Bu pişmanlığı duyman bile,yaptığın yanlıştan döndüğünü gösterir.Bizim olmayan kalp daha az acımaz,her kalp kırılgandır.Kendi kalbimiz kırıldığında yaygarayı basan bizler,eğer başka kalpleri kırmak konusunda umursamaz davranırsak;yaşayacağımız acılara müstehakız demektir.Daha çok gençsin.Bu sana güzel bir tecrübe olsun,hiçbir kalbi kendi kalbini tamir ettirecek kadar hafife alma olur mu.Bahtın güzel olsun...HaklısınAma elimden gitmeden anlayamadım işte, neden böyle oluyo bilmiyorum. Bende istemezdim ki böyle olsun Ben sandım ki hep böyle devam eder, utanıyorum kendimden bazen
O unutamadığım sevgilim aklıma bile gelmiyo şu an, hiç hem de. Zamanında onda da yaşamıştım bunları. Ya yalvartmak zevk veriyodu bana resmen, neden ama bilmiyorumArtık düzelmek istiyorum
SİZ:
*Eski sevgilinizi unutmak için bu insana EVET demişsiniz.
*Eski beraberliğinizde yaşanan kırıklıkların hırsını,bu insandan çıkarmışsınız.
SEVGİLİNİZ:
*Sizi unutmak ya da kıskandırmak için başkasına gitmiş.
*Yüksek ihtimal sizin hırsınızı Ondan çıkaracak.
İKİNİZ:
*İkiniz de kendi duygularınızın ya da öfkelerinizin esaretinden kurtulmak için başka insanların duygu ve hayalleri ile oynuyorsunuz.
SONUÇ:
*Aslında çok uyumluymuşsunuz karşısnızdakilerin duygularını yok sayma konusunda,keşke ayrılmasaymışsınız
HaklısınAma elimden gitmeden anlayamadım işte, neden böyle oluyo bilmiyorum. Bende istemezdim ki böyle olsun Ben sandım ki hep böyle devam eder, utanıyorum kendimden bazen
Hepiniz çok haklısınız, bende farkındayım. Bu da ders olsun bana. Kaçan kovalanır sözü ne kadar da doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?