- 25 Ocak 2015
- 30
- 36
- 8
- Konu Sahibi siyahsevenkadin
-
Bekle bence birax hemen gönderme aradan biraz zaman gecsin baktin olmuyor o zaman gönder. Kafasina dank etmesi icin biraz zaman gerek ama sen vvezgecmeden doner mi bilmiyorum çok geç kalmaz umarimben çok çaba sarfettim. değiştim. çabaladım. ben kovalamak istemiyorum artık. içim rahat o konuda. çoğu kadının aksine mal mülk para istemedim. her şey hallolur dedim. ben öğretmenim sen işçisin demedim. ama elime ne geçti biliyor musunuz? hiçbir şey. iyi oldukça daha çok stünüze geliyorlar. bir ağlıyor bir gülüyorum 5 gündür. bugün artık sosyal medyadan takibi bıraktım yıpranıyorum çünkü. kardeşim de ekli. silmemişler birbirlerini. allahım çıldıracağım top sakal bırakmış ben nefret ederim:)
ya ben ne yapayım yüzüğünü falan göndereyim mi. babam hayır diyor annem de bekle. elbette göndermelisin diyor. bekleyeyim mi?
Herkes yapmaz onu ben suan sevgilim e bitsin desem nedenini sormama ihtimali bile var. Gitme demez hayatta galiba bende demem o yuzden bu bekleyişe girme derim. Allah ne hayirliysa seni onunla karsilastirsin inşallah. . Sevgilerçok teşekkür ederim. başınızı ağrıttım. bu iki ismi hiç unutmayacağım. her şey olacağına varır. kadın ben seni seviyorum, bu ayrılık neyin nesi demek belki ona da zordur. en iyisi sessiz kalıp beklemek, başka şeylerle oyalanmak. sağlıcakla kalın.
Hayir tabiiki ne olacagi belli olmaz ama aklinda negatif seyler varsa onlari düşün surekli ki adim atma. vicdanin rahat okdugu icin atma diyorum yoksa elinden geleni yap derdim. Biraz bekle bakalim dayanamazsan konuşmayı denersin..bu iş bitti diyorsun yani.. bekleme...
Butun dünyanın butun güzel kizlarinin ona asik oldugunu dusunmen bile normal. Guven olmaz tabiiki ama inşallah bu surede kimseyle gorusmez gerci iki sene ve yasanmisliklari unutmak o kadar kolay degol bi saatten sonra herkeeste seni arayacaktiryok ok ben negatif listesi tutarım. aramam ya.. huyumu biliyorum hele beni rahatsız etme diyen birini asla aramam.. ama işte ne yaptı ne etti merak ediyor insan. bakıyorsun facebook falan. okullar açılana kadar kapattım hepsini.
ya sadık biridir. aklıma hiç başka ihtimal gelmiyor. elbette güvenmem her erkek gibi ona da. ya ders verecek ya defolup gidecek. sizin de dedğiniz gibi bundan bir ay sonra ben toparlanmışım yol almışım arasa ne beni. 30 gün onsuzlukla mücadele etmişim sen beni ara. aramazsan arama gökhan özen'in dediği gibi.
ya böyle şimdi birileriyle konuşuyor, flört ediyor, ya sevgilisi olursa diye evham etmem normal mi? ben olacak diye alıştırayım mı kendimi. 30 yaşında sorduğum sorulara bak dengem bozuldu yemin ediyorum. tüm felsefe psikoloji temelim kan ağlıyor şu an.
yok ok ben negatif listesi tutarım. aramam ya.. huyumu biliyorum hele beni rahatsız etme diyen birini asla aramam.. ama işte ne yaptı ne etti merak ediyor insan. bakıyorsun facebook falan. okullar açılana kadar kapattım hepsini.
ya sadık biridir. aklıma hiç başka ihtimal gelmiyor. elbette güvenmem her erkek gibi ona da. ya ders verecek ya defolup gidecek. sizin de dedğiniz gibi bundan bir ay sonra ben toparlanmışım yol almışım arasa ne beni. 30 gün onsuzlukla mücadele etmişim sen beni ara. aramazsan arama gökhan özen'in dediği gibi.
ya böyle şimdi birileriyle konuşuyor, flört ediyor, ya sevgilisi olursa diye evham etmem normal mi? ben olacak diye alıştırayım mı kendimi. 30 yaşında sorduğum sorulara bak dengem bozuldu yemin ediyorum. tüm felsefe psikoloji temelim kan ağlıyor şu an.
yok ok ben negatif listesi tutarım. aramam ya.. huyumu biliyorum hele beni rahatsız etme diyen birini asla aramam.. ama işte ne yaptı ne etti merak ediyor insan. bakıyorsun facebook falan. okullar açılana kadar kapattım hepsini.
Demek ki o da yıpranmış ve bitirmek istiyor. Geri dönebilir bunu bilemeyiz ancak dönmeme ihtimalini düşünerek, bittiğini önce kabullen. Ağla, üzül, nasıl kabulleneceksen kabullen. Sonra haber alabileceğin her yerden sil, ortak arkadaşlar varsa uzaklaş bir süre. Sevmediğini düşünürsen daha kolay atlatırsın bu süreci.çok teşekkür ederim. başınızı ağrıttım. bu iki ismi hiç unutmayacağım. her şey olacağına varır. kadın ben seni seviyorum, bu ayrılık neyin nesi demek belki ona da zordur. en iyisi sessiz kalıp beklemek, başka şeylerle oyalanmak. sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?