• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIYAS YAPIYOR MUSUNUZ?

Böyle bir şey değilden kastınız gördüğüm yada gösterdiğim sevgiyi küçümsemekse size kendimi ispatlamaya çalışmam ama onu seviyorum yani çocuğum gibi hatta nasıl tarif edilir bilmiyorum bu his elimde olsa herşeyi veririm ona ama işte evlenirsek 5 sene sonra kira için kavga edip birbirini yiyen çiftlerden oluruz ve onun bir işi bile yok cevabınız için teşekkür ederim ama lütfen sevgimi eleştirmeyin
Bende tecrübemi söylüyorum işi yoksa zamanla ona saygın azalacak bu böyledir erkeğin gözümüze güçlü görünmesi için parasal olarak en azından normal olması gerekiyor yoksa zamanla o sevgi dediğiniz şey alışkanlığa dönüşür kopmanız zorlaşır ama çalışkandır işini bilen biridir tabiki zamanla para da kazanır.

Cevabınız için teşekkürler özel değilse eşiniz nasıl şu anki durumuna geldi ben daha zengin birini istemiyorum onu çok seviyorum sadece düzenli bir işi olsun benimki kadar en azından istiyorum maddi şeyler haricî prenses muamelesi görüyorum zaten karşı tarafada gösteriyorum hastalandı diye kaç yüz km gidip çorba falan yaptım karşılık için değil onu çok seviyorum ama işte düşünmeden edemiyorum kaba tabirle ileriki yıllarda ne bok yiycez biz diye

Özel değil çalıştık beraberce:D Zengin değiliz zaten maaşlı insanlarız ama zaman içinde terfiler aldık, çabaladık, emek verdik. Benden çok daha lüks yaşayan arkadaşlarım da var, daha tutumlu yaşayanlar da. Kendimi kimseyle kıyaslamayorum. Ulaşabildiğim en iyi standartta mutlu oluyorum. Çok basit bir örnek vereyim. Eskiden mango, koton vs giyinirken, şu an Adl, Network, Beymen alabiliyorum. Mutluyum. Prada alamadım diye üzülmüyorum. O skalayla ilgilenmiyorum zaten. Eskiden yaz tatiline giderdik. Şimdi birkaç tatil yapıyoruz yurt içi veya yurtdışı. Her ay iki tatil yapan arkadaşlarım da var ama kendimi kimseyle kıyaslamıyorum.
Size de tavsiye ederim. Çok gençsiniz, etrafınıza değil kendinize odaklanın.

Sizin için problem olması gereken şey sevgilinizin çalışmaya niyetinin olmaması. Hele ki sizin ona iş bulmaya çalışmanız falan tam saçmalık. Keyfine düşkün, sorumluluk bilinci olmayan insan her anlamda hayatınızı zorlaştırır, sizi geri çeker. Mesele sadece para kazanamamak değil.

Herkes yazmış tabi ben de tekrar etmek isterim. Kendinizi ve bedeninizi karşılığı olan, bedelinin ödenmesi gereken bir meta olarak görmeyin. Siz kendinizi geliştirin, kendinize değer verin. Zaten değer görürsünüz.

bence hisleriniz geçerli, olabiilir. herkesin ilişkiden beklentisi farklı. kimisi mantık ilişkisi, evliliği yapıyor ki bu da o kişiyi sevmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. hayat cok zor, geçim daha zor. ama boyle düşünüp şu anki sevgilinizle olmanız ona haksızlık. ayrılın, maddi gücü yüksek birini bulmaya çalışın diyebilirm anca. bence evlilik özellikle maddi durumu iyi olmayan, orta sınıf, kendi mesleği de woow olmayan bir kadın için sınıf atlama gibi görünebilir bunda hiç şaşıracak bişe yok, isteyen linçlesin.
ben ekonomik durumu iyi bi aileye doğdum, çevrem hep öyle, tüm arkadaşlarım okumuş etmiş, heepsi kendinden iyilerle evlendi, kimi slicon valleyde mühendisle, kimi ailesi fabrikatörle, kimi ünlü doktor cocuklarıyla, hepsi tabirinizle sınıf atladı. bunu durumu kötü yada orta halli insanlar yapınca nedense riyakar geliyor insanlara. ama dediğim gibi kıyas, şuanki sevgiline ayıp. istediğin hayatı yaşamak hakkın, ama yanındaki insanı başkasıyla kıyaslayıp ona haksızlık etmek değil.

