Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKız anneleri hamileliğiniz nasıl gecti
Merhaba bayanlar bende 14 haftalık hamileyim hep ekşi yiyorum karnım yukarda ve yanlarımdan kilo aldım mide bulantım fazla yok sizce cinsