. Suan bırsey demiyor. Ama babam elektrigı falan yatırmamıs. Kadına para yedırıyor dıye aksam kavga cıkarcam dıyoduKaçıncı konunuz bu babanızla ilgili tamam evleneceksiniz işte kurtulacaksınız bu kadar sene beraber yaşamışsınız az daha sabredin yani. Biraz da saçma geliyor konularınız ne alaka düşükten de sizi sorumlu tutuyor ki ayrıca 2-3 haftalık gebelik daha kan testinde ancak çıkar ne düşüğü yahu. Ne zaman hamileliği haber verdi de ne ara düştü anlamadım ben o hamilelik bile değildir daha kimyasaldır değeri yükselmiş sonra düşmüştür ve regl olmuştur bu kadar kısa zamanda neler olup bitmiş. Kadınlarla beraberse siz biliyorsanız anneniz bilmiyor mu nasıl kabul ediyor?