- 5 Ekim 2020
- 15.273
- 42.339
- 598
- 37
Istemiyormuş şu an ona dayımın şirketinde bir iş ayarliycaktim onu da istemedi masa başı bunalırim dedi yani ben haklıyım demiyorum ama haksız da değilim
Saçmalama direkt ayrılma sebebi şu söylediğin ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istemiyormuş şu an ona dayımın şirketinde bir iş ayarliycaktim onu da istemedi masa başı bunalırim dedi yani ben haklıyım demiyorum ama haksız da değilim
Daha 21 yaşındasın,gençliğini yaşa,neden böyle acayip düşüncelerdesin..ne iş yapıyorsun,21 yaşında kariyerini tamamlamış olaman mümkün değil. Toplumda artık genç kızlara zengin koca bul durumu dayatılıyor. Kızlar da sosyal medyadan Şeymagillere özeniyor..Ama gerçekte Erkekler de sanki hep öyle çok zengin ,onlar da gemisini anca yürütüyor. Öyle zenginler de gene kendi çevrelerinden evleniyorlar..ama ben kendime işi gücü yerinde ,sağlam bi adam istiyorum diyorsan sen de kendine ona göre bişeyler katacaksın. Bu yaşta ne bu bekaret vermeler falan. Bunlar kızlar için özel olmalı,nasıl yapıyorsunuz böyle şeyleri aklım almıyor...Kendine sevgili,eş olarak bir standart koyduysan,bu çocuktan bişey olmaz diyorsan,ayrıl hemen,hedeflerine yönel,en azından işi olan,sorumluluklarını bilen biri karşına illahaki çıkar..21 yaş çok genç,şimdi sevdiğin biriyle evlensen bile 2 senede bıkarsın..Cevabınız için teşekkür ederim nezaket sınırları içinde olduğundan benim iyi bir eğitimim ve işim var daha zengin birini istemiyorum onu istiyorm ama onunla olan bir gelecekte sürekli parayı yada onun meslek edinmesini düşünmüyorum belki benim aklım yetmez 3. Bir yol vardır diye yazdım buraya ama ne orobsuluğum kaldı ne fesatlığm...
Neler duyuciz acaba daha?hatta bekaretimi bile verdim ona
aslinda; "herkes kendinden daha üst biriyle evlenmek ister, bu normal" demis.Bilemedim, bana ultra zavallıca geliyor. Silikon Vadisi herkese açık, kendin çalışıp kendin yapmak yerine bileğinin hakkıyla başarmış birine yamanıp onun üstünden 'statü' kazanmak ne ezikliktir yarabKadınların da beyni var biliyorsunuz değil mi, ona buna yamanmak yerine kafalarını keşke kendileri bir şeylere sahip olmaya çalıştırsalar. Hele ki ailesi fabrikatör/doktor olan birine yamanmak ultra zavallıca kocan bile değil onun ailesinin başarısı ve parasına yamanıyorsun .. Allaha şükürler olsun ki kendi başarılarım, kendi anım şanım, kendi CVm var. Kadınlara erkeklere yamanmak yerine kendilerini inşa etmeyi telkin etseydiniz keşke.
Teşekkürler haklısınız benim kriterim sadece mutlu olmaktı özel hissetmekti oda bu insanla olmadı yorumunuz için teşekkür ederimOff yani...kocasının,sevgilisinin parası olanlar hep eziyet görüyor, pahalı hediye alanlar gösteriş yapıyornasıl güzel bakış açıları...kimse demiyor fakir adamla evlendim, ona göre yaşıyorum. Herkesin kendi tercihi ama 21 yaşında çalışan genç bir kadının daha iyisini istemesi, başkalarında görüp yetersizlik hissine kapılması normal değil mi?
Ayrıca babasının evinde yok diye niye kocasının evinde olmasın? Kast sisteminde mi yaşıyoruz, sınıf atlama hakkı yok mu insanların
Konu sahibi kardeşim, senin bu çocukla olması imkansız. Çünkü çalışmayi sevmeyen insanla olmaz. En dandik kira olmuş 25-30 bin, sen mi geçindireceksin evi? Kendi denginde birisini bulmaya çalış.
Benim sevgili kriterim en azından benim gibi mühendis olmasıydı, tercihlerimi de buna göre yaptım.
