Kıymet Bilememe

Haklısın Ama elimden gitmeden anlayamadım işte, neden böyle oluyo bilmiyorum. Bende istemezdim ki böyle olsun Ben sandım ki hep böyle devam eder, utanıyorum kendimden bazen
Bu pişmanlığı duyman bile,yaptığın yanlıştan döndüğünü gösterir.Bizim olmayan kalp daha az acımaz,her kalp kırılgandır.Kendi kalbimiz kırıldığında yaygarayı basan bizler,eğer başka kalpleri kırmak konusunda umursamaz davranırsak;yaşayacağımız acılara müstehakız demektir.Daha çok gençsin.Bu sana güzel bir tecrübe olsun,hiçbir kalbi kendi kalbini tamir ettirecek kadar hafife alma olur mu.Bahtın güzel olsun...

O unutamadığım sevgilim aklıma bile gelmiyo şu an, hiç hem de. Zamanında onda da yaşamıştım bunları. Ya yalvartmak zevk veriyodu bana resmen, neden ama bilmiyorum Artık düzelmek istiyorum

madem seni arkadaşın silkelemiş (zaten belliydi bir silkelenmişlik vardı üzerinde) bizim seni çok silkelememize gerek yok.

zaten çok da gençmişsin.
gerek yok böyle ekşınlara
şimdi seni silkeleyen o arkadaşla bir güzel plan yapıyormuşuz. ve beni kendime getirdin sağol kutlaması oluyormuş bu
ohhh kesinlikle bekarlık sultanlıktır moduna gelmeden erkek arkadaş edinmiyormuşuz. (kiii o moda geldiğinde artık eski kırıklarını unutmuş sayılırsın bence)
benden sana tavsiye bunlar şeker...
hee birde sakın onu arama. gerçekten sevdiğin kişi o değil, şuan sadece oymuş gibi hissediyorsun

Zamanında siz eski sevgilinizi unutmak için bu kişiye
evet demişsiniz , şimdi ise o sizi unutmak için
bir başka limana yelken açmış.

Ne demişler : " Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner."

İşte bu kadar...
benim adım EGO

Çocukken olduğu gibi elinde olan ama sevmediğin oyuncağını kaptırınca boşluğa düşmüşsün kıymete binmiş canım. Bende de olmuştu, sevmiyorsan yakında geçer, tecrübeyle sabittir. Merak etme

bir kaç güne bişeyin kalmaz...biz buna kıymetini anlama değil "hazımsızlık" diyoruz...geri dönse çabucak sıkılırsın yine...söylediğim gibi kıymetini anlamak falan değil yaşadığın...

Kaçan kovalanır.
Kaybetme üzüntüsü sendeki sevgi değil.
Ayrılan sen olsaydın böyle kahrolurmuydun acaba.
Eskiyi unutmak için başka birini kullanırsan o birininde böyle ahını alırsın işte.
Buarada oda kıskadıryor seni amacı bu yani başarmıyorda değil hani.

Haklısın Ama elimden gitmeden anlayamadım işte, neden böyle oluyo bilmiyorum. Bende istemezdim ki böyle olsun Ben sandım ki hep böyle devam eder, utanıyorum kendimden bazen

Yeni bir şey öğrenmek ne kadar güzel değil mi ?

Artık ne yapacakmışız , hiç bir şeye kesin ve olur gözlerle bakmayacakmışız .

Bugünün elbet yarını var .

Utanma duygusunu hissetmen güzel .

Senin var ya şu anda aynaya bile bakamıyor olman lazım . Niye biliyor musun ..

Başta kendini kandırdığın için . Utanç verici bir şey .

Ders olsun bu yaşadıkların sana .

En azından ilerde mutsuzluğu teğet geçersin .

Tek dileğim bu .

Doğru karalar ver .

Üzüntünde bir yere kadar devam edecektir emin ol .

Önce kendini üzme . Sonra çevrendekileri üzme .

Ama sen kendinle birlikte herkesi üzmüşsün .

Bu muhabbet böyle devam eder . Sen artık bundan sonra yapacaklarını planla ..

Vakit değerli anam , boşa harcamamak gerek .

canim ya okuyunca bana uni.de bi animi hatirlatti. 2 yilik iliskim btmsti cok uzuluodum kahroluodum. biri ckti karsma aci aciyi soker dedm kabul ettm cok ii cocuktu valla.ama ben onla konusurken eski sevglmleymsm gibi hayal ederdim.onu dusunurdum hep.bana sen burdasin ama aklin baska yerde diyodu hakliydida. İskence gbi gelyodu onla olmak sonunda dayanamadim anlattm dogrulari sevgilimi unutamadgmi ayrildik..nefret etti tabi benden ama bakislari ole demyodu. cok bekledi donmemi istedide. Sonra bi kizla cikmaya basladi mahvoldum asik oldum resmen cocuga:) oda o kizla gozumun onunde elele gecerken bile bana bakardi.ole bole gecti ama ben hep onun ahini aldgmi dusunurum ondan sonrada duzene girmedi ask hayatim...sozun ozu bu tip durumlar tehlikeli.karsindakine buyuk haksizlik.hele hele karsindakinin simdiki sevgilisine daha buyuk haksizlik.arama sorma birak mutlu olsunlar derim ben.sendeki suan sadece zoru isteme duygusu. Sabret.

Ne sandın ? Hep sen mi yalvartacaktın..

Kusura bakma da hak etmişsin..

Ya ben ya maç ne , yalvartmak hoşuma gidiyordu, onunla konuşurken eski sevgilimi hayal ediyordum da ne demek

Konu sahibi sende hata. Hakettin diyemiycem ama bu sonu kendin hazirlamissin. Bir erkek olarak cok rencide etmissin, o da baskasina gitmis. Bunda garip birsey yok . Ben olsam bende aynisini yapardim. Senin yapacagina gelince onu da unutmak ve biraz ara vermek. Unutma bir iliski bitmeden yasanan iliski denmez celiski denir. Birinin cok guzel sozudur bu hep aklima gelir.

Hepiniz çok haklısınız, bende farkındayım. Bu da ders olsun bana. Kaçan kovalanır sözü ne kadar da doğruymuş

Hepiniz çok haklısınız, bende farkındayım. Bu da ders olsun bana. Kaçan kovalanır sözü ne kadar da doğruymuş

Hayir seninki kacan kovalanir degil. Arada sevmissin ama farkina varamamissin. Cok zorlasan geri gelebilir ama geldiginde yaptiklarini senden teker teker cikartir emin ol. O yuzden onu unutman ve yoluna devam etmen daha hayirli.

Son düzenleme:
Ya yazmayayım dedim ama dayanamadım.Kusura bakmayın ama sizinki tam tencere-kapak bi ilişkiymiş.Siz biri sizi bıraktı diye başkasına he diyosunuz, etmediğiniz kalmıyo ona.Sonra maymun gözünü açıyo(belki de baştan açıktı) sizi bırakıyo ertesi gün başkasını buluyo.Hızlı tüketiyosunuz.Sadece zamanı değil, gençliğinizi, ömrünüzü, sevginizi, saflığınızı, güveninizi ve en önemlisi inancınızı...

Szie verebileceğim tek tavsiye yalnız kalmanız, süresi belli olmayan bi yalnızlık.İnsanları tanıyın, onlarla vakit geçirin.Herşeyin adını koyma hevesinden sıyrılın, ancak böyle mutlu olabilirsiniz.Sizin için en doğru insanı ancak böyle bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…