- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Kumar mı ? Böyle bir şey mi var ?
Vardı , biti gitti. Konu sahibi affetti. Kumar daim olan bir şeydir. Bu adamın ki hataydı bence.
B
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumar mı ? Böyle bir şey mi var ?
İddiada bir ev parası kaybetti adam ne kadar para basmış düşün
Vardı , biti gitti. Konu sahibi affetti. Kumar daim olan bir şeydir. Bu adamın ki hataydı bence.
B
B
Ben de affedemem. Ve boyle hic yoktan gitmis bir borc icin calisamam.Ortamın güllük gülistanlık olmaması adamın hatası, kumardan korkarım ben, 3 5 neyse de bu adam belli ki ciddi para basmış 1 koyup 1000 alayım voleyi vurayım demiş
Herkesin kendi fikri bişey diyemem ben kendi adıma yıllarca kendimden kısıp borç ödeyemem hele ki kumar borcu
Yerimden kalkmadan çalıştığım için kabız olduğum bir isim var ameliyatlı gözle günde 8 saat pc başında veri giriyorum insanların sorunlarını çözmeye çalışıyorum ayın 15ilk gelince ohhh diyorum mükafatım, o parayı kumar borcuna verecek olsa deliririm bedava amelelik...
Bahsedilen bir ev parası borç iddia yüzünden yapılmış. Öyle iş batırmış olsa yine neyse...Kumar mı ? Böyle bir şey mi var ?
Ben de affedemem. Ve boyle hic yoktan gitmis bir borc icin calisamam.
Ama nomu ben degil. Sen de degil. Madem affetmeye karar verdi. Demek seviyor ayrilmak istemiyor. Ona olumsuz yorum yapmanin ne yarari var?
Adam zaten pisman. kumar oyle bir sey ki, 1 koyup bin alayim diye degil koyduklarimi alayim diye batiriyor insanlari cogunlukla camura.
Onun gelip ozur dilemesini bekliyosan hic satasma sessiz kal madem:))disari felan cik vakit gecsin.Gelip Özür dilese konuscam da gelmiyor.
Gelmiycek galiba.. :/
O içine ben içime derken çıldırdık..
Aksamı nasıl bekliycem çok sabırsız biriyim.
Şuan gidip sataşmak istiyorum..
çok güzel bir yorum dahaEğer bir insana yol şansı verilmisse , o yoldaki taşları da kendi elleriyle kaldırmalı kişi. Üstüne taş eklerde verdiği yolun ne anlamı var ?
Ya yolu tamamen kapatacak kişi ya da yoluna devam etmeyi kabul ettiği kişinin ve kendinin hayatını zorlastirmayacak.
Bana göre evlilikte sevgi , saygı , ilgi varsa yapılan hata aldatma , şiddet değilse her zaman şans verilebilir.
Ancak burada yapılan yanlış , verilen şansı burnundan getirmek oluyor.
Oysa şans vermek demek, ben seni affettim her ne kadar da kırgın olsamda , eğer bu yaptığın tekrarlanmazsa , bende bir daha gündeme getirmem " demektir.
Valla bana kalırsa olmadık yerde kocalık, maçoluk taslamış adam.
Kadının işi var, toplantısı var işte. Yetişmesi lazım ve biri de ulaştırabilecek durumda. 10 dakikada yemez kimse karını o arabada, hem sen güvenmiyor musun ki karına derler adama. Kadın haber de vermiş, ama beyfendi yok bu saate toplantı mı koyulur bilmem ne demiş. Oldu tabi, toplantıları sana sorup öyle koyacaklardı.
Bir de kocanın rahatsız olduğu şeyi yapma demişler, ya sanki kadın kocasını evde bırakıp gece gezmelerine çıkıyor.
Altı üstü birinden yardım istemiş beni oraya ulaştır diye.
Öyle olur olmadık şeye yasak koyup trip yapmak eş yapmaz insanı. Eş demek tamamlamak demektir, eksiltmek değil. Zaten kadını kumar yüzünden perişan etti yeterince, az huzur versin artık.
