• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet koptu..

Iyi ama evlilikte de %100 mutsuz olmuyorsun bazen cook mutlu hissediyorsun bazen cook mutsuz. Yine elli elli. Benzer bir durumda oldugumdan yaziyorum. Agir durumlar olmadigi muddetce bahsettiginiz %50 nin pesinden gidip bu sefer %100 mutsuz olma sansi fa var.

Evet o ihtimal de var ihtimaller denizi ....
Evlilikte saygı bir kere gittiyse yüz göz olunduysa mutlu olunan anlar yüzeyseldir benim görüşüm bu sekikde

eşin bana göre haklı hala hakaret edip üste çıkmaya çalışıyosun senin sorunun bu sanırım ego tavaan bence sorun arabayla gitmen de değil aranızda iletişim promlemi var

Bir evlilikte mutlu değilsen sonrasında daha iyisi olur mu olmaz mı diye düşünmek saçma, mevcut durumda %100 mutsuzsun ama sonrası için %50 şansın var, gelecek adam ya daha iyi çıkar ya daha kötü %50 %50

Ben kendi adıma giderim %50 nin peşinden, hayatın geneli zaten bir sınav

Eğer bir insana yol şansı verilmisse , o yoldaki taşları da kendi elleriyle kaldırmalı kişi. Üstüne taş eklerde verdiği yolun ne anlamı var ?

Ya yolu tamamen kapatacak kişi ya da yoluna devam etmeyi kabul ettiği kişinin ve kendinin hayatını zorlastirmayacak.

Bana göre evlilikte sevgi , saygı , ilgi varsa yapılan hata aldatma , şiddet değilse her zaman şans verilebilir.
Ancak burada yapılan yanlış , verilen şansı burnundan getirmek oluyor.

Oysa şans vermek demek, ben seni affettim her ne kadar da kırgın olsamda , eğer bu yaptığın tekrarlanmazsa , bende bir daha gündeme getirmem " demektir.

Esinizi dinleseydiniz keşke o sizi kıskandığı sevdiği için arabaya binmenizi istememiş sonuçta ama siz inat edio binmissiniz takside cagirabilirdiniz esinizin abisine eşiniz hakkında soyledikleriniz gerçekten çok kırıcı o kelimeleri size kullansaydı aynı şekilde artı eşiniz belli çok kirilmis ki telefonda ağlamış inşallah tatlıya bağlanır herşey hayırlısı bu arada esinizi ne kadar iyi tanirsaniz tanıtım 40 yaşında bile hiç bilmediğim bir huyu çıkar siz daha 4 senelik evlisiniz basindasiniz bende yaşındayım 2 senelik evliyim benimde tanımadığımız yönler çıkıyor bunlarla karsilasicaz inşallah kötü huyları cikmaz

Eğer bir insana yol şansı verilmisse , o yoldaki taşları da kendi elleriyle kaldırmalı kişi. Üstüne taş ellerde verdiği yolun ne anlamı var ?

Ya yolu tamamen kapatacak kişi ya da yoluna devam etmeyi kabul ettiği kişinin ve kendinin hayatını zorlastirmayacak.

Bana göre evlilikte sevgi , saygı , ilgi varsa yapılan hata aldatma , şiddet değilse her zaman şans verilebilir.
Ancak burada yapılan yanlış , verilen şansı burnundan getirmek oluyor.

Oysa şans vermek demek, ben seni affettim her ne kadar da kırgın olsamda , eğer bu yaptığın tekrarlanmazsa , bende bir daha gündeme getirmem " demektir.

Katılıyorum
O yüzden yazdım hatan affetmekti diye
Şimdi imkansızlık yüzünden yapamadığı herşey için diş bileyecek eşine, saygı kalmamış görüldüğü üzere, aileler herşeyi biliyo falan, hoş mu

Iyi geceler hanımlar.
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.

4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..

Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.

Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.

Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.

Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.

Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..

Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.

Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .

Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.

Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.

Ama cidden çok sinirlendim.

Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.

Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.

Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..

Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.

Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?
valla suc kocanda cm senin pasa gibi isin var toplantıyada gidersin yurt dısı gezisinede bunu kabul etmeyen esini calıstırmaz yada calısan biriyle evlenmez burdakiler seni suclar emin ol koca delisi coktur burda

Evet o ihtimal de var ihtimaller denizi ....
Evlilikte saygı bir kere gittiyse yüz göz olunduysa mutlu olunan anlar yüzeyseldir benim görüşüm bu sekikde
Bence bu cift agir bir durum atlatmis .buyuk bir borcun ve stresin altindalar. Psikolojilerinin de normal oldugunu dusunmuyorum. Su gerizekaliyi alin lafi benim acimdan bosanma sirasinda bile soylenmez. Ama herkesin yasam kosullari farkli. Gulluk gulistanlik bir hayatta belki bu noktaya onlar da gelmezdi. Adam bi hata etti. Ve evlilik pamuk ipligine baglandi.

Borç kumar borcu yaw hata der affedersin de sittin sene hayatımı etkileyecek birşeyse affetmem zaten baştan

Çocuk istedim diyelim, yapamıyorum çünkü borç var, borcu abisi anası babası vs ödeyecek olsa minnet duygusu altında ezilmek var, yaşayamamak var

Şimdi gidip sarılcam.
Bu mesajınız çok dokundu.. :KK43:

Nomu nolur gidip sarıl.
Bak ben senin duruşunu düşüncelerini cok beğeniyordun burda, hatta diyordum ki insallah ileride bir cocugum olursa böyle naif tatlı bir öğretmene denk gelir. bu yuzden beni cok hüsrana uğrattı bu konun, ondan bu kadar sert giriyorum yorumlarda.

Ben her konuna yazdım, seviyorsunuz birbirinizi. ama sen disliler arasında eze eze affettigini hissettiriyorsun esine. cok yara almıs adam. erkeklik gururu incinmus. elbet sen de üzüldün tabiki ama o yetememeği saygı duyulmamayı yaşıyor. bi empati yap lütfen.. üstelik gerizekalı demek.. ve ona da degil bir baskasına söylüyorsun esinin hakkında gerizekalı diye. bu laf bundan önceki sonraki her seyi silip süpürür..

Ölüm var. tıp okuyorum bu ölüm konusuyla icli dışlıyım tahmin edemiyceğin kadar. damar duvarından kopup gidecek ufacık bir pıhtı ayırır sizi allah korusun. ki bu milyonlarca ufak olası örnekten bir tanesi.

Yapma nomu, bak bu konuda haksızsın. baska bir konu acsan desen ki ev geçimi nedeniyle tartıştık, onda haklı olursun. ama bu değil. burda gerizekalı dememis olsaydın bile olayda bu kadar da hatalı olmazdın.

Gerizekalı cok buyuk bir laf. Üstelik abisine söylemen daha da büyük.. esiniz bunu nasıl tamir edecek icinde bilmiyorum.. sizinle alakalı degil "karım beni gerizekalı görüyor basiretsiz herifin tekiyim, ne b.k ise yariyorum su dünyada...." bu düşünceleri nasıl tamir edecek içinde bilmiyorum.. size kızgınlığı gecse dahi kendine kızgınlığı nefreti nasıl geçer.. siz zor durumdasınız da ben esinize ayrı bi üzülüyorum gercekten. hani yakınım olsa üzülme abi diyip sarılasım var.

Gidip sarıl özür dile, söylememem gerekiyordu kalbini incittim özür dilerim de. zaten adam o an dökülecek sana oturup aglarsınız karşılıklı bi rahatlarsınız.

Eşimi çok seviyorsam evliliğe devam ederdim ben. İlerde karşıma daha iyisi çıkar mı diye hiç düşünmedim bir kere bile hmde. Kimse çıkmasa da olur yani ille hayatımda bir erkek olmak zorunda değil, evli olmak zorunda değilim. Daha kötüsü çıkabilir karşıma diye devam etmem evliliğe. İçimde olan sevginin gücü devam etmeme vesile oluyorsa devam ederim. Bu yaşadığın seyi affedebilecek güçte değilse sevgin boşa yoruluyorsun. Gerisi düzen bozmaktan korkma, yalnızlık korkusu, elalem ne der telaşı.