Sizi düşündüğünüz kadar sevse, bir işe girerdi. Herkes mükemmel şartlarda çalışmıyor ama en azından çabaliyor. Bundan sonraki ilişkilerinizde dengenizi arayın, hayat zaten yeterince zor birde maddi manevi sıkıntılar iyice bunaltmasin...dilerim çok çok mutlu olursunTeşekkürler haklısınız benim kriterim sadece mutlu olmaktı özel hissetmekti oda bu insanla olmadı yorumunuz için teşekkür ederim
Yamandılar demedim ki... hepsi çalışan kadınlar, 2-3 dilli frankofon, italyan lisesi, keza iyi üniversite mezunu insanlar, hepsi iş güç sahibi. cok yanlış anladınız dediğimi. Burada birbirimizi tanımadığımız için, bu cümleleri nerelerden, hangi ortamlardan yazdığımızı bilmediğimiz için, cümle ifadelerinden yanlış anlaşılıyoruz maalesef. hiç yamanmaya gerek duyan insanlar değiller emin olun...ama yine de hepsi kendilerinden güçlü erkeklerle evlendiler. ben burada hiç bir sorun görmüyorum.Bilemedim, bana ultra zavallıca geliyor. Silikon Vadisi herkese açık, kendin çalışıp kendin yapmak yerine bileğinin hakkıyla başarmış birine yamanıp onun üstünden 'statü' kazanmak ne ezikliktir yarabKadınların da beyni var biliyorsunuz değil mi, ona buna yamanmak yerine kafalarını keşke kendileri bir şeylere sahip olmaya çalıştırsalar. Hele ki ailesi fabrikatör/doktor olan birine yamanmak ultra zavallıca kocan bile değil onun ailesinin başarısı ve parasına yamanıyorsun .. Allaha şükürler olsun ki kendi başarılarım, kendi anım şanım, kendi CVm var. Kadınlara erkeklere yamanmak yerine kendilerini inşa etmeyi telkin etseydiniz keşke.
İngiliz kolejinden burslu mezun oldum 18 yaşından beri çalışıyorum finans bölümünde bir şirketin şu an net maaşım 47.500 üniversiteyi açıktan okuyorum dayımın şirketi değilSevgilin kaç yaşında, mezun mu neden çalışmıyor…
21 yaşında nereden mezunsunuz da 2 asgari ücret alıyorsunuz . Dayınızın şirket mi?
Umarım sizde çok çok çok mutlu olursunuz güzel kalbiniz kadar teşekkürlerSizi düşündüğünüz kadar sevse, bir işe girerdi. Herkes mükemmel şartlarda çalışmıyor ama en azından çabaliyor. Bundan sonraki ilişkilerinizde dengenizi arayın, hayat zaten yeterince zor birde maddi manevi sıkıntılar iyice bunaltmasin...dilerim çok çok mutlu olursun![]()
o zaman bu adamla siz olmazBabamın evinde gördüm annem sayesinde şu an bende kurumsal bir şirkette nispeten iyi maaşa çalışıyorum ama karşı taraftan benden biraz fazlasını vermesini bekliyorum sadece
bu ne böyle yahu başlatmasın uyuzluğundanBelki inanmazsınız okurken bilgisayarn başında ağladım belki ennn yakın arkadaşım bile beni bu kadar anlayıp bu kadar sahiplenici bir yerden yorum yapmamıştır bile isteye değilse bile inanılmaz bir destek oldunuz daha da içimi açmak istiyorum size eğer okumak isterseniz babasından para alması konusunda babasından almıyor çalıştığı zamankileri yiyor biz 1 senden fazladır birlikteyiz ilk sevgili olduğumuz 5-6 ay böyle değildi şimdilerde sürekli ciddi ilişki muhabbeti yapıyor en kötü kuryelik yaparım rahat ol diyor bende canını sokakta mı buldun hayatım ya bişey olsa az Kazan düzenli bir işin olsun dedim bu kadra hayatıma burnunu sokma dedi artık oda benim gerçekten canımı sıktı nerde birlikte olduk biraz mahremim olucak ama ikimizinde evinde değil beraber tatile gittik otel masraflarını ben ödedim ulaşımı o istediğim şey ondan para değil ben hayatım boyunca herşeyin yarısını ödemeye de razıyım ama birinin senin düşünmene gerek yok ben hallederim sen yeterki Beğen demesini istiyorum bana da artık yada gittiğimiz bir mekanda menüye bakarken karşımdaki insanın rahatsız olduğu için benden bu arada diye belirtmek istemiyorum ya harcayalim en güzel yerlere gidelim ve düşünmeyelim biz şimdi bu kart borcunu nasıl ödüycez diye yurt dışıa çıkmak için geçen hafta pasaport başvurusu yaptım ona söylediğimde yavrum seneye gideriz dedi neden dedim pahalı ya Euro ile kazanmıyorsun dedi arkadaşım çeyiz alıyordu onu konuşuyorz daha iki gün önce abi kendi evindeki komodin götürsün boşa masraf dedi bende yeni ev herşeyi sıfırdan alıp böyle minnoş minnoş dizmek lazım bence aşırıya kaçmadan herşey yapılır diyince eee yanii falan yaptı en sevilenin ben olduğumu bilme konusu hani hissediyorum ben tüm Türkiye ile kıyas yapmadım kendi arkadaş çevrem için dedim bana parasını hibe edip anlattığım bir şeyi umursamayan bir adam istemem zaten tekrar teşekkürler
