kıymet bilmeyen koca konusunun devamı

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
Kizlar diger konumda herseyi anlatmistim.bunlarin ustune esim sacmalamaya devam ediyor ne yazik ki.kizlar simdiki sorun su:isten cikariliyor esimin kizkardesinin kocasinin isleri iyi.aramizda mesafe olarak örnegin izmir manisa arasi gb diyelim.gidip enistenin yaninda calisayim orda kalayim diyor.arada gelirim diyor.buyuk bir sehirde yasiyoruz ,is bol ama adam kolayi secip gitmek istiyormus.guzel guzel anlattim olmuyor,kavga ettim olmuyor.ne yapacagini sasirmis bir kocayla siz olsaniz bu durumda ne yaparsiniz?...

Ben gideyim arada gelirim sen evde otur bekle de
Hey allahim daha neler duyucaz acaba!!

Ben gideyim arada gelirim sen evde otur bekle de
Hey allahim daha neler duyucaz acaba!!
Daha fazlasini söyledim dun aksam sen isini koca sehirde aramak yerine karini cocuklarini birakip gidiyorsan ben de senin sacmaliklarinin gecmesi icin evde beklemem giderim dedim

Daha fazlasini söyledim dun aksam sen isini koca sehirde aramak yerine karini cocuklarini birakip gidiyorsan ben de senin sacmaliklarinin gecmesi icin evde beklemem giderim dedim
Arada gelirim nedir yav otel mi orasi??cok sinirlendim ya
Sen ne is yapiyorsun tatlim?

Esimin gitmesine gerek yok zaten hele evi oralara tasimak tam bir sacmalik olur.burada is bol oraya gerek yok

tamam anlıyorum eşinin de gitmesine gerek yok ama görümcen orada yaşadığına göre yaşanmayacak bir yer de değil. eşin neden sizi de götürmektense kendi tek gitmeyi tercih ediyor ?

tamam anlıyorum eşinin de gitmesine gerek yok ama görümcen orada yaşadığına göre yaşanmayacak bir yer de değil. eşin neden sizi de götürmektense kendi tek gitmeyi tercih ediyor ?
Evle ilgili sikinti var o yuzden

X