Özel değil çalıştık beraberce:D Zengin değiliz zaten maaşlı insanlarız ama zaman içinde terfiler aldık, çabaladık, emek verdik. Benden çok daha lüks yaşayan arkadaşlarım da var, daha tutumlu yaşayanlar da. Kendimi kimseyle kıyaslamayorum. Ulaşabildiğim en iyi standartta mutlu oluyorum. Çok basit bir örnek vereyim. Eskiden mango, koton vs giyinirken, şu an Adl, Network, Beymen alabiliyorum. Mutluyum. Prada alamadım diye üzülmüyorum. O skalayla ilgilenmiyorum zaten. Eskiden yaz tatiline giderdik. Şimdi birkaç tatil yapıyoruz yurt içi veya yurtdışı. Her ay iki tatil yapan arkadaşlarım da var ama kendimi kimseyle kıyaslamıyorum.
Size de tavsiye ederim. Çok gençsiniz, etrafınıza değil kendinize odaklanın.

Sizin için problem olması gereken şey sevgilinizin çalışmaya niyetinin olmaması. Hele ki sizin ona iş bulmaya çalışmanız falan tam saçmalık. Keyfine düşkün, sorumluluk bilinci olmayan insan her anlamda hayatınızı zorlaştırır, sizi geri çeker. Mesele sadece para kazanamamak değil.

Herkes yazmış tabi ben de tekrar etmek isterim. Kendinizi ve bedeninizi karşılığı olan, bedelinin ödenmesi gereken bir meta olarak görmeyin. Siz kendinizi geliştirin, kendinize değer verin. Zaten değer görürsünüz.
Teşekkür ederim umarım sahada mutlu olursunuz

Rahatsızsan zengin birini bulacaksın ben sana bulma demem :) hayat gerçekten çok zorlaştı evlilik düşünmek için artık 2 kişinin çalışması yetmiyor bile, geliriniz çok iyiyse o ayrı ama standart ise kira da ancak karın tokluğuna yaşarsınız hadi ikiniz çalışıyorsunuz diyelim, bebek düşünürseniz ne olacak?

O süreçte erkeğin tek başına idare etmesi gerekecek. Yani zor işler aşk sevgi karın doyurmuyor. Bekaret konusuna gelince sevmiş sevişmişsiniz bunu çok özel bir şeyi ona vererek lütufta bulunmuşsunuz gibi düşünmeyin.
Diğeri de sizinkisi çalışmayı sevmeyen bir adam her şeyden önce böyle biriyle aşkınızdan ölseniz bile evlenmeyi düşünmeyin.

Ben sizi anladım, siz daha iyi şartlarda olmak istiyorsunuz ve erkek arkadaşınız size bunu sağlayamayacak sadece sevgi ilede buna bile bile lades demek istemiyorsunuz.
Sizinle yaşıt olup sevgilisine 30 binlik pırlanta alabilen adam kendi parasını kazanmıyordur diye düşünüyorum.
Yaşıtlarınız normal sartlarda daha yeni yeni üni. Bitirmiş iş hayatina atilmaya calışan insanlar.
Bu yüzden benim sevgilim neden yapmiyor yada yapamiyor diye sorgulamanız yersiz.
Ben hep karşı taraftan bir şey beklerken sen ne durumdasın mantığında bir insanım yani sen ona 25 30 binlik bir hediye sunabilecek durumda degilsen, karşıdakinden de beklemen yersiz.
Karşı tarafin durumu iyidir almıştır yapmıştır bir şey diyemem ama sen beklenti içinde olursan bu hayat seni hep yorar.
Son olarak siz sevgiyle kuru ekmek yiyeyimci insan değilsiniz, bugün ki aklım olsa bende öyle derdim 😁
Siz bu çocuğuda kendinizide daha fazla yormayın bence, siz hayatta istediklerinizi alabilmek için kendinizi daha fazla geliştirin daha iyi bir iş bulmanizi saglar ve isteklerinizide karşılayabilecek bir eş
(finansör)arayın, aksi mutsuz edecek çünkü sizi.

