- 15 Mart 2018
- 922
- 135
- 103
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim kızımda 11 yaşında birkez gördü ..sonrasında 4 ay görmedi..4 aydan sonra tekrar görmeye başladı ..ben kendim 13 yaşında görmüştüm ..11 yaş çok erken geldi ama doktor normal olduğunu sorun olmadığını söyledi..yoğunluk olarak şöyle günde 4 pet değişiyor..bazen Perin tamamı yoğun doluyor bazen daha az oluyor ..bende başta hep tedirgindim kendisine belli etmiyordum ama çevremde bir iki arkadaşı daha var 12 yaşında onlarda görüyor..normal mis yani ..hiç evham yapmayın..hatta doktor arada gelmediği aylarda olabilir dedi bazen çok bazen az gelir dedi..belli bir düzen beklemeyin dediHanimlar 12 yasinda kizim 3 ay önce adet oldu. Birkac doktoru aradim bu yasta normal dediler. Bu 3. Adeti bugün biraz yogun geldi kanamasi bu yaslarda kizi olan anneler lutfen yardimci olurmusunuz? Sizde de ilk üç günü yogun olan varsa yazarsa sevinirim..
Cok tsk ederim duzenli oluyor cok degil bir kaç gün gecikme oluyor sadece. Insan ister istemez korkuyorMerhaba benim kızımda 11 yaşında birkez gördü ..sonrasında 4 ay görmedi..4 aydan sonra tekrar görmeye başladı ..ben kendim 13 yaşında görmüştüm ..11 yaş çok erken geldi ama doktor normal olduğunu sorun olmadığını söyledi..yoğunluk olarak şöyle günde 4 pet değişiyor..bazen Perin tamamı yoğun doluyor bazen daha az oluyor ..bende başta hep tedirgindim kendisine belli etmiyordum ama çevremde bir iki arkadaşı daha var 12 yaşında onlarda görüyor..normal mis yani ..hiç evham yapmayın..hatta doktor arada gelmediği aylarda olabilir dedi bazen çok bazen az gelir dedi..belli bir düzen beklemeyin dedi
Aynen endişe ediyoruz haklı olarak genckizliga adım arsalarda onlar hala bizim bebegimizCok tsk ederim duzenli oluyor cok degil bir kaç gün gecikme oluyor sadece. Insan ister istemez korkuyor![]()
Canım benim kızım da 12 yaşında yazın regli olmaya başladı.Hanimlar 12 yasinda kizim 3 ay önce adet oldu. Birkac doktoru aradim bu yasta normal dediler. Bu 3. Adeti bugün biraz yogun geldi kanamasi bu yaslarda kizi olan anneler lutfen yardimci olurmusunuz? Sizde de ilk üç günü yogun olan varsa yazarsa sevinirim..
Evet cnm tüylenme basladi kuzum ilk basta ben cok korktum gerci hep konusup anlatmistim. Insan yinede bir anda gorunce eli ayagi dolasiyor. Anneyiz iste kiyamiyoruz kucukler. Tsk ederim ilginiz icinCanım benim kızım da 12 yaşında yazın regli olmaya başladı.
Ben önce telasladin doktora götürdüm kan tahlili falan yapıldı herşeyi çok iyi tebrik ederim dedi doktorumuz.kizima da hoşgeldin aramıza çok güzel bir genç kız oldun ne kadar şanslısın diye telkinde bulundu.
2 senedir regli oluyor kızım.
5 gün çok yoğun şekilde oluyor.2 gun daha az şekilde bitiyor.toplam 7-8 gün sürüyor.
Bunlar çok normal.telas yapma.
Benim reglim 4-5 gün sürerken kızımın 2 katı sürüyor.zamanla alışıyor insan.
Ayrıca tüylenme de başlamıştır yada yakındır.onun için de sağlığı ve cildi için uygun yontemleri araştırın.
Valla o adet oldukca bdnim icim gidiyor. Beceremiyor panikliyor kucukler kuzularimizAynen endişe ediyoruz haklı olarak genckizliga adım arsalarda onlar hala bizim bebegimiz
Rica ederim canım.Evet cnm tüylenme basladi kuzum ilk basta ben cok korktum gerci hep konusup anlatmistim. Insan yinede bir anda gorunce eli ayagi dolasiyor. Anneyiz iste kiyamiyoruz kucukler. Tsk ederim ilginiz icin![]()
Evet cnm genc kiz annesi olduk. Rabbime şükürler olsun. Biraz zaman simdi ister istemez beceremiyorlar. Bende elimden geleni yapiyorum. Boyu artik uzamaz diyenler var biraz can sıkıyorlar isteRica ederim canım.
Bende çok panik yapmıştım ama kızım bilinçli bı sekilde anne ne olacak çok normal ben hazirim kırma demisti.
Bak ne kadar güzel artık genç bir kızınız var.demekki vücudu düzgün ve olması gerektiği gibi çalışıyor.
Artik yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu çocukların gelişimi etkileniyor ama tedirgin olma lütfen.
Regli olunca daha çok gelişti benim.birden büyüdü sanki.boyu davranışları herşeyi değişiyor.bunlar çok mutluluk verici.
Insan ister istemez panikliyor. Annelik boyle maalesefHiç korkmayın kuzenimde 11 yaşında adet görüyordu
Benim kızımın boyu beni geçmiş durumda halen de uzuyor.doktora da sordum bunu kesinlikle yanlış 20 yaşına kadar beslenme ve egzersizle uzar boyu dedi.Evet cnm genc kiz annesi olduk. Rabbime şükürler olsun. Biraz zaman simdi ister istemez beceremiyorlar. Bende elimden geleni yapiyorum. Boyu artik uzamaz diyenler var biraz can sıkıyorlar iste
Çok sukur tek saglikli olsunlarda cok uzun boyu da dusunmuyoruz. Malum evde cocuklar hicbir sosyal aktivite yok artik evde imkanlarimiz dahilinde birseyler yapacagiz.Benim kızımın boyu beni geçmiş durumda halen de uzuyor.doktora da sordum bunu kesinlikle yanlış 20 yaşına kadar beslenme ve egzersizle uzar boyu dedi.
20 yaşına kadar uzama hormonu vücutta uretiliyormus.kizimin regli zamanından bu güne kadar boyu uzadı halen uzuyor.