• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet koptu..

Borç benden kesilmese de ben bu yaptığını unutup da iyi sen ödüyorsun bedelini demeyeceğim ki..
Sonuçta onun hatası yüzünden yaşam kalitemiz belli.
Ne kocalar var eşlerine nasıl yaşamlar sunuyor, sen bana ne verdin diyeceğim kavgalarda..

Denir yani..

Ömür boyu başına kakacaksan ayrıl daha iyi.Bu tamamen eziyet .Sanada eşinede.

nomu mrb kaderdasım
sana daha öncede dedim
ne olsa sana batacak.çünkü insan kendini tutamıyor üzülüyor.biz insanınz dayanamıyor söylüyoruz
bende kar yagsa cocuk hasta olsa bak senin yüzünden arabamız olsaydı rahatca gidecektik diye çokkkkkkk söylendim
çokkkkkkkk laf soktum
ne yapayım catlıyordum sinirden bizi bu hale sokmasından
yapacagın sey su kendine güveniyorsan yaaa susacaksın ne olursa bak bu önemli
yada ayrılacaksın bu kadar basit inan bu cok zor bişey
özeline msj atacagım bir bakarmısn

Ömür boyu başına kakacaksan ayrıl daha iyi.Bu tamamen eziyet .Sanada eşinede.

Yani o durumda da başa kakacak bir şey arayan kavga anında bulur demek istedim canım :)
Bari zarar etmeyelim daha fazla diye düşünerek düşük faiz oranlı krediler bozmayalım diyorum.

Çünkü ben bu işten kendimi nasıl aklarım diye düşünmüyorum.
Olan oldu bu saatten sonra biz nasıl daha çabuk toparlarız diye düşünüyorum..
Hala biz diyorum yani..

İnsan sevmese pişman olmasa bir susar iki susar üçüncüye yeter be kendini ne zannediyorsun seni çekmek zorunda değilim der.Hele onuruna dokunursa söylediği bırakıp giderde.Herşeyin fazlası zarar.

nomu mrb kaderdasım
sana daha öncede dedim
ne olsa sana batacak.çünkü insan kendini tutamıyor üzülüyor.biz insanınz dayanamıyor söylüyoruz
bende kar yagsa cocuk hasta olsa bak senin yüzünden arabamız olsaydı rahatca gidecektik diye çokkkkkkk söylendim
çokkkkkkkk laf soktum
ne yapayım catlıyordum sinirden bizi bu hale sokmasından
yapacagın sey su kendine güveniyorsan yaaa susacaksın ne olursa bak bu önemli
yada ayrılacaksın bu kadar basit inan bu cok zor bişey
özeline msj atacagım bir bakarmısn

Tabi bakarım ;)

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Ancak tıpkı eşimin çok büyük hata ettim beni her gün ezsen de hakkındır demesi gerektiği gibi
saçmalayan birinin de evet saçmaladım diyebilmesi gerekir bana göre..

Esinizin cok buyuk hata yaptigi tartisilabilir degil.

Diger kisim icin ise uslup farki nedeniyle cevap veremiyorum. Tekrar iyi gunler dilerim.

Yani o durumda da başa kakacak bir şey arayan kavga anında bulur demek istedim canım :)
Bari zarar etmeyelim daha fazla diye düşünerek düşük faiz oranlı krediler bozmayalım diyorum.

Çünkü ben bu işten kendimi nasıl aklarım diye düşünmüyorum.
Olan oldu bu saatten sonra biz nasıl daha çabuk toparlarız diye düşünüyorum..
Hala biz diyorum yani..

Ama işte daha iyi bir şey yapalım bu beladan çarçabuk temize çıkalım derken birbirinize saygınız daha azalıyor.

Son bir kez daha konuşacaksanız konuşun daha da açmayın üstünü.Yoksa borç bitse bile o zamana kadar birbirinize bakacak suratınız kalmayacak.