bence hisleriniz geçerli, olabiilir. herkesin ilişkiden beklentisi farklı. kimisi mantık ilişkisi, evliliği yapıyor ki bu da o kişiyi sevmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. hayat cok zor, geçim daha zor. ama boyle düşünüp şu anki sevgilinizle olmanız ona haksızlık. ayrılın, maddi gücü yüksek birini bulmaya çalışın diyebilirm anca. bence evlilik özellikle maddi durumu iyi olmayan, orta sınıf, kendi mesleği de woow olmayan bir kadın için sınıf atlama gibi görünebilir bunda hiç şaşıracak bişe yok, isteyen linçlesin.
ben ekonomik durumu iyi bi aileye doğdum, çevrem hep öyle, tüm arkadaşlarım okumuş etmiş, heepsi kendinden iyilerle evlendi, kimi slicon valleyde mühendisle, kimi ailesi fabrikatörle, kimi ünlü doktor cocuklarıyla, hepsi tabirinizle sınıf atladı. bunu durumu kötü yada orta halli insanlar yapınca nedense riyakar geliyor insanlara. ama dediğim gibi kıyas, şuanki sevgiline ayıp. istediğin hayatı yaşamak hakkın, ama yanındaki insanı başkasıyla kıyaslayıp ona haksızlık etmek değil.
Doğru söylüyorsunu bu gerekçeyi sunarak ilişkiyi bitirmek istedim onunla konuştum asla ikiyüzlü değilim ama bana zaman ver dedi ve üzerinden aylar geçti o yüzden son bir akıl almak için yazdım buraya

Ben sizi anladım, siz daha iyi şartlarda olmak istiyorsunuz ve erkek arkadaşınız size bunu sağlayamayacak sadece sevgi ilede buna bile bile lades demek istemiyorsunuz.
Sizinle yaşıt olup sevgilisine 30 binlik pırlanta alabilen adam kendi parasını kazanmıyordur diye düşünüyorum.
Yaşıtlarınız normal sartlarda daha yeni yeni üni. Bitirmiş iş hayatina atilmaya calışan insanlar.
Bu yüzden benim sevgilim neden yapmiyor yada yapamiyor diye sorgulamanız yersiz.
Ben hep karşı taraftan bir şey beklerken sen ne durumdasın mantığında bir insanım yani sen ona 25 30 binlik bir hediye sunabilecek durumda degilsen, karşıdakinden de beklemen yersiz.
Karşı tarafin durumu iyidir almıştır yapmıştır bir şey diyemem ama sen beklenti içinde olursan bu hayat seni hep yorar.
Son olarak siz sevgiyle kuru ekmek yiyeyimci insan değilsiniz, bugün ki aklım olsa bende öyle derdim 😁
Siz bu çocuğuda kendinizide daha fazla yormayın bence, siz hayatta istediklerinizi alabilmek için kendinizi daha fazla geliştirin daha iyi bir iş bulmanizi saglar ve isteklerinizide karşılayabilecek bir eş
(finansör)arayın, aksi mutsuz edecek çünkü sizi.
Teşekkür ederim bana laf sokup (finansör) demenize gerek yok 2 asgari kadar maaş alıyorum ve kendimi finanse ediyorum hatta başka kişilere cevap verirken yazdım karşı tarafida ediyorum ve merakınızı gideriym evet ben ona öyle hediyeler aldım hatta geçen hafta doğum gününde aldım 3 taksitle aldım ama yinede aldım o mutlu olsun diye karşılığında bir şey beklemek beni para avcısı yapmaz yorumunuz için teşekkürler tekrardan

Üc senedir tatile çıkmaman borca girmen örnek bi davranis mi bacim ne alaka ya .
Herkesin mutlu olduğu konu ayrı hayat görüsü farklı
Siz hic mi kavga etmiyorsunuz?
Böyle böyle benim bi arkadasım hayatını mahvetti düzelir diye diye…
Ask karın doyurmuyor sevgi saygı tabi olacak ama hayatınızı da yaşamanız lazım ya
Sizin anlamadiginiz ne biliyor musunuz ben de görüyorum sosyal medya da Boy Boy foto paylasani sahil kumsal bira Kebab markali elbiseler özenmiyorum

Neden özeniyim konu sahibi issiz bir fukarayi sahiplenmis birakmak istemiyor ama ayni fukaradan manitasina saril saril para akitmasini istiyor

Ben istersem aksamlar Türkiye ye ucar tatilimi yaparim param yok oldugundan degil sirf millet vay nerelerde geziyor diye de degil canim isterse giderim ihtiyacim varsa

Avrupada kücük kacamaklar yaparim elbette ama Antalya da bir otel su anda benim icin gereksiz bir lüks harcama olur

Iki cocuk annesiyim Ben üc günlük zevk icin dünya para harcamam neden biliyor musun kendim calisiyorum cünkü alin herkesin kendi secimi millet kredi cekip tatile gidiyor sirf Story icin ya var tanidiklarim var sonra da ihtiyaclarindan kisiyorlar akil isimi bu

Konu sahibinin derdi baska konuyu anlarsaniz yazarsiniz

14 yildir da evliyim tatile gitmiyorum diye bosanma durumu olmadi sükür cahil degilim cahillede evlenmedim

Teşekkür ederim bana laf sokup (finansör) demenize gerek yok 2 asgari kadar maaş alıyorum ve kendimi finanse ediyorum hatta başka kişilere cevap verirken yazdım karşı tarafida ediyorum ve merakınızı gideriym evet ben ona öyle hediyeler aldım hatta geçen hafta doğum gününde aldım 3 taksitle aldım ama yinede aldım o mutlu olsun diye karşılığında bir şey beklemek beni para avcısı yapmaz yorumunuz için teşekkürler tekrardan
Sugar Dady ararken sugar mumy olmussun ayril sundan ya git bir yetim doyur daha fazla sevap alirsin

Oncelikle calismayan calismaya gonlu olmayan erkekten ayrilarak baslayabilirsin
Istedigin kadar sev yani
Nesini seviyorsun
Sahilde kolayla cekirdegi ayni anda tuketiyor diye mi
Iki opup sariliyor diye mi?
Masa basi bunalirmis
Insan saygi duymaz be
Millet insaatlarda calisiyor sogukta

2 asgari ücretle beklediğin hayatı kendi kendine bile sunamazsın.
Kimseyede 3 taksitle gücünün yetmeyeceği hediyeyi alıp maddi olarak zora düşme derim.
Ne al ne aldır yani yada bekle.
30 binlik pirlantada şu devirde öyle vauuv bir şey değil mesela, dyson olmuş 22 23 bin :)
Ben evlenirken ne tek taş istedim ne pırlanta zaten sevmemde, etrafimdakilere tek taşlar pirlantalar takildikca en yakinlarim dahil bana bedavaya gelin oldun salak dediler :)
Ben parayla değeri belirlenecek bir şeymiyim ? Yada sen öylemisin ?
O pırlantayı takanların bir çoğu 2 seneyi görmeden maddi yükler altında ezilip ayrıldı çünkü huzur kalmadı neden etrafindakiler ona bedava gittin demesinler diye sirta bindirildi masraflar :)
Yani bazen her pırlanta huzur getirmez, herkes ister mis gibi yaşayayım kocam cıkarsin kredi kartıni şlaaak diye masaya vursun canin ne istiyorsa al karıcım desin ama işte kimse keriz değil artık, erkeklerde bakıyor etrafina ben buna bu imkanı sunacağim iyi hoşta bu benim çevremi taşıyabilecekmi diyecek.
Çünkü artık bir çok insan okumuş, cevresi ona göre şekil almış kimse gidip eski türk filmlerinde ki gibi bir kenar mahalle dilberine gönlünü kaptirmiyor.
Şimdi bu kenar mahalle dilberi lafini senin icin kullanmadim yanlış anlama tabiri caiz ise bir laf olarak kullandım.
Kendini ilerlet, zaten sen kendine kattikca seninde cevren hayata bakis acin degisecek hayatina girecek insanlarda degisecek.

