kıyıdan köşeden kocamın eski sevgilisinin fotoğrafları çıkıyor

eflatun81 senin hemen hemen butun konularini okumustum yani seni yakindan takip ediyorum diyebilirim ve inan seni cok sevdim samimi bir dost gibisin icinde olan biten herseyi dert ediyorsun kendine .. benim eski halimede cok benziyorsun bu arada :))

simdi yazacaklarima gucenip kirilip alinip darilma samimi bir dost gibi yaziyorum sana

birincisi cok cok cokkkk alingansin
ikincisi cevrendeki kaynin eltin olacak o insanlar senin kendine olan ozguvenini bitirmisler
onlar sana bir kere "sen bizim oglumuzun yanina yakismiyorsun" lafina takip hem esine hemde kendine dunyayi dar ediyorsun
esin hakkinda surekli kafanda supheler var hatta supheden cok kesin yargilar var
soyle;
esim beni begenmiyor baska bi kizi unutmak icin benimle evlendi
bana tutkusu yok
bana asik degil
bana sadece saygisi var sevgisi var ama bu sevgi benim istedigim turden degil ... gibi

bence yaniliyorsun
erkekler kesinlikle cinsel acidan kendilerine cekici gelmeyen bir bayani es olarak secmezler ben buna eminim
esin seninle hem mantiken hemde duygusal acidan severek isteyerek aldi bunu kabullen ..

biraz uzun oldu ama artik dayanamiyorum kendini yiyip bitirmeni
inan sen cok guzel seyler hak ediyorsun ..

bence bu tür şeyleri kafana takmamalısın...bende pc de görmüştüm...konuyu bile açmamıştım...yani eskiden herkes birileriyle bişiler yaşıyor...sonra unutulup gidiyor.bunlar çok doğal...insanın artıları eksilerinden çoksa bırakın ufak tefek şeylerle uğraşmayı...hayatı kendinize ziyan etmeyin..ne biliim ben bööle düşünüyorum..etrafta adam gibi adam yok..elinizdekinin kıymetini bilin..sarılın...bırakmayın öyle adamları...gerisi boş...

Eflatun81,

İlk mesajını okudum sadece ve ona binaen yazıyorum.
Eğer eşin o kızın fotoğraflarını özel olarak saklasaydı albümde değil özel bir yerde saklardı.
Bence aksini gerektirecek başka durumlar yoksa eşine inanmalı ve güvenmelisin.
Çünkü insanlar biraz da güvenle kazanılıyor.
Olabilir, önemsememiştir, unutmuştur, insanlık hali.
Bir tek buna bakarak kendini de eşini de üzme bence.
Eşinin aklında böyle bir şey yoksa bile sen getirmiş olursun, huzurunuz bozulur.
Allah yardımcın olsun..

ben olsam o resme bıyık yapar buzdola olsam o resme bıyık yapar buzdolabının ustune asardım.

bu ne diye sorarsa sen saklamaktan utanmıyorsun da ben boyle yaptıgımdan mı utanacagım derdim. saklamıyorum vs derse de hic bunu senle tartısacak degilim bal gibi de saklıyorsun derdim.

esin mutsuz olabilir. bu sekilde davrandıkca da mutsuz olmaya devam edecek. bence yardım almalı. esini ikna etmelisin. her ne kadar unuttum diyorsa, o zaman beni gonder ben yardım alayım de. cunku takık durumdayım ve yaptıgın her hareket bana beni sevmöedigini benle mantık evliliği yaptıgını soyluyor dersin. hayır seni seviyorum derse de benim yardım alamam lazım cunku hic de boyle hissetmiyorum. problemliyim o zaman de.

esinle konusmayi dendin mi cnm :26:
ayni seyi sen yapsan nasil bi tepki verirdi acaba demekten kendimi alamiyorum

Bu çok kırıcı bişey bir başkasını seven adamla evli olmak Ama madem bazı şeyler biliyordunuz keşke çocuk yapmasaydınız.Sadece saygıyla arkadaş gibi bir evliligin uzun seneler yürütülebilecegini sanmıyorum.
Allah yardımcınız olsun...

eline saglik arkadasim.tam da bunlari yazacaktim.eflatun bende senin butun konularini biliyorum.yeter artik ya biraz kendine guven.esin onu sevseydi onunla evlenirdi.hatta baskasiyla evlenmesine izin vermezdi.benimde esim 6 yil baskasiyla cikmis bitmis.kiz evlenmis baskasiyla.ama ben birgun bile olsa beni sevmedigini dusunmedim.benden oncesi beni alakadar etmez.eger onu cok sevseydi onunla evlenirdi,hem ben sevilmeyecek kadinmiyim.bir de oglumuz var.rabbim bagislasin.sende azcik kendine guven.cadi eltilerini ve kaynini bosver.hiccc moralini bozma...allah yardimcin olsun...ama bazi arkadaslarin dedigi gibi sevmese idi seni esin birde sevmedigi bir kadindan cocuk yapmazdi.hadi artik rahatla...relaxxxxx

sonuna kadar haklısın bu durum elbette kimsenin hoşuna gitmez ama bitmiş gitmiş bir olay sende aklına daha fazla getirme topla at fotoğrafları ...böyle birşey için yuvanın huzurunu bozma yinede...
eşin seni seviyodur canım sevmese silah zoruyla durmuyor dimi yanında çeker gider...anladığım kadarıyla evladınızda var seni sevmese bir hayat düşünmese senle aile olmayı göze alamazdı bunu düşün...kafanda kurup kendini harap etme kimseyide sevindirme ....hakkınızda hayırlısı olsun ..

Son düzenleme:
bunların hepsi eşinizin sizi ezme isteğinden kaynaklanıyor. eski sevgilisini unutamamış erkek rolleriyle ezerler yine ezerler her fırsatı değerlendirirler.

ben olsam ayrılırdım.

Elbette insanların eskiden sevdikleri,ilişkileri olabilir,bu gayet normal ,
ama resimlerin saklanmasını ve sizin "" kabul etmek zorundayım"" demenizi anlayamıyorum,
hiçkimse bistemediği şeyler kabul etmek zorunda değildir...
madem rahatsız oldunuz,o resimleri yırtın lütfen.
eşiniz size karşı saygılıysa eğer,bu saygısını resimleri sizin gözünüzün önünde yırtarak
gösterebilmeli diye düşünüyorum ki , kız eşinizi terketmiş ve başkasıyla evlenmiş.
hala eskilerle yaşayanları da anlayamıyorum.
İnsan önüne bakmalı,evliyse evliliğine sahip çıkmalı,karısını sevmeli,saygı duymalı...
yapmanız gerekenleri ben söylemeyeceğim ama bu konudaki rahatsızlığınızı
mutlaka eşinize anlatmalısınız ...
sevgiler...

Görücü usulu ile yapılmış bir evlilik sözkonusu, duygular hemen patanak diye oluşmuyor elbette başta.. sonradan oluşuyor o da oluşabilirse eğer.... aşk anlık bir duygu, aniden oluveren.. tutkuyla süren.... ortada bir mantık evliliği var... bu insanlarda robot değil , elbette geçmişleri var aşkları hüzünleri veya onları görücü usulle evlenmeye iten ailevi yada manevi sebepler...
bu tip bir evlilik büyük bir risktir bence... ileride sevilir aşık olunur düşüncesiyle yapılan bir evliliktir..
Ya düşündüğümüz gibi olmazsa?... o zaman duygular geçmişe döner , geçmişteki aşklar düşünülmeye başlar...
Eşinizin o fotoğrafları hala evinizde saklıyor olması affedilecek bir durum değil bence... İnsan neden eğer eşini seviyorsa anılarınla yaşasınki değilmi?
Hadi yırtıp attınız resimleri hatta kendisi sizin karşınızda show yaptı yırtarak... peki beynindeki düşünceleri yırtıp atabilecekmisiniz?

Eşinizin genel olarak iyi olduğunu tek sorunun fotoğraf olduğunu sandım.
Açtığınız konular boyunuzu aşmış,adamın ve ailenin yaptıkları da sabır taşlarını çatlatır.
Öncelikle bence çok önemli bir noktayı söyleyeyim ki ikinci çocuğu asla ve asla yapmayın.Asla..
Eski sevgili fotoğrafına gelince bu sadece kocaman bir pislik yuvasında bulunan minicik bir sinek..
Onca sıkıntı içinde kafaya takmaya bile değmez sizin çok daha acil sıkıntılarınız var.
Onları görmeyip buna nasıl takılıyorsunuz anlamıyorum.
Hayatınızı gözden geçirin,mantık evliliği veya görücü usulü evlilik bir kumar,gerçi her türlü evlilik bir kumar.Bazen siz ne kadar mükemmel veya ideal olursanız olun sonuç değişmez.
Sizin maya tutmamış,bence ısrar etmek sizi bitirir.Çünkü bu adam
bu aile sizin ömrünüzü yiyecek.

eşin sana önceki resimde açıklamasını yapmış zaten..eğer unutulmıcak kadar büyük bi aşk olsaydı sana bi şekilde bunu anlatır ve evliliğini sürdürmezdi..sana saygılı davrandığını ve değer verdiğini söylemişsin..çok kafana takıldıysada al karşına sakin sakin konuş..
bide şuda var eğer resimleri saklıcak olsa kızınızın elinde oyuncak olcak bi albüme koycağını hiç sanmam..ne yapar eder göz önünde bulundurmazdı o fotoğrafları..

ya allah aşkına bu adam seni sevmeseydi,istemeseydi ne seninle evlenirdi ne de seni çocuğunun annesi yapardı.kafanı bu derece yorma,üzülme.o geçmiş bir hikaye,geçmiiiiş gitmiiiş.sevgiye gelince tüm evliliklerde belli bir yıldan sonra aşk maşk biter geriye saygı kalır,o saygı olduğu sürecede evlilik devam eder zaten.sizin de ne güzel saygınız devam ediyor,belli bir sevginiz de var karşılklı.daha ne istiyorsun canım.mühim olan o saygıyı kaybetmeyin.ben eşimle deli gibi aşık olarak evlendim de altı yıl sonra geriye o deli aşktan ne kaldı bi sor bakayım? o yüzden çok takılma bu kadar.evet foto saklanmış ama bence unutamadığından falan değil.vardır mutlaka bir açıklaması.hemen yok unutamadı yok beni sevmiyora getirme olayı böyle.

.evet foto saklanmış ama bence unutamadığından falan değil.vardır mutlaka bir açıklaması.hemen yok unutamadı yok beni sevmiyora getirme olayı böyle.
O açıklama size göre ne olabilir çok merak ettim?
Sizin bir açıklamanız olabilirmiydi bu durumda?

yorumları okuyorumda sizlere göre ne kadar basit sevgi anlayışı...
sevginin geçmişi yoktur geleceği vardır...
"sevmiştirde sevmeseydi evlenmezdide" onun adı sevgi değil beğenmedir..
sevgi emek ister emek..
görücü usulu bir evlilikte nişan döneminde emek nerede ne zaman verilecek? başta sevgi olmaz bu tip evliliklerde.. sevgi sonradan oluşur... buda çogunda olmuyor.. eşine saygı duymak başka birşey sevmek başka birşey...
Karı-koca arasındaki ilişki aşkla başlar saygı ve seygiyle devam eder,öyle olmalıdır...
eski sevgilisinin resimlerini saklayan bir koca çokmu normal sizlere göre?
ben kimsenin boşanmasını ayrılmasını savunmuyorum da , bir kadının göz göre göre aptal yerine konmaya çalışmasına ve kadınlarında buna destek olmasına tahammül edemiyorum...

kesinlikle katılıyorum bir fotoğraflamı unutmuyor insan sevdiğni eşiniz istese her türlü ulaşır o kıza bence yok yere üzmeyin kendinizi, eşinizi sevdiğinizi kendinize güvendiğinizi belli edin belki adamın hiç aklında bile yok siz getirmeyinn:26:

aşk olmadan sadece saygı ile kızım için bu evliliği yürütmek zorundayım.Eşim de bana karşı çok saygılı.Bakalım nereye kadar.İki arkadaş gibi yaşarız artık benim kaderim de bu

Hiç bir kimse ve hiç bir kadın bu durumu kabul etmek zorunda değildir !
Sanki suçlu sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz,
Oysaki haksızlığın en büyüğüne uğrayan sizsiniz,
Bence eşinize bu konudaki tavrınızı gösterin ve bu durumu açıklayıp akla mantığa uygun birşeyler söyleyene kadarda tavrınızı devam ettirin.
Eğer siz her olayda böyle davranırsanız, çok daha fazla haksızlığa uğrarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…