Kız anneleri bakabilir mi

nehircinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
187
88
28
Merhabalar benim merak ettiğim bir konu var şu an 8. Haftayı bitirdik ve bebeğimin kolları bacakları belli baya geçen hafta yoktu hiç hatta ben anlamadım ama hareket bile etmiş doktor söyledi :halay:ilk çocuğum erkekti yine oda böyle iki aylıkken kolları bacakları belli olmuştu ve herkes erkek dedi Cidde'n öyle oldu :)) acaba kızların dedikleri gibi geç mi oluşuyor kolları bacakları çok merak ettim beni aydınlatacak bi kız annesi yada adayı varmı ;))
 
Cok sacma ve alakasiz benim kizin da cok belliydi her yeri ve kipir kipirdi ultrasonda dr. Bile masallah nasil bacaklarini cirpio dedi. Annem esim v.s kesin oglan bu dediler ama 14 de ogrendik ki kiz:) hala da cok hareketlidir, uyurken bile kipir kipir :)
 
İnşallah çok teşekkür ederim güzel Dilek'leriniz için :))) insan olmayanı istiyor elimizde değil sağlıklı olsunlar öncelikle tabi ama bakalım ne olacak insan merak ediyor ister istemez :) sizinde hayırlı bi evladınız olur inşallah
 
O durum bebeğe göre değişiyor benım iki kızım var ikisindede erken zamanda görmüştük kollarını bacaklarını ve çok hareketkiydiler Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah :)
 
O durum bebeğe göre değişiyor benım iki kızım var ikisindede erken zamanda görmüştük kollarını bacaklarını ve çok hareketkiydiler Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah :)

Amin çok teşekkür ederim :) inşallah hayırlısı olsun herkes için :))
 
Back
X