kıyaslamak

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
çogumuzun yaptığı bir şeydir kıyaslamak.
kimi kıyasladığını itiraf eder kimi etmez.
ikili ilişkilerde eski sevgilinizi yada eski kocanızı yenisi ile kıyaslıyormusunuz.

yada ailelerinizi yaşam tarzınızı aşk hayatınızı birebir ilişkilerinizi başkalarıyla kıyaslıyormusunuz.
kıyaslamak ilişkilerinize zarar veriyormu..

ayrıca eski sevgiliniz yada eşinizi yenisi ile kıyasladığınız zaman eksik olan maddelerden dolayı üzüntü yaşadınızmı hiç.( İş meslek kariyer parasal durum ) bunlar yöndende düşünelim.

Ben kıyaslama yaparım evett.Bir önceki sevgilimle sonrakini kıyaslarım, bir önceki sınavımla bir sonraki sınavımı.... hayatımdaki herşeyi kıyaslarım ki her seferinde daha iyisine ulaşmak için a.s.

sevgilileri ve esleri eskileri ile kiyaslamak bence yanlis insanlari oldugu gibi kabuletmek gerekir.egerki eskisi yenisinde araniyosa niye eskisinden ayriliniyo.ama diger konularda kiyaslama olabilir daha iyi is yapabilmek adina daha cok verimli olmak adina, bu konularda kiyaslamak güzel birsey basari icin

sevgili yada eş kıyaslamak hiç hoş bir şey değil şahsen benim için bi kıyaslama yapılsa hiç hoşuma gitmez...Ben ilişkimde kıyaslamayı bırakın eskileri aklıma getirmiyorum artık.
Aile konusunda kıyaslama yapıyorum başkasının ailesi ile kendi aileme bakıyorum ve şahane bi aileye sahip olmanın mutluluğunu doyasıya yaşıyorum çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
İş konusunda da kıyaslama yapıyorum çünkü ben şuan çalışmıyorum çalışmayı düşündüğüm zaman aklıma gelen kişilerin işlerinden daha iyi bir işte çalışacağımı düşünüyorum.

Back
X