- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
:) :)
Kizina elbiseleri biz dikelim:)
Yerim onu ben :)
.. :/
Teşekkürleeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) :)
Kizina elbiseleri biz dikelim:)
Yerim onu ben :)
.. :/
Çocuk olunca farklı hakikaten, sana bu konu da katılıyorum AdAm_OLaCaK_KIZ.KK da sert yorumculara evli misin çocuğun var mı diye soran tiplerden olmak istemem ama daha önce de yazdığım gibi anne olsan emin ol daha farklı olurdun o zaman hiç kabullenemezdin, kendin için şunu almasam giymesem yemesem olur diyosun ama çocuk olunca...
Kreşten her hafta kağıtlar gelir falanca oyun var izlemesini istiyorum istemiyorum diye seçenekler var 15 20 TL ücreti, çocuk eğleniyo oyun izlerken nasıl izlemesin deriz, geçen ay ayın 13ü cepte kalan zaten 20 TL, gittim annemden aldım gene buldum parayı, belki benim yorumlarım o yüzden sert, gerçi genel yapımda bu ya neyse...
Ameliyat oldum bir geçmiş olsunu çok gördüler önüme yıgdılar yokluğumda biriken evrakları, böyle bir yerde çalışıyorum ev kredisi bile zor geliyo, tüh la diyorum 1500 lira cepteydi kredi olmasa, ki mal sahibi olacam 22 ay sonra ama gene de koyuyo
Ben sizi suçlu buldum.. Sizi aracına davet eden herkesi kabul ediyormusunuz? Kibar bir şekilde "Eşim gelecek" diyebilirdiniz? Eşiniz sizi kıskanmış, o arkadaşınızla gitmenizi istememiş. Bu durumda siz "Peki, tamam" demiş olsaydınız, hiç bir olumsuzluk yaşamayacaktınız. Ayrıca size işinizden çıkış versinler. Ne önemi var. Sizin önceliğiniz hangisi:
Yuva'da HUZUR mu?
İş yerinde KARİYER mi?
İşinizle bir ömür boyu geçinip, içli-dışlı olmayacaksınız? Ama eşinizle bir ömür boyu geçinip, aynı yastığı paylaşacaksınız?
Üstelik eşnizin abisini arayıp, olayı anlatmanız da çok yanlış olmuş.
Ayrıca sinir-öfke kontrolünüz de 0.
Benim de evlenesiye kadar öyleydi. Sizi bu yüzden yargılayamam. Ama evlenmek bazı şeyleri öğrenmek, ve fedakarlık yapmak demek. Siz öyle yapacağınıza eşinize zıt olup, inat ediyorsunuz, dediğim dedik moduna giriyorsunuz. Bu hoş olmamış.
İnat etmeniz bi kere sizi haklı değil, haksız yapar. Yani hiç bir şey yapmayın. Eşinizle güllük gülistanlık olun, hatta siz kanatsız melek olun, bir insan da eğer "İNAT" varsa, o huyu zaten insanı "KÖTÜ" yapabiliyor ??
Şimdi gidin eşinizden "Özür dileyin" ve bir daha da işinizi, eşinize tercih etmeyin...![]()
Valla harika bir eşim yok.
Harika bir eşim olsaydı bile işimi kaybetmeyi göze alamazdim yuva için. .
Bugün harika olan eş bir ömür harika kalacağını garantileyemez size.
Ben bu mesleğe kolay sahip olmadım.
Ailem fedakarlıklarla okuttular.
Koca için onu çöpe atamam.
Ayrıca isim olmasaydı kendisiyle yuvamız çoktan yıkılmış olurdu.
Benim sayemde ayaktayiz.
Konuştuk çözdük gibi zaten ama..
Ben de size bu kadar koca odaklı olmamanizi tavsiye ederim.
Isim olmasaydı bu evlilik yüzünden darmadağın olmuştum ben..
Konu sahibi öğretmen,öyle iş her yerde değil ayrıca.Peki, tamam. Herşeyinize EYVALLAH. AMA şu inadınızı kırın. İnatlaşarak bir yere varamazsınız. Doğrudur. Aileniz sizi okuyasınız diye neleri feda etmişlerdir. Ama işinizi kaybetseniz bile kaç yazar?? Eliniz, ayağınız tuttuğu sürece iş heryerde. Yuva da kolay kurulmuyor kusura bakmayın da... Onun için neler göze alınıyor. Eşiniz sizi kıskanmış işte.. Bunun başka bir açıklaması yok, ve sizde daha çok kıskandırmak için çabalamışsınız ??
Hatalısın canım kabul et , üstüne hatalı olduğun halde üste çıkmaya çalışmışsınIyi geceler hanımlar.
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.
4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..
Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.
Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.
Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.
Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..
Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.
Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .
Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.
Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.
Ama cidden çok sinirlendim.
Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.
Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.
Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.
Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?
Iyi geceler hanımlar.
Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.
Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.
Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.
Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.
Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.
Hepsini duydu.
Sonra abisi onu aradı.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Iyi geceler hanımlar.
Dolmuşla götürecek ama.
Kabul kendimi kaybettim.
Hepsini duydu.
Sonra abisi onu aradı.
taksiye vercek paralari yokmussizi çok haklı bulamadım açıkcası, siz de eşiniz de sınırları zorlamışsınız, taksi denen bir şey var.. eşiniz istemiyorsa, ki açıklamasını haklı buldum (eğer o saatte toplantı koyuyorlarsa arabası olmayanları düşünecekler açıklamasını) o zaman atlar taksiye gidersiniz. bu işi bu kadar büyütmeye lüzum yok. insanlar ne problemlerle uğraşıyorlar..
Ben seni haklı buldum eski konularını biliyorum bugün bu evlilik ayakta ise senin sayende senin yerinde başkası olsaydı çoktan boşamıştı hem madem sözünün dinlenmesini istiyor zamanınd eşinde senin sözünü dinleseydi bir sürü para kaybetmezdi.Valla harika bir eşim yok.
Harika bir eşim olsaydı bile işimi kaybetmeyi göze alamazdim yuva için. .
Bugün harika olan eş bir ömür harika kalacağını garantileyemez size.
Ben bu mesleğe kolay sahip olmadım.
Ailem fedakarlıklarla okuttular.
Koca için onu çöpe atamam.
Ayrıca isim olmasaydı kendisiyle yuvamız çoktan yıkılmış olurdu.
Benim sayemde ayaktayiz.
Konuştuk çözdük gibi zaten ama..
Ben de size bu kadar koca odaklı olmamanizi tavsiye ederim.
Isim olmasaydı bu evlilik yüzünden darmadağın olmuştum ben..