Kiyamiyormus bana

tambirparanoyak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
29
5
33
Bu konuyu kimseyle paylasamiyorum kendi kendime de yorumlayamadim en iyisi burdan rahatca anlatmak.
Sevgilimle tam yakinlasiyo gibi oluyoruz sana kiyamiyorum canini acitamam diyor yani ben istiyorum belli mi edemiyorum bilmiyorum.İliskimizden once arkadastik ve onceki sevgililerini biliyorum beni arkadasken de cok saf temiz gordugunu soylerdi cevremdeki digerleri gibi acaba beni cocuksu mu buluyor kadin gibi gormuyor mu anlamiyorum sevgililerine oyle olmadigina eminim

Nasıl bişey bekliyodunuz mesela neye kiyamiyor öpmeye mi sarilmaya mi aciklamamişsiniz

Ne kadardır birliktesiniz ? Belki kendini hazır hissetmiyordur
Uzun zamandir yakin arkadastik sevgili olali 1 seneyi tamamladik yani surekli sevgilisi olan biriydi acaba uzun zamandir arkadasligimizdan oturu oyle gormuyor bilmiyorum
Nasıl bişey bekliyodunuz mesela neye kiyamiyor öpmeye mi sarilmaya mi aciklamamişsiniz
hayir yani daha ilerisine opusuyoruz cok yakin oluruz uyuyoruz beni izleyip sana hic kiyamiyorum hep diyor zaten

sevginin boyutu cinsellik yaşamakla belli olmazki.kimisi sizin sevgiliniz gibi sadece belli bir boyutta yaşar kimi sonuna kadar yaşar her ikisi içinde sevmiyor yada beni istemiyor gibi düşünceye sahip olmak için karşınızdakini iyi analiz etmiş olmanız lazım.ben size yaklaşımında bir tuhaflık görmedim sizi kadını gibi görmese ne sizinle öpüşür ne sizi izler zaten.

O zaman bırakın canınızı acıtmasın. Bu işler karşılıklı. İstemiyorsa zorlayamazsın.
Hayir kesinlikle zorlamadim zaten heyecanlandigim durumlarda utangac oluyorum belli edemiyorum hisselirimi yani illa istiyorum ben filan demedim
Daha ilerisi derken iliskide bulunmuyor seninle bunu yazmıssın sanırım...Bence bu daha iyi degil mi diger kızları kullanmıs paçavra gibi atmıs kenara sana kıyamıyo
Tabii ki iyi benim kafami kurcalayan surekli sevgilisi oluyordu cabuk ayarlardi kizlari bi anda bu kadar degisik olmasi sasirtti beni cok hosuma gidiyor bana kiyamamasi sorunum beni hala o cocuksu arkadasi gibi mi goruyor anlamadim diger sevgililerine o gozle bakabiliyordu

Belki de size karşı olan duyguları dürtülerinden daha ön plandadır. Kıyamamak değil de üzmek istememek, incitmekten korkmak. Zamanla normale döner diye düşünüyorum ama beklemeden kendisine de sorabilirsiniz, 'beni çocuksu mu buluyorsun?' gibisinden.

Bana biraz arabesk ve saçma geldi nedense.
Sebebine gelince kıyamam diyen birisi kendisinden çok daha rahat cinsel hayat yaşayabilen ve bunu özgürce söyleyen birisi ile birlikte olmaz.

Kıyamamak lafı bana da çok arabesk geliyor. Bunun nesi kötü ki kıyamıyormuş? Ortada bırakmaktan mı korkuyor da ondan böyle bir laf ediyor acaba?
Hep kendisi evlilik konusunu aciyor ben bi sey demiyorum yani hem evlilik diyor hem bana bakip sana kiyamiyorum diyor yok ya ona gore hep en yakin arkadasi gibiyim heralde bilincaltinda keske platonik olarak sevmeye devam etseydim diyorum icimden onceki sevgililerini biliyorum bu durumda onlar kadin ben cocuksu gibiyim ona gore heralde of

Hayir kesinlikle zorlamadim zaten heyecanlandigim durumlarda utangac oluyorum belli edemiyorum hisselirimi yani illa istiyorum ben filan demedim
Tabii ki iyi benim kafami kurcalayan surekli sevgilisi oluyordu cabuk ayarlardi kizlari bi anda bu kadar degisik olmasi sasirtti beni cok hosuma gidiyor bana kiyamamasi sorunum beni hala o cocuksu arkadasi gibi mi goruyor anlamadim diger sevgililerine o gozle bakabiliyordu
Bilemiyorum ama bence seni arkadssı olarak görmüyo artık.❤️

Bilemiyorum ama bence seni arkadssı olarak görmüyo artık.❤️
sevgisinden eminim ama o kadar uzun sure arkadasiydim acaba boyle bi seyi hic dusunemiyor mu bana karsi bilemiyorum arkadasken onu icten ice seviyordum sevgili olmayi hayal bile edemezdim simdi de diger sevgilileri gibi goremiyor diye uzuluyorum sanirim bos dusunuyorum suan

sizi çocuksu bulmasıyla hiç alakası yok merak etmeyin. gerçekten seven erkeklerin sevgisinde karşısındakini incitmekten korkmak ve bolca şefkat de bulunuyor. ha bu demek değil ki birlikte olan çiftlerde şefkat yok, kastettiğim o değil. erkek arkadaşınızın birlikte olmak istemediğini düşünmüyorum, sadece dendiği gibi sonucunda sizin üzülmenizden korkuyordur. bunun doğru olmadığını gösteren istekli tavırlarda bulunsanız, ilk adımı biraz siz atsanız bence o da devamını getirir.

edit: ayrıca sadece arkadaşı olarak görse öpmezdi de bence.

sevgisinden eminim ama o kadar uzun sure arkadasiydim acaba boyle bi seyi hic dusunemiyor mu bana karsi bilemiyorum arkadasken onu icten ice seviyordum sevgili olmayi hayal bile edemezdim simdi de diger sevgilileri gibi goremiyor diye uzuluyorum sanirim bos dusunuyorum suan
Sevgili olarak görmese emin ol 1 yıl boyunca sürdürmezdi bu iliskiyi.En azından bitirmek icin bahaneler bulurdu

Bu konuyu kimseyle paylasamiyorum kendi kendime de yorumlayamadim en iyisi burdan rahatca anlatmak.
Sevgilimle tam yakinlasiyo gibi oluyoruz sana kiyamiyorum canini acitamam diyor yani ben istiyorum belli mi edemiyorum bilmiyorum.İliskimizden once arkadastik ve onceki sevgililerini biliyorum beni arkadasken de cok saf temiz gordugunu soylerdi cevremdeki digerleri gibi acaba beni cocuksu mu buluyor kadin gibi gormuyor mu anlamiyorum sevgililerine oyle olmadigina eminim

sevgiliniz ileri boyuttaki ilişki için kıyamıyor sanırım, ne diyim sevgiliniz daha mantıklıymış, bence ona uyun ileriye gitmeyin, her erkek böyle çıkmaz

X