Katılıyorum
O yüzden yazdım hatan affetmekti diye
Şimdi imkansızlık yüzünden yapamadığı herşey için diş bileyecek eşine, saygı kalma
mış görüldüğü üzere, aileler herşeyi biliyo falan, hoş mu

Unutulur , herkes herseyi unutur.

Eğer bu borç meselesi dışında başka dertleri yoksa oturup konuşurlar , sözler verirler bir daha aileleri karistirmazlar.
Birbirlerine hakaret etmemek ve boşanma lafını ağza almamak ve daha bir sorun varsa kıskançlık değilde daha çözüm odakli halledebilecekleri üzerine enine boyuna oturup konuşurlar.

Sonrası unutulur dediğim gibi. Herkes işine gücüne bakar . Aileler hatırlamaz bile.

Borç kumar borcu yaw hata der affedersin de sittin sene hayatımı etkileyecek birşeyse affetmem zaten baştan

Çocuk istedim diyelim, yapamıyorum çünkü borç var, borcu abisi anası babası vs ödeyecek olsa minnet duygusu altında ezilmek var, yaşayamamak var
Ben de şokla okuyorum. Şiddet, aldatma büyük şeyler de kumar çok mu küçük acaba?
Nomunun hatası affettiyse konuşmak oluyor aslında. Ya konuşmamalı ya affetmemeli.

Bence bu cift agir bir durum atlatmis .buyuk bir borcun ve stresin altindalar. Psikolojilerinin de normal oldugunu dusunmuyorum. Su gerizekaliyi alin lafi benim acimdan bosanma sirasinda bile soylenmez. Ama herkesin yasam kosullari farkli. Gulluk gulistanlik bir hayatta belki bu noktaya onlar da gelmezdi. Adam bi hata etti. Ve evlilik pamuk ipligine baglandi.

Ortamın güllük gülistanlık olmaması adamın hatası, kumardan korkarım ben, 3 5 neyse de bu adam belli ki ciddi para basmış 1 koyup 1000 alayım voleyi vurayım demiş

Herkesin kendi fikri bişey diyemem ben kendi adıma yıllarca kendimden kısıp borç ödeyemem hele ki kumar borcu

Yerimden kalkmadan çalıştığım için kabız olduğum bir isim var ameliyatlı gözle günde 8 saat pc başında veri giriyorum insanların sorunlarını çözmeye çalışıyorum ayın 15ilk gelince ohhh diyorum mükafatım, o parayı kumar borcuna verecek olsa deliririm bedava amelelik...

Unutulur , herkes herseyi unutur.

Eğer bu borç meselesi dışında başka dertleri yoksa oturup konuşurlar , sözler verirler bir daha aileleri karistirmazlar.
Birbirlerine hakaret etmemek ve boşanma lafını ağza almamak ve daha bir sorun varsa kıskançlık değilde daha çözüm odakli halledebilecekleri üzerine enine boyuna oturup konuşurlar.

Sonrası unutulur dediğim gibi. Herkes işine gücüne bakar . Aileler hatırlamaz bile.

Bu da kişisel birşey
Ben unutmam mesela

Bu da kişisel birşey
Ben unutmam mesela

Tamam ama , adam kız bu senin şahsi fikrin. Yani konu sahibi affetmeş gitmiş , dillendirmenin anlamı yok ki. Sobaya bir onunda ben atayım diyor gibisin.
Yapma bence. Ortada affedilmis bir yuva var ve bundan sonrası önemli.

Eğer affettiyse tam gaz şans vermeli. Yapamayacagina inanıyorsa, bosanalim demek yerine hiç bekletmeden dava açmalı.
Ama affetmekten yana kullanmış şansını .

Back
X