Konu sahibinin aileleri aramasına vs. laf edenler olmuş. Bir ev parası gitti kadının gıkı çıkmadı, kimseye diyemedi. Şimdi şu olayda patlaması da sürpriz değil artık. Adam minicik şeyi büyütmüş, konu sahibi de delirmiş artık, biz buna etkiye tepki diyoruz. Bence konu sahibi haklı. Bir insanın üstüne bu kadar oynarsanız, çıkan sonuca sürpriz diyemezsiniz.
Nomu nolur gidip sarıl.
Bak ben senin duruşunu düşüncelerini cok beğeniyordun burda, hatta diyordum ki insallah ileride bir cocugum olursa böyle naif tatlı bir öğretmene denk gelir. bu yuzden beni cok hüsrana uğrattı bu konun, ondan bu kadar sert giriyorum yorumlarda.
Ben her konuna yazdım, seviyorsunuz birbirinizi. ama sen disliler arasında eze eze affettigini hissettiriyorsun esine. cok yara almıs adam. erkeklik gururu incinmus. elbet sen de üzüldün tabiki ama o yetememeği saygı duyulmamayı yaşıyor. bi empati yap lütfen.. üstelik gerizekalı demek.. ve ona da degil bir baskasına söylüyorsun esinin hakkında gerizekalı diye. bu laf bundan önceki sonraki her seyi silip süpürür..
Ölüm var. tıp okuyorum bu ölüm konusuyla icli dışlıyım tahmin edemiyceğin kadar. damar duvarından kopup gidecek ufacık bir pıhtı ayırır sizi allah korusun. ki bu milyonlarca ufak olası örnekten bir tanesi.
Yapma nomu, bak bu konuda haksızsın. baska bir konu acsan desen ki ev geçimi nedeniyle tartıştık, onda haklı olursun. ama bu değil. burda gerizekalı dememis olsaydın bile olayda bu kadar da hatalı olmazdın.
Gerizekalı cok buyuk bir laf. Üstelik abisine söylemen daha da büyük.. esiniz bunu nasıl tamir edecek icinde bilmiyorum.. sizinle alakalı degil "karım beni gerizekalı görüyor basiretsiz herifin tekiyim, ne b.k ise yariyorum su dünyada...." bu düşünceleri nasıl tamir edecek içinde bilmiyorum.. size kızgınlığı gecse dahi kendine kızgınlığı nefreti nasıl geçer.. siz zor durumdasınız da ben esinize ayrı bi üzülüyorum gercekten. hani yakınım olsa üzülme abi diyip sarılasım var.
Gidip sarıl özür dile, söylememem gerekiyordu kalbini incittim özür dilerim de. zaten adam o an dökülecek sana oturup aglarsınız karşılıklı bi rahatlarsınız.
Yanına sokulunca göğsünde yer açtı, yine kapattı gözlerini.
Tek kelime etmedi çok uykusuz sanırım.
SadeCe elinin parmakları ile sıktı kollarımı..
O uyurken bir kaç dakika yüzünün her ayrıntısını izledim..
Yanağını kafama yasladı.
Şuan ne kadar yakışıklı..
Akşam ne kadar da çirkindi..
Kaslı kollarında olmayı seviyorum.
Kokusu sıcacık.
Muhtemelen karnı çok aç.
Kahvaltı mi hazırlasam yoksa uykuya daha mı çok ihtiyacı var..
Dünü de unutamayacağız biliyorum. .
Diğerlerinin yanına koyacağız.
Birlikte olmayı da ayrılmayı da beceremeyen iki aptalız..
Hickirimlarimla uyandirmamak için kalktım yanından..
Hayat bazen çok yorucu..
Limoncu bunu senmi diyon koca delisi cok burda burdakiler seni suclar diye.senin ne farkin var oyle dusundugun insanlardan.memnun olmayan kocasini sirf parasi icin evliligini surduren sen degilmisin.parayi bulsan kocayi şutluyacan.valla suc kocanda cm senin pasa gibi isin var toplantıyada gidersin yurt dısı gezisinede bunu kabul etmeyen esini calıstırmaz yada calısan biriyle evlenmez burdakiler seni suclar emin ol koca delisi coktur burda