Makarnalar Kıymalı Beşamel Soslu Lazanya - Veronelli Sponsorluğunda

Ellerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim

Hemencik deneyim dedim. Sanırım biraz fazla beklettim kaşarları istediğim gibi olmadı. Umarım kazanırsın yarışmayı gerçekten meşakkatli bi tarif. Görsele aldanıp emeği hiçe sayıp oy verenler, sürekli iletişim halde olduklarından kaynaklanan samimiyet üzerine oylanan tarifler olduğunu düşünüyorum. Bu sefer emek kazansın :) yemek için sabırsızlanıyorum.

Çoook çoook teşekkür ederim canım guzel dileklerin icin.denemene sevindim umarım tadını begenmissindir.Gercekten çoğu makarnaya göre yapım ve pişirme süresi uzun ama o tada değer :)evet biraz fazla kızarmış fırından kaynaklı da olabilir kontrollü pişirmek gerekiyor.

Bi sonrakinde gerekirse 10 dk kala koyarım kaşarları. Çok güzeldi tadı ve aşırı doyurucu. Bütün malzemeler vardı bi lazanya eksikti.
İlk defa lazanya yedim vesilenle

Bi sonrakinde gerekirse 10 dk kala koyarım kaşarları. Çok güzeldi tadı ve aşırı doyurucu. Bütün malzemeler vardı bi lazanya eksikti.
İlk defa lazanya yedim vesilenle
Evet canım ana yemek bizim için birer dilim fazlasıyla yetti hepimize afiyet olsun

Ellerine sağlık tatlım tarifinde sunumunda çok güzel

Ellerine sağlık canım, bayıldım tarifine
Başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım sunum çok başarılı

Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım.Tarifin de sunumun da süper görünüyor.Sunumda makarnayı kullanma fikri de güzel olmuş,başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…