- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Iyi geceler hanımlar.
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.
4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..
Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.
Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.
Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.
Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..
Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.
Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .
Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.
Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.
Ama cidden çok sinirlendim.
Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.
Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.
Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.
Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.
4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..
Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.
Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.
Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.
Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..
Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.
Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .
Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.
Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.
Ama cidden çok sinirlendim.
Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.
Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.
Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.
Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?