- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
:teselli:canim yaa kiyamam yakinlardaysan hemen atla gel daha var yeriz beraberce hangisinden istersen:içelim:Biri sizi durdursunnndelikafaduldendelikafadulden
Nasil canim cekti nasil, hamile olsaydim vallahi cocugumun bi yeri siserdi
Harika görünüyor ben kiymali olaninda alicam müsadenizle a.s.
Elinize saglik cokacimcoook
ooooooooooooooooooooo maşallah walla size süpersiniz yıne walla
su kuru fasulyelı dıkkatımı cektı dogrusu yemek olarak yapıpda mı börege koyuyoruz ? eger oyleyse o zman ertesı gune kalan fasulyeler boyle degerlendırılebılır walla süper fıkır elınıze saglık
kıymalı olanda süper ama ben lahananın pişmişini pek sewmem nasıl olur acep kestıremedım dogrusu ama denmeye deger annem we kardesım cok sewer kısa bı ara geldıklerınde yapayım barı en azından onlar begenırler lahanayı sewdıklerı için ...
eklıyorum tatlım tekrar cok saol ellerıne saglık ...
evet yaa incim sen kurufasulye yemegini agzina sürmezsin:umursamaz: böreginede bayilirsincokacimcoookmalum biliyosunki ben kurufasülyeyi sevmem hatta öyleki asla agzima bile sokmam fakat bu börekte ne hikmet varsa ilk ve tek yedigim kurufasülyeli börek
babaminda bayildigi
kurufasülye piser annemlerde ertesi günde babam mutlaka böregini ister annem suyunu süzer oldugu gibi harciyla börege katar
mutlaka tavsiye ederim yengosum pisman olmicaksin
burda kurufasülyeyi sevmeyen biri olarak yaziyorum bide sevsemzemuszemus
ooooooooooooooooooooo maşallah walla size süpersiniz yıne walla
su kuru fasulyelı dıkkatımı cektı dogrusu yemek olarak yapıpda mı börege koyuyoruz ? eger oyleyse o zman ertesı gune kalan fasulyeler boyle degerlendırılebılır walla süper fıkır elınıze saglık
kıymalı olanda süper ama ben lahananın pişmişini pek sewmem nasıl olur acep kestıremedım dogrusu ama denmeye deger annem we kardesım cok sewer kısa bı ara geldıklerınde yapayım barı en azından onlar begenırler lahanayı sewdıklerı için ...
eklıyorum tatlım tekrar cok saol ellerıne saglık ...
evet yaa incim sen kurufasulye yemegini agzina sürmezsin:umursamaz: böreginede bayilirsincokacimcoook
bide yemegini yesen artikin hergün senin evde kuru fasülye piseryerimsenibenopuyorumnanaktan
harika bir tarif canim ellerine saglik...
denemeni tavsiye ederimyerimsenibenzemuszemuszemuszemusmmmmmmmmh harika cnm benm gerçekten zaten kapanmak bilmeyen iştahımı nasıl açıyor bi bilsennn bi bilsennnzemuszemus
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktannasıl canım çekti şimdi...canım ellerine kollarına sağlık muhteşem görünüyo...
canım yaaaa çok güzel görünüyoo ellerıne saglık bende deneyecem en kısa zamanda......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?