Kıyaslanmaktan bıktım:(((

Genetik diye birşeyin varlığından bahsetsen kaynanana...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Genetik diye birşeyin varlığından bahsetsen kaynanana...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşa katılıyorum, madem o size böyle yapıyor sizde toplum içinde aynı babaneleri deyin, şaka bir yana arkadaşım by durum sizi üzüp yıpratıyorsa bu kadar ya ciddi ciddi karşınıza alıp rahatsız olduğunuz konuları dile getirin, ya da konuşmaktan anlamayan bir insansa görüşmelerinizi daha da azaltın, moralinizi kimse için bozup üzülmeye değmez, iki tane yavrunuz var çünkü :kahve:

siz araya mesafe koyun alıp karşınıza konuşsanızda anlamaz bence..bırakın kaynanayı feriştahı gelse bir annenin çocuklarına laf edemez.böyle zihniyetteki insanı kafaya takıp üzülmek yanlış bence.madem eşinde senden yana bırak konuşsun dursun sen dinlemeyip önemsemedikçe sinir olur o.sen üzüleceğine bırak o üzülsün.sen çocuklarının ne olduğunu biliyorsun bir dengesizin lafı ilemi çocuklarım kötü olacak.Allah çocuklarına uzun ömür versin.o kadınada akıl ama sen bence uzak dur ve asla kafana takma.

bende uyuz olurum çocuklluktan beri bu kıyaslara ama gein görünki tam adamına düşytüm benim kayınvalidemde çok sever kıyası, kendi kızını bile başkasıyla kıyaslar. kardeşinin gelinleri övmeye bayılır.bende çok üzülüyodum, ama ensonunda patladım ne bu ya dedim ne kıymtllermiş flan diye.yok kızım sensin bizim gelinimiz bize ne onlardan falan.eşim uyardı şimdi azalttılar epeyce.artık ben sallamıyorum ama düşümüyoda değilim hani çocuğum olursa bigün eminim çok kıyaslayacak.bende uygun bi zamanda diyecem unut kıyası anne herkes kendisi için özeldir, ben senle annemi kıyaslıyomuyum falan.bence sende bi uyarıda bulun arada belki yapar.

Eeee sen de oğlun da sana hiç benzemiyor de ki anlasın ne demek istediğini.Hatta başka kaynanalarla kıyasla ki bilsin nasıl bir duygu olduğunu.:oklava:

Aynen böyle yap arkadaşım. Bir daha çocukların babalarına değil size benzediğini söylediğinde çok mutlu olun, eşim de sana benzemiyor anne, demek ki eşim beni daha çok sevmiş bana benzemiş de. Bak bakalım ondan sonra böyle birşey yapabiliyor mu. :kızgın:

canım yaa koy arana mesafeni...
cocukların büyücek okula gidicekler sen üzülme...

sen seversin onların anne ve babadan baska kimseye ihtiyacııı yokki...

sen hıc moralını bozma kayınvalidenin tanımadıgı arkadaslar edin git gel kada dağıt....
ben de ankara dayım gel bir çaya beklerim :)))

ne boşanması boşanmak şöyle dursun kocanla daha bir muhabbet olki çatlasın o kadın.Ne derse desin kocan seni seviyorsa boşver ona inat onun yanında kocanla daha bir muhabbet ol kızz.
kocan bi şey demezse seni incittiği zaman karşılıkda ver.

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler ederim.inanın yazdıklarınızı okudukca çok rahatladım.araya mesafe koymak benim için çok iyi olmuş bunu anladım.bundan sonrada böyle devam edicem.kafamada birşey takmıcam artık.:dance:

canım benim aynı sorun bendede var boşanmam için herşeyi yapıyor ama avcunu yalar ancak takma salla gitsin o neden huylanıyorsa sende onu yap hatta bir bebiş daha kendi pis demek ki sana çamur atıyor amannnnnnnnnnnn boş verrrrrrr eşini seviyorsan ona ne düşer dememe gerek yok allahım yuvanı bozmasın :1hug::nazar:

bak ya bunlar nasıl işler böyle
nasıl kaynanaya oğlunun karısı yani.oğlunun namusu
başka bir açıklaması varmı.

canım benim aynı sorun bendede var boşanmam için herşeyi yapıyor ama avcunu yalar ancak takma salla gitsin o neden huylanıyorsa sende onu yap hatta bir bebiş daha kendi pis demek ki sana çamur atıyor amannnnnnnnnnnn boş verrrrrrr eşini seviyorsan ona ne düşer dememe gerek yok allahım yuvanı bozmasın :1hug::nazar:

amin canım dileklerin için tşk ederim aslında 3. bebişide düşünmüyo degilim ama bebişlerim daha çok küçük.biraz büyüsünler ondan sonra bakıcam.kaydirigubbakcemile5

Back
X