Ayrılın daha zenginini bulun madem..bekaretini bile verdim ne yhau iğrençOrta gelirli düz bir ailede büyüdüm istediğim her şey için çalıştım 21 yaşındayım bayadir görüşmediğim benimle benzer ailede büyümüş 5 senelik bir arkadaşım var uzatmayalım kızın şu an bir iliskisi var 1 senedir benim de bir ilişkim var kız çalışmıyor sürekli tatiller alışverişler geziyor en pahalı mekanlarda doğum günü kutlar en iyi markaları giyer çok mu parası var hayır benimde aynı şekilde şimdi ilişkisi de ona göre çocuk prenses gibi davranıyor ona ben sevgilimle bazen buluşup sahilde çekirdek kola yaparken onun için sahil manzarali restorana benim iki günlük maaşım ödeniyor fakir edebiyati yapamam ama çevremde cocoukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey ve bunlar 4 aylık sevgili beni yargılamanızi istemem sadece gerçekten empati yaparsanız sevinirim ben de daha iyilerini haledicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok ben it gibi çalışıyorm ve arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor günün sonunda en çok ben seviliyorm hakkını yiyemem ama elle tutulur bir şey değil sevgi karın doyurmuyor işte siz olsanız ne yapardınız çok ikilemdeyim sanki bu ilişkiyi bitirirsem bir daha beni bu kadar seven birini bulamam ve bende onu seviyorum ama kendime haksızlık edip geleceğimi heba mı ediyorm bilmiyorum bana ikinizde çalışın yapın demeyin herkes biliyor adam akıllı meslek sahibi olmayan biri az önce anlattığım çocuklar gibi eşşek yükü paraları öyle kazanamaz hayal dünyasında değilim.biraz uzun yazdım cevaplarsanız sevinirim yargılanmak değil empati istiyorum onu gerçekten seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum bunu hissediyorum da ama işte ben varlık içinden çıkıp çalışmayı sevmeyen bir adamla evlenip şu an mutlu olduğunu savunan bir annenin kızıyım ve annemin hayatını yaşamak istemiyorum cidden bilmiyorum ortada hiç birşey yokken ona hadi ben sıkıldım yokum artık ta diyemem lütfen akıl verin
Sende ayrıl zengin birini bul o zaman ne deyimOrta gelirli düz bir ailede büyüdüm istediğim her şey için çalıştım 21 yaşındayım bayadir görüşmediğim benimle benzer ailede büyümüş 5 senelik bir arkadaşım var uzatmayalım kızın şu an bir iliskisi var 1 senedir benim de bir ilişkim var kız çalışmıyor sürekli tatiller alışverişler geziyor en pahalı mekanlarda doğum günü kutlar en iyi markaları giyer çok mu parası var hayır benimde aynı şekilde şimdi ilişkisi de ona göre çocuk prenses gibi davranıyor ona ben sevgilimle bazen buluşup sahilde çekirdek kola yaparken onun için sahil manzarali restorana benim iki günlük maaşım ödeniyor fakir edebiyati yapamam ama çevremde cocoukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey ve bunlar 4 aylık sevgili beni yargılamanızi istemem sadece gerçekten empati yaparsanız sevinirim ben de daha iyilerini haledicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok ben it gibi çalışıyorm ve arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor günün sonunda en çok ben seviliyorm hakkını yiyemem ama elle tutulur bir şey değil sevgi karın doyurmuyor işte siz olsanız ne yapardınız çok ikilemdeyim sanki bu ilişkiyi bitirirsem bir daha beni bu kadar seven birini bulamam ve bende onu seviyorum ama kendime haksızlık edip geleceğimi heba mı ediyorm bilmiyorum bana ikinizde çalışın yapın demeyin herkes biliyor adam akıllı meslek sahibi olmayan biri az önce anlattığım çocuklar gibi eşşek yükü paraları öyle kazanamaz hayal dünyasında değilim.biraz uzun yazdım cevaplarsanız sevinirim yargılanmak değil empati istiyorum onu gerçekten seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum bunu hissediyorum da ama işte ben varlık içinden çıkıp çalışmayı sevmeyen bir adamla evlenip şu an mutlu olduğunu savunan bir annenin kızıyım ve annemin hayatını yaşamak istemiyorum cidden bilmiyorum ortada hiç birşey yokken ona hadi ben sıkıldım yokum artık ta diyemem lütfen akıl verin