Belki inanmazsınız okurken bilgisayarn başında ağladım belki ennn yakın arkadaşım bile beni bu kadar anlayıp bu kadar sahiplenici bir yerden yorum yapmamıştır bile isteye değilse bile inanılmaz bir destek oldunuz daha da içimi açmak istiyorum size eğer okumak isterseniz babasından para alması konusunda babasından almıyor çalıştığı zamankileri yiyor biz 1 senden fazladır birlikteyiz ilk sevgili olduğumuz 5-6 ay böyle değildi şimdilerde sürekli ciddi ilişki muhabbeti yapıyor en kötü kuryelik yaparım rahat ol diyor bende canını sokakta mı buldun hayatım ya bişey olsa az Kazan düzenli bir işin olsun dedim bu kadra hayatıma burnunu sokma dedi artık oda benim gerçekten canımı sıktı nerde birlikte olduk biraz mahremim olucak ama ikimizinde evinde değil beraber tatile gittik otel masraflarını ben ödedim ulaşımı o istediğim şey ondan para değil ben hayatım boyunca herşeyin yarısını ödemeye de razıyım ama birinin senin düşünmene gerek yok ben hallederim sen yeterki Beğen demesini istiyorum bana da artık yada gittiğimiz bir mekanda menüye bakarken karşımdaki insanın rahatsız olduğu için benden bu arada diye belirtmek istemiyorum ya harcayalim en güzel yerlere gidelim ve düşünmeyelim biz şimdi bu kart borcunu nasıl ödüycez diye yurt dışıa çıkmak için geçen hafta pasaport başvurusu yaptım ona söylediğimde yavrum seneye gideriz dedi neden dedim pahalı ya Euro ile kazanmıyorsun dedi arkadaşım çeyiz alıyordu onu konuşuyorz daha iki gün önce abi kendi evindeki komodin götürsün boşa masraf dedi bende yeni ev herşeyi sıfırdan alıp böyle minnoş minnoş dizmek lazım bence aşırıya kaçmadan herşey yapılır diyince eee yanii falan yaptı en sevilenin ben olduğumu bilme konusu hani hissediyorum ben tüm Türkiye ile kıyas yapmadım kendi arkadaş çevrem için dedim bana parasını hibe edip anlattığım bir şeyi umursamayan bir adam istemem zaten tekrar teşekkürler
yine benim dedigim seye gelmis hem sizin icin "bekaretimi vermek" diyebileceginiz kadar önemli birseyi yapmissiniz hem onda bile otel paranizi siz odemissiniz. Günün sonunda da sevgilisi tatile götürüp hediyeler alan kadinlarla kendinizi kiyaslamissiniz.
madem böyle şeyler sizin icin degerli keske birseyi vermek icin önce almayi bekleseniz.
adam sizi park koselerinde cekirdege talim etmiş, restoranda yemek secerken bile sizi geren bir adam - bonkör degil. ama siz ona iki kere limitinizin ustunde hediyeler alip 3 taksite böldürmüşsünuz.
yani cidden bu kadar almadan vermek hic hos degil. bak yenk konu acilmis anasayfada "o kadar araftayim ki devami" diye. onu acarsaniz size tanidik gelir. konu sahibi de sevgilisi/ nişanlısı uzulmesin diye herseyin en azina tamam demis, adam dogumgunu pastasini bile yarim pasta almis - hediye almazmis "parasi yoktur" demis mesele cikarmamis. peki sonra? sorunlu hamileliginde dogumu ozel hastanede yaptıracağım dedi diye "ne müsrif kadinsin sen" olmuş.
bu asla şaşmayan bir dongu. almadan veren her kadin ayni seyi yasar.
sen de verdikce vermissin aldigin bir iki güzel söz - ki "isime burnunu sokma" gibi kaba cumleler gelmeye baslamis. yakinda guzel sozler de azalarak biter.
ayrica bu adamla cik gez ama evlenme ayril
deli misin ciddi düşünüyorsun
adamin gelecek hayali "olmadi kuryelik yaparim yea"
iyi de sen kurye ile evlenmek istiyor musun?
soz hakkin bile yok, "hayatima burnunu sokma" demis.
cok kiymet verdiğini sandığın - "herkesten cok seviyor" dedigin adam boyle onemli bir konuda bile fikrini ciddiye bile almıyor ve boyle kaba konusuyor.
büyük sevgi bunun neresinde?
ayrica madem olmadi kuryelik yapabilirse neden bjr senedir calismiyor? kuryelik yapsin madem. bazi yerler motorunu da kendi veriyor. calissin kazansin madem boyle bir B plani var.
komple ofsayt adam ya
ama yasina veriyorum, cocuk sayilir daha.
bir evliligin sorumlulugunu alacak , ev gecindirebilecek biri degil. ona gore eski evin esyasi gelse ne var yani. anasi eski tenceresini verse ne var yani, hersey gereksiz.
ayrica madem seneye cikariz yurtdisina diyor neden bu sene pasaport almana laf ediyor? öngörüsü de bu kadar. bir ay sonra pasaport ucretleri 3bin kusur artacak. akli olan biri olsa "seneye gideceğiz simdi almakla akillilik etmissin" derdi. ama bu adam ne seneye ne sonraki 5 sene biryere gitmez asla.
bence yol yakinken ayril
21 boyle seylere kafa yormak icin coook genc yaslar.
ilk sevdiginle evlenmek zorunda degilsin

Orta gelirli düz bir ailede büyüdüm istediğim her şey için çalıştım 21 yaşındayım bayadir görüşmediğim benimle benzer ailede büyümüş 5 senelik bir arkadaşım var uzatmayalım kızın şu an bir iliskisi var 1 senedir benim de bir ilişkim var kız çalışmıyor sürekli tatiller alışverişler geziyor en pahalı mekanlarda doğum günü kutlar en iyi markaları giyer çok mu parası var hayır benimde aynı şekilde şimdi ilişkisi de ona göre çocuk prenses gibi davranıyor ona ben sevgilimle bazen buluşup sahilde çekirdek kola yaparken onun için sahil manzarali restorana benim iki günlük maaşım ödeniyor fakir edebiyati yapamam ama çevremde cocoukluk arkadaşım hatta ablam bile şu an yeni iliski yaptı hepsi benle aynı ekonomik sınıfta iken ilişkileri ile sınıf atladılar diğer arkadaşıma doğum günü için pırlanta alındı 25-30 binlik bir şey ve bunlar 4 aylık sevgili beni yargılamanızi istemem sadece gerçekten empati yaparsanız sevinirim ben de daha iyilerini haledicek kadar çok şey verdim hatta bekaretimi bile verdim ona ama onun bunları alicağı bir işi bile yok ben it gibi çalışıyorm ve arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor günün sonunda en çok ben seviliyorm hakkını yiyemem ama elle tutulur bir şey değil sevgi karın doyurmuyor işte siz olsanız ne yapardınız çok ikilemdeyim sanki bu ilişkiyi bitirirsem bir daha beni bu kadar seven birini bulamam ve bende onu seviyorum ama kendime haksızlık edip geleceğimi heba mı ediyorm bilmiyorum bana ikinizde çalışın yapın demeyin herkes biliyor adam akıllı meslek sahibi olmayan biri az önce anlattığım çocuklar gibi eşşek yükü paraları öyle kazanamaz hayal dünyasında değilim.biraz uzun yazdım cevaplarsanız sevinirim yargılanmak değil empati istiyorum onu gerçekten seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum bunu hissediyorum da ama işte ben varlık içinden çıkıp çalışmayı sevmeyen bir adamla evlenip şu an mutlu olduğunu savunan bir annenin kızıyım ve annemin hayatını yaşamak istemiyorum cidden bilmiyorum ortada hiç birşey yokken ona hadi ben sıkıldım yokum artık ta diyemem lütfen akıl verin
Siz omrunuz boyunca mutsuz olmaya mahkumsunuz ne yazikki.. esimin suana kadar istiyorum deyip de yapmadigi hic birsey yok. Cok zengin de degiliz ama cok sukur ortalamnin ustunde yasiyoruz. Ki guzel bir meslegim var fakat ben suan calismiyorum ona ragmen. Bugune kadar ne marka takintim oldu ne mekan takintim ne de sacma sapan heveslerim. Suan goz doldurucak tek seyim esimin dogum hediyesi olarak aldigi pirlanta yuzugum. Siradan marka olmayan kiyafetler ve abiyeler giyerim. Marka cantam hic ama hic olmamistir cunku o parayi o cantaya vermem. Envai cesit ayaklabim cizmem topuklum vardir (ayakkabıya cok duskunum) bi tanesi bile marka degil. Ama ben bir giyineyim bakmaya doyamazsin. Kolumdaki canta marka degildir ama gozune oyle guzel gorunurki sorgulamazsin. Ben de kimi zaman sahilde bira icerim kimi zaman (mesela bu aksam kiz arkadasimla dogum gunumu kutlamaya ckicam oglumu esime birakip) elit bi mekanda ickimi yudumlarim. Kendimi kimseyle ama kimseyle kiyaslamam. Buyuzden cok mutluyum. Seni kaliteli gosteren marka cantan yada takildigin mekan degil. Kac yasindasin bilmiyorum ama bu gune kadar bunu anlamamis olmana cok uzuldum. Olanaklarin ne kadar genis olursa olsun hep senden daha guzeli daha zengini daha alimlisi olucak. Cunku senin kistasin bu. Yarin oburgun parayi buldugunda da, pardon duzelteyim parali bi adam buldugunda da buldumcuk olup neye saldiricagini sasiricaksin. Bekaretimi verdim cumlesi degerini neyle olctugunu zaten gosteriyor.. Kendine yeterli gelmedigin surece hic birsey seni tatmin etmez.. uzuldum adina..

ben ekonomik durumu iyi bi aileye doğdum, çevrem hep öyle, tüm arkadaşlarım okumuş etmiş, heepsi kendinden iyilerle evlendi, kimi slicon valleyde mühendisle, kimi ailesi fabrikatörle, kimi ünlü doktor cocuklarıyla,

Bilemedim, bana ultra zavallıca geliyor. Silikon Vadisi herkese açık, kendin çalışıp kendin yapmak yerine bileğinin hakkıyla başarmış birine yamanıp onun üstünden 'statü' kazanmak ne ezikliktir yarab :110: Kadınların da beyni var biliyorsunuz değil mi, ona buna yamanmak yerine kafalarını keşke kendileri bir şeylere sahip olmaya çalıştırsalar. Hele ki ailesi fabrikatör/doktor olan birine yamanmak ultra zavallıca kocan bile değil onun ailesinin başarısı ve parasına yamanıyorsun .. Allaha şükürler olsun ki kendi başarılarım, kendi anım şanım, kendi CVm var. Kadınlara erkeklere yamanmak yerine kendilerini inşa etmeyi telkin etseydiniz keşke.

Üzüntünüz için teşekkürler ama sizin aksinize ben çalışıyorum iyi bir işte hatta plaza ortamında bunu böbürlenme için söylemiyorum eğer soruyu düzgün olsaydınız kaç yaşında olduğumu da derdimin paralı adam değil kaliteli adam bide tabi en azından benim le aynı ekonomik seviyelerde olan adam olduğunu anlarsınız ayrılmak istemiyorum dememin nedeni de onu sevmem ama aldığım bir kaç tane gerçekten emoatili ve insani yorum sayesinde biraz daha olaylarada farklı baktım açıkçası

Mesleğim var zaten şu an da bunları bile iş yerinde yazıyorum işi olmayan taraf karşı taraf o yüzden sevgi karın doyurmaz dedim ona harcadığım emek ve para inanın çok fazla fesat değilim karşılığını bekliyorum başkalarının hiç bir şey yapmadan aldıkları için bu kadar çabalamak zoruma gidiyor

O zaman kendinizi yanlış ifade ettiniz. Sevgiliniz sizinle aynı seviyede değil emek vermiyor çalışmıyor.
Benim bu süreçlerde hiçbir zaman mal mülk para sevdam olmadı. Ama karşımdaki adam benden zeki olsun isterim mesela. Zekasından etkilenmeliyim. Güzel bir mesleği olmalı. Çalışkan olmalı. Sabah erken kalkmayı seven biri olmalı. Sık iş değiştirmiş olmamalı.
Daha yaşınız küçük. İlk karşınıza çıkanla evlenecek haliniz yok deneyim bunlar işte. Siz de bu süreçte kendi kırmızı çizgilerinizi oluşturun.
Bir pırlantaya lüks restoranlara kanmayın ama. Konu bu kadar basit değil. Yani ailesinin parasıyla size bunları sağlamamalı.

Off yani...kocasının,sevgilisinin parası olanlar hep eziyet görüyor, pahalı hediye alanlar gösteriş yapıyor 😅 nasıl güzel bakış açıları...kimse demiyor fakir adamla evlendim, ona göre yaşıyorum. Herkesin kendi tercihi ama 21 yaşında çalışan genç bir kadının daha iyisini istemesi, başkalarında görüp yetersizlik hissine kapılması normal değil mi?

Ayrıca babasının evinde yok diye niye kocasının evinde olmasın? Kast sisteminde mi yaşıyoruz, sınıf atlama hakkı yok mu insanların

Konu sahibi kardeşim, senin bu çocukla olması imkansız. Çünkü çalışmayi sevmeyen insanla olmaz. En dandik kira olmuş 25-30 bin, sen mi geçindireceksin evi? Kendi denginde birisini bulmaya çalış.
Benim sevgili kriterim en azından benim gibi mühendis olmasıydı, tercihlerimi de buna göre yaptım.

Back
X