@nomunomuchua ben seni cok iyi anladım canım neden cunku yaşadım biliyorum
o tahammulu son noktasına kadar bitirme sen ben bittim çok kotuyum artık dediğin yerde salak saçma seylerin onune hala kavga diye gelmesi ve senin gözunun donmesi ve hiç yapmayacağın şeyleri yapman bana hiç yabancı değil
yaşamak gerekiyor benim kadar kolay anlamak için.

sen oyle şeyler yapmıssın oyle fedakarlıklar etmişsin ama karsındaki tahammulunu hatta gozunun ısıgını (bunları kendim için soyluyorum) bitirmiş sen artık yarı deli olarak dolaşıyorsun ben durumdayken bu mu yani sen buna mı takıldın diye insanın gözü dönüyor artık kendinin dısına cıkıyorsun.
he olmuyor beni bırak diyorsun ben bittim sondayım kaldıramıyorum diyorsun hayatta bırakmıyor.ya ne bileyim o insanın kendini bitirme noktasında kimse gerizekalı lafına takılmaz hanımlar sadece orda değilsiniz o kadar olmazsınız da inş.

Ama işte daha iyi bir şey yapalım bu beladan çarçabuk temize çıkalım derken birbirinize saygınız daha azalıyor.

Son bir kez daha konuşacaksanız konuşun daha da açmayın üstünü.Yoksa borç bitse bile o zamana kadar birbirinize bakacak suratınız kalmayacak.

Dediğim gibi o rahat durduğu müddetçe ben konuyu açmıyordum canım.
Rahat dursa iyiydi..

o tahammulu son noktasına kadar bitirme sen ben bittim çok kotuyum artık dediğin yerde salak saçma seylerin onune hala kavga diye gelmesi ve senin gözunun donmesi ve hiç yapmayacağın şeyleri yapman bana hiç yabancı değil

sen oyle şeyler yapmıssın oyle fedakarlıklar etmişsin ama karsındaki tahammulunu hatta gozunun ısıgını (bunları kendim için soyluyorum) bitirmiş sen artık yarı deli olarak dolaşıyorsun ben durumdayken bu mu yani sen buna mı takıldın diye insanın gözü dönüyor artık kendinin dısına cıkıyorsun.
he olmuyor beni bırak diyorsun ben bittim sondayım kaldıramıyorum diyorsun hayatta bırakmıyor.ya ne bileyim o insanın kendini bitirme noktasında kimse gerizekalı lafına takılmaz hanımlar sadece orda değilsiniz o kadar olmazsınız da inş.

Ayy sen yazdın..
Ben rahatladım arkadaşım.
Aynen anlattığın yerde, anlattığın ruh halindeydim..
Beni anlamayanları anlıyorum birebir yaşamak lazım benimki öyle bir dert..
Allah kimseye yaşatmasın yine de..
Pek acıydı.. İstemem..

Ya herkes affettiysen bir daha sozunu etme demis ama ben ortada af falan goremedim. Zaten affedilecek birsey de degil niye affetsin. Nomu sadece esini sevdigi icin bu evliligi devam ettirme karari almis o kumar olaylarindan sonra. Affetmek farkli,evliligi bitirememek farkli durumlar. Bosanmadiysa affetmis sayilmiyor ki, bosanmadin sus bari denilsin.
Nomu kocani cok seviyorsun. Hele o kocana sarilip da hissettigin seyleri buraya yazişin,apacik gosteriyor sevginin buyuklugunu. Boyle bir durumda ben kimseye boşanin diyemiyorum mesela. Aşk varken bosanmak cok cok zor. Belki kocan da seni seviyordur onu da sen bilirsin biz bilemeyiz ama seni seviyor olmasi nankör oldugu gercegini degistirmiyor. Ailenize kalkip sizi sikayet etmesi nankor bir adam oldugunun en iyi gostergesi. Su an sen de kocanin sana olan sevgosine guveniyorsun belki ama bu nankorlugunu hic bir zaman goz ardi etme. Nankor insan guvenilecek insan degildir cunku.
Ama ben sizin borclarinizi bitirip cok mutlu olmanizi istiyorum inanki. Eski konularini da okumustum. Sen mutlu olmayi hakediyorsun. Mutlulugun da bu adamin varligina bagliysa bir sekilde, kimseye diyecek söz kalmiyor.

Her günde bu çekilmez.Biteceğinden eminsen eyvallahta bitmeyeceğini biliyorken devam etmek size haksızlık değilmi?

