Sizin haki olduğunuz hiç bir yan bulamadım maalesef ısrarla yapma dediği şeyi inatla yapmanız ayrı bir kavga sebebi.
Abisini arayıp gerizekalı huzur vermiyor bunu alın diye söyledikleriniz benim için boşanma sebebi bile sayılabilir. Çok hatalisiniz özellikle abisini aradığınız için
Ama bir kaç hafta evvel o kardeşlerimi böyle aramisti suna bir şey deyin diye kısas yapmak istedim hatasını görsün diye
Kusura bakmayin da esinizi dikkate almayan dusuncesine saygi duymayan bir es gibi geldiniz.malesef ne kadar isimize gelmese de anlattiginiz konuda onlar bir tik ondeler.esinle boylesi bi konuda gonlunu almaniz gerekirdi.
Başta tatlı tatlı iknaya çalıştım cirkefe bağladı git dinlemiyorsan eve geri gelme bile dedi.
BEni itinayla çıldırtti yani..
Cocuk gibi birbirinizi ailelerinize sikayet ederseniz boyle olmasi normal.
Bu tarz konulara hep ayni seyi yaziyorum, yine yazacagim, eger aranizda ciddi bir sorun varsa cirkinlesmeden bosanin, bosanmayi gerektirecek kadar buyuk bir sorun yoksa da dusman gibi birbirinize girmeyin. saygi bir kere bitince bitiyor cunku, geri alinamiyor bazi seyler.
Evet ben de aynı fikirdeyim.
Genel olarak bakış açımız çok farklı pek çok konuya. Bu yüzden ayrilalim diye çok konuştum ciddi ciddi.
Ama yanasmiyor hir gür olmadan bitirelim dese su gün razıyım çünkü yoruldum.
Sevgi de bir yere kadar.. ; (
Ama sizin icinizden de canavar cikmis... Taxiye atlar giderim, arkadasa da esim almaya gelecek siz gidin derim.
Abisine cemkirmekte hic hos olmamis, kavga hangi boyutta olursa olsun birbirini sikayet eder gibi hemen anneyi ablayi kardesi vs vs aramak bana sacma geliyor.
Bunu o yapmış olmasa asla yapmazdim anlasın istedim.
Diğer sorunlardan dolayı eşini eş olarak görmüyorsun. Ki onlar da az buz hafife alınacak şeyler değil. Ancak madem devam ediyorsun abisini arayıp çocuk şikayet eder gibi konuşmak, üstüne bir de gerizekalı demek olmamış. Bence boşanmalısınız.
Acikcasi suna uyuz oldum.
Bizim Arabamız olabilirdi.
O zaman bu sorun olmazdı.
En basitinden kendim giderdim ya da o beni bırakırdi.
AKilsiz kafası ile bizi muhtaç edip sonra böyle artistlik yapmasina kıl oldum.
Anlatabiliyor muyum?
Şimdi ;
Senin iş arkadaşınla gitmende bence de en ufak bi hata yok . Kadınlar ve erkekler bence gayette arkadaş olabilirler ...
O bu konuda hatalı .
Ama sende hemen ateşlenip , sağı solu arayıp , boşanıcam ben demekle hatalısın .
Bence.
Öyle noktaya getiriyor ki beni.
ZAten dopdoluyum bu evlilik yükünü bari atsam diyorum.
Çünkü huzura çok aç bir donemdeyim.
SAcma triplerine gücüm yok
Eşiniz uygun görmemiş siz inat etmişsiniz çok abartılacak Bi durum yok ama Ada'm bu konuda hassas yapacak Bi şey de yok özel Bi durum saygı duymak lazım. Ama her şey bir yana boşanıcam da boşanıcam diye her tartışmada söylemeniz hiiiiiiç hoş değil. Adamı bıktırırsınız bu güven niye?siz sevgili değil eşsiniz. Evliliklerde azıcık alttan almayı bilmeli insanlar. Ağbisini aramanızı abartı buldum, kaldı ki o da kardeşlerinizi aramış. Suçlu değil çözüm arayın bence
Acikcasi çok yorgunum.
Guzellikle o vazgecse ben çoktan biraktim gibi geliyor.
Üc ağlar zirlar alışirim.
Beni o kadar yordu ki..
Böyle kavgalarda ulan tek derdimiz bu mu diye cildirasim geliyor..
Bence bir de eşiniz dolmuş size karşı , bir nevi patlama yaşamış.
Beni iplemiyo , takmıyo modundaymış bir süredir.
Bu değil de başka bişey olsa sanki yine patlarmış .
Ona göre gerçekten böyle olduğunu ispat etmiş olmuşsunuz .
Evet ikimiz de sıkıntılı bir donemdeyiz birbirimizi pek goremiyoruz da..uzaklaştık biraz. o da etki etmiş olabilir.
Biraz da onun mantığından bak be nomu..hem abisini arayıp bi de o duyacak şekilde gerizekalı diye hitap etmek çok ağır gerçekten..ne kadar yıkıcı şeyler
Ama o da bana ne bicim essin falan dedi önce sırf onu dinlemedim diye
Araba konusunda bir şey demeyeceğim.Çünkü bir tarafta bana göre yanlış olan bir durum yok ama eşinizin ısrarına rağmen gitmeniz biraz inat gibi durmuş.
Ama diğer taraftan iletişim konusunda çok büyük problemleriniz var sizin.Birbirinizi anneye/abiye şikayet ediyorsunuz resmen.Tamam o an sinirli olabilirsiniz ama bir süre sonra kendi aranızda konuşup bir uzlaşmaya varmanız gerekirdi,bu o kadar da büyütülecek bir mesele değil çünkü.
Genel olarak iletişim konusunda ikinizde de hata var ama bu konuda sizi biraz daha haksız buldum.Özellikle hakaret kısmı çok kötü.
Beni hakaret edecek kivama neden getiriyor işte asıl kizdigim o.
Iyi değilim uzun zamandır biliyor.
Ne olur tatlılıkla çözme yoluna gitse.
Ben onun yerinde olsam çıkışta kapısında biterdim tutar elinden götürürdüm mesela.
ÖYle eve gel çabuk diye dayilanmak yerine..
Yemek sofrasına kadar sen haklısın. Saçma sapan davranmış. Dolmuşla bırakmak da neymiş. Sen dolmuşa tek binemiyor musun dolmuşla gidecek olsan zaten. İş arkadaşın aynı yere gidiyorken senin binmemen saçma olurdu zaten. Ama eğer her tartışmanızda zırt pırt boşanma lafını ağzına alıyorsan, defol git gibi laflar ediyorsan bir süre sonra etkisi kalmaz.
Ama ben artık tükendim

Duymak istemiyorsa dikkat etsin..
Bu halim onun eseri aslında.
Ne yapmis olursan ol
Esinin
Abini arayip alin su gerizekaliyi
Burdan dedigini dusun.
Oluru var mi sence.
Bence haddini fazlasiyla asmissin.
Kolay hazmedilecek bir sey degil bu.
Ama geçen haftalarda kardeşlerimi karistiran o gerizekalı demedi o kadar.
AMa bana ne biçim essin dedi bugün onu dinlemiyorum diye. Ona delirdim.
Valla kocam pambik gibidir diye bilirim ama ona gerizekali desem sanirim bosanir benden...
Doğrudur..
AMa bu konu için o da size ne biçim essin falan demezdi sanırım. .
her şey bir yana da nomu bana verdiği hiç bir şey yok lafı o kadar şeyin üstüne çok ağır olmuş . Kim bu devirde eşini toplu taşıma aracıylada olsa uykusundan feragat edip toplantıya götürmeye çalışır ki . Sen başka işe olan doluluğunu adamdan çıkarmışsın . Hayır birde sen o kadar laf say adam sana dokunmadan bağırdı etrafı döktü diye yakın ... Senin gözüne perde inmiş be kuzu ... Adam sana dokunmaya kıyamıyor ! Kıymetini bil . Evlilikte tek bir kişinin istediğinin olmamasından yakınırken kendi istediğin olduğu zaman , alttan almayıp üste çıkmaya çalışmışsın çok yanlış
.
( Bekar sevgilisi bile olmayan bir kız gözü bile seni haksın buldu be kuzu
)
AMa sabrimı çok zorladi yaa

AYrica üstüme yürüdü kolumu sertce tuttu ben kurtuldum ittim.
Bence kontrolden çıkmıştı.
Nomu bi de çok afedersin ama şu tezatına dikkat çekmek istiyorum..bak burda okulda velilerinle falan yaşadığın saçma sapan,gereksiz biçok konuya sinir oluyorsun ama senin eşinin abisini araman da bi o kadar saçma,aynı bağlamda bi davranış..yapma bunu çocuk gibi o yapıyorsa da sen yapma..yazık günah
O benim kardeşlerimi niye aramisti ama öyle pis huyum var pişman ederim :)
Benim net bir şekilde yapmasını istemediğim birşeyi karşımdaki kişi umursamayıp yaparsa, ve karşılığında ben surat astığımda beni yumuşatmak yerine iyice sert çıkarsa ortada ciddi bir sorun olduğunu düşünüp üzülürüm.. Ki eşitiz desek bile erkek daha çok istiyor lafının dinlenmesini.
İlk başta bakılınca evet o arabaya binip gitmeniz gayet mantıklı ama biz sanki hiç aslında mantıklı olmayan şeyler istemiyor muyuz erkeklerden? Bence iki tarafın da saygı duyması lazım yapılması istenilmeyen konulara. En azından sonrasında ılımlı konuşsaymışsınız iş büyümezmiş. Gerizekalı vs demişsiniz bir de.Hem de abisine.
Bence siniriniz geçince tatlılıkla şirinlikle konuşun konuyu tatlıya bağlayın.
Şirinlik birakmadi o canavar halini unutamiyorum çok korkunçtu..
İnsanın başına herşey gelebilir ummadığım patronumdan taciz yüzünden ayrıldım işyerimden eşim katil olacaktı.Kadın erkek arkadaş olamıyor malesef.İnsanlar şeytan olmuş artık eşiniz istememekte haklı.
Dünya kötü bir yer olmuş olabilir.
AMa bu artık herkese sapık muamelesi yaparak yaşama hakkını vermiyor bize bence..