kıyamet...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
slm kızlar şu son yaşanan depremlerden sonra çok kötüyüm, psikolojim çok bozuldu her an kıyamet kopacakmış gibi hissediyorum.. depremler, yangınlar, seller, sonumuz geliyor... çinden gelip dünyaya yayılan coronavirüs de cabası.. her an kıyamet kopacak gibi diken üstündeyim.. oğlum o felaketi mi görecek diye çok tedirginim.. kafayı yiyorum galiba..Binbir emekle aldığımız evleri terk ettik depremi hissedince.. mülkün sahibi yalnızca Allahtır..Yer, gök onun emri altında.. ve kıyamet yakın gibi çok korkuyorum..

Depremler hep vardı ve var olmaya devam edecek
İnsan öldüren deprem değil gene insan eliyle yapılan binalardır
Dünyada insanlık tarihi boyunca birçok bulaşıcı hastalıkla yüzleşmiş binlerce insan ölmüştür
Buda olağan birşey
Bana kalırsa çok fazla türk medyasını takip etme
İnsanı ölmeden gömüyorlar mübarekler
İşin dini boyutuna girmiyorum

slm kızlar şu son yaşanan depremlerden sonra çok kötüyüm, psikolojim çok bozuldu her an kıyamet kopacakmış gibi hissediyorum.. depremler, yangınlar, seller, sonumuz geliyor... çinden gelip dünyaya yayılan coronavirüs de cabası.. her an kıyamet kopacak gibi diken üstündeyim.. oğlum o felaketi mi görecek diye çok tedirginim.. kafayı yiyorum galiba..Binbir emekle aldığımız evleri terk ettik depremi hissedince.. mülkün sahibi yalnızca Allahtır..Yer, gök onun emri altında.. ve kıyamet yakın gibi çok korkuyorum..
Elbette her şeyi bilen sadece Allahtır
Fakat henüz büyük alametler gelmedi
Kıyamet kopacak diyemeyiz
Ama evet 2020 hiç güzel başlamadı rabbim cümlemizi esirgesin inşallah

Hanımlar,
bu ara depremler, salgınlar herşey üst üste geldi anlıyorum ama bu konu dini yorumlara çok açık ve dini konular yorumlar yasaktır, bu sebeple konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X