Ayy sen yazdın..
Ben rahatladım arkadaşım.
Aynen anlattığın yerde, anlattığın ruh halindeydim..
Beni anlamayanları anlıyorum birebir yaşamak lazım benimki öyle bir dert..
Allah kimseye yaşatmasın yine de..
Pek acıydı.. İstemem..
seni okurken ben kendi bitmiş tahammulumu gördüm
kendi ruh halimi
seni cok benzettim kendime
benim daha ileri safha sanırım ama artık onüme getirdiği sorunları kıskançlıklara verdiğim tepkiyi görsen şaşırırsın
bildiğin deliyim
neden çünkü çok fedakarlık yapmısım çok kendimden feda etmişim çok haksızlığa uğramışım affetmişim
cok destek olmuşum ama sen yani benim bittim ben dayanamıyorum artık noktada sen gittin buna mı takıldın isyanı benim ki
o yuzden o dolmuşluğu o tükenmişliği ben öyle iyi anlıyorum ki

Her günde bu çekilmez.Biteceğinden eminsen eyvallahta bitmeyeceğini biliyorken devam etmek size haksızlık değilmi?
Çekilmez...Uzun zaman olmadı eşim yüzünden binbir hevesle aldığım arabayı 40.000 zarara sattım.İçime oturdu.Kavga da ettim burnundan da getirdim o zaman.Bir daha da adını anmadım ki öyle anlayışlı bir kadında değilim yani biraz otoriterlik var :KK53:Hala arabam yok sürünüyorum tabiri caizse ama açmıyorum mevzuyu.Hergün eve gelip dırdır ettiğimi bir düşünsenize.Büyük konuşmamda altın olsa çekilmez.Ben çekemezdim yani.Seviyorum ya ben bu keratayı:deli:

Bazen düşünüyorum kızlarda belkide haklı olan onlardır Aptalinsan v.b farklı görüşte olan insanlar haklıdır.

Ne için fedakarlık yapıyorsun kimin için ?

Değermi değmezmi?

Bazen sevmekte yetmiyor.Olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmak çok yorucu.

Gözünün feri gittikten sonra ,yaşam enerjini alıyorsa, yılların gidiyorsa fedakarlık yapmışsın yapmamışsın ne önemi var.

Bir insan seni üzmeyi göze alıyorsa belkide seni kaybetmeli.

Sırf onu seviyorum diye ,kolları arasında mutluyum diye ,onsuz mutsuz oluyorum diye, çocuğumuz var diye ,emek harcadık birbirimize diye devam etmemeli

Bazı şeyler kaybolduktan sonra yerine konması çok zor.

Baştan ilişkin iyiyse hayhay değilse sonrası yıpratıcı

Bazen düşünüyorum kızlarda belkide haklı olan onlardır Aptalinsan v.b farklı görüşte olan insanlar haklıdır.

Ne için fedakarlık yapıyorsun kimin için ?

Değermi değmezmi?

Bazen sevmekte yetmiyor.Olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmak çok yorucu.

Gözünün feri gittikten sonra ,yaşam enerjini alıyorsa, yılların gidiyorsa fedakarlık yapmışsın yapmamışsın ne önemi var.

Bir insan seni üzmeyi göze alıyorsa belkide seni kaybetmeli.

Sırf onu seviyorum diye ,kolları arasında mutluyum diye ,onsuz mutsuz oluyorum diye, çocuğumuz var diye ,emek harcadık birbirimize diye devam etmemeli

Bazı şeyler kaybolduktan sonra yerine konması çok zor.

Baştan ilişkin iyiyse hayhay değilse sonrası yıpratıcı

Ben zaten onlara haksız demiyorum.
Affetmem belki de gerçekten hata, belki yıllar sonra pişman olacağım.

Ama saçma çıkarımlar ve bağlantılar kurulduğunda da bunu belirtmek zorundayım.

Yoksa buradaki fikirleri önemserim.
Üsluba dikkat edildiği sürece her fikre de açığım.

Ben zaten onlara haksız demiyorum.
Affetmem belki de gerçekten hata, belki yıllar sonra pişman olacağım.

Ama saçma çıkarımlar ve bağlantılar kurulduğunda da bunu belirtmek zorundayım.

Yoksa buradaki fikirleri önemserim.
Üsluba dikkat edildiği sürece her fikre de açığım.
Ben birşeyi çok merak ettim özel olmayacaksa
Aynı hatayı yapan siz olsanız eşiniz ne yapardı

Back
X