- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Teşekkürler zıpzıpımmm seni gördüğüme sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler zıpzıpımmm seni gördüğüme sevindim
Eksi 2 demekcanım kaptanım yaaaaaa öpücem
minimum -2![]()
Abla yaa ne kadar motive edici sözler bunlar , çok teşekkür ederiminan düşünmedim ama belki ben bu kadar detaylı sunamazdım .elinden gelenin fazlasını yapmışsın.haa belli olmuyor yarışmalar belki kazanamazsın,çok da katılan var şansınıza ama çok oy alırsın.böyle sunumlarla gidersen 3-4 yarışmaya madalya gelir ❤
Kaptan bile tatlı istiyor gidip takıma ispiyonlayacağımEksi 2 demek
o zaman 2 dilim olsun dermisim
1 dilim iyidir diger 1 dilimi de ben istiyorum![]()
Ben de tatlı yiyimde yerine bir saat tepineyim daha iyi diyorumvalla spor yapmaktansa 100 yıl börek yemem daha iyi
o kadar sevmiyorum![]()
Buna koptum işteEksi 2 demek
Bence birsey diyemezler banaKaptan bile tatlı istiyor gidip takıma ispiyonlayacağım![]()
İnan kendi tarifimde öyle isabetli olamıyorumbak kazandığım yarışmaların bazılarında acaba değiştirsem mi dedim sonra vazgeçtim.hep nevoşun seçtiği fotolarla girdim.emin ol en güzelini bulup seçiyor.bide o pc den bakıyor kocaman kocaman
ama kendi tarifi gibi incelediğini biliyorum![]()
Elalis'te yiyebiliyor muBence birsey diyemezler bana
Hem 57 kiloyum 1 dilim tatlidan ne olur ki![]()
Eksi 2 ile gelecekmis cuma gunu kucuk bir odul olarak yiyebilirElalis'te yiyebiliyor mu![]()
İşte gerçekçi bi kaptan daha ne olsunBence birsey diyemezler bana
Hem 57 kiloyum 1 dilim tatlidan ne olur ki![]()
sebo sana kurban olsun kaptanımEksi 2 demek
ben de evrene mesaj yolluyorum,yiyip yiyip kilo almasam diyeBen de tatlı yiyimde yerine bir saat tepineyim daha iyi diyorum![]()
Yavaştan dökülüyo gerçeklerisebo sana kurban olsun kaptanım
çift malzemeli dev sebo yapıcam yarın :)
1 dilim 2 dilim yapar zaten![]()
yapma yaaa nolar :)Kaptan bile tatlı istiyor gidip takıma ispiyonlayacağım![]()
Evren o mesajı sallamıyo yıllardır yolluyorumben de evrene mesaj yolluyorum,yiyip yiyip kilo almasam diye![]()
sebo sana kurban olsun kaptanım
çift malzemeli dev sebo yapıcam yarın :)
1 dilim 2 dilim yapar zaten![]()
Sizin takım güzelmişEksi 2 ile gelecekmis cuma gunu kucuk bir odul olarak yiyebilir![]()