İlahi nomu yaaa

bence de ayağını yıkayıp suyunu içse hakkını ödeyemez

Ama adam saçmaladıkça eli ayapına dolaşıyor bi de senden gördüğü akılsız herif tutumlarınla iyice acizleşiyor

sana gaz vermiş gibi olmayayım diye yazmadım ama gerçekten saçmalık seni eve çağırıp dolmuşla götürmek istemesi ve senin o kadar kahrını çektiğin adamdan çok ayıca

Ama benim kendi ilişkimde de en çok gözümü korkutan şey var burda; seviye düşüyor, saygı tükeniyor, ailelere küçük düşürüyor eşler kendilerini(!)
Bak ben de eşimin çok akılsızlığına,saçmalığına hep "akılsız olduğunu vurgulayarak,saçma diye yorum yaparak" yanıt verdim yıllarca..bizim de eşimin savurganlığı yüzünden maddi çok kaybımız oldu. Ha mesele kumar değildi orası ayrı ama..Ben ona akılsız,saçma muamelesi yaptıkça onun eli ayağına dolaştı,daha da akılsızlaştı,saçmaladı. Olmadık yerlerden otorite devşirmeye kalktı,hayatımın en mutsuz yılını geçirtti bana. İnsan cildinin stresten nasıl yaşlandığını gördüm kendimde. O beni burda gerim gerim gererken mezardaki babam kardeşimin rüyasına girip marion a göz kulak olun,bişeyler oluyor demiş. Bi tartışmamızda ben sabaha kadar uyuyamamıştım annem de taaa 3 bin km ötede hissetmiş sabaha kadar can çekişmiş. Öncesinde hiçbişeyimi bilmezlerdi,sakinleşsin diye bişeyler geveledim anneme geçiştirdim. hiçbir zaman birimiz ağlarken(demek ki çok çaresisiz) diğeri bırakıp gitmedi. Çok şükür ben yıkıcı yorum ve ifadelerimi bıraktım aynı zamanda yaklaşımımı, o zaman o da kendine geldi. Acayip bastırıyormuşum onu

yine saçmalıyor,aklısızlık yapıyor arada ama asla eski tutumumu sergilemiyorum. Uzun uzun birbirimizi ne kadar yıprattığımızı konuştuk yaşananların üstüne inşallah geriye dönmeyiz. Kocana yaklaşım konusunda seni kendime çok benzettiğim için yazdım bunları. Daha fazla ne kendine ne de ona kıyma lütfen ya içinde affet ya da bırak kendini de onu da