eflatun81 senin hemen hemen butun konularini okumustum yani seni yakindan takip ediyorum diyebilirim ve inan seni cok sevdim samimi bir dost gibisin icinde olan biten herseyi dert ediyorsun kendine .. benim eski halimede cok benziyorsun bu arada :))
simdi yazacaklarima gucenip kirilip alinip darilma samimi bir dost gibi yaziyorum sana
birincisi cok cok cokkkk alingansin
ikincisi cevrendeki kaynin eltin olacak o insanlar senin kendine olan ozguvenini bitirmisler
onlar sana bir kere "sen bizim oglumuzun yanina yakismiyorsun" lafina takip hem esine hemde kendine dunyayi dar ediyorsun
esin hakkinda surekli kafanda supheler var hatta supheden cok kesin yargilar var
soyle;
esim beni begenmiyor baska bi kizi unutmak icin benimle evlendi
bana tutkusu yok
bana asik degil
bana sadece saygisi var sevgisi var ama bu sevgi benim istedigim turden degil ... gibi
bence yaniliyorsun
erkekler kesinlikle cinsel acidan kendilerine cekici gelmeyen bir bayani es olarak secmezler ben buna eminim
esin seninle hem mantiken hemde duygusal acidan severek isteyerek aldi bunu kabullen ..
biraz uzun oldu ama artik dayanamiyorum kendini yiyip bitirmeni
inan sen cok guzel seyler hak ediyorsun ..
O açıklama size göre ne olabilir çok merak ettim?.evet foto saklanmış ama bence unutamadığından falan değil.vardır mutlaka bir açıklaması.hemen yok unutamadı yok beni sevmiyora getirme olayı böyle.
O açıklama size göre ne olabilir çok merak ettim?
Sizin bir açıklamanız olabilirmiydi bu durumda?
bence eşiniz o kızı unutamayacak kadar çok, deli gibi sevmiş olsaydı, hiç evlenmez bekar yaşardı..
üstelik sizi sevmese sizinle evlenir, sizi çocuklarının annesi yapar mıydı? silah zoruyla evlenmediniz ya bu adamla..
belli ki; vaktinde bir köşeye saklanmış ve sonrasında unutulmuş fotoğraflar..evet yırtın atın, artık çok gereksiz sizin evinizde o fotografların durması..
fakat hemen; boşa o adamı gibi fevri çıkışlara da anlam veremedim..bu sebepten yuva yıkılır mı?
HI adam gelir, ben falancayı sevmiştim, unutamıyorum vs..diye size itiraf eder, o zaman boşarsın..ancak böyle birşey yok..eşiniz kızı da fotoğrafını da unutmuş gitmiş..kızı unutamasa fotoğrafı gizlemez, cüzdanına-cebine koyar, çıkarır çıkarır bakardı değil mi? üstelik kız da evlenmiş Allah mutluluk versin herkese yuvasında..siz de bu konuyu fazla kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın lütfen..
yavrularınızla mutluluklar diliyorum
aşk olmadan sadece saygı ile kızım için bu evliliği yürütmek zorundayım.Eşim de bana karşı çok saygılı.Bakalım nereye kadar.İki arkadaş gibi yaşarız artık benim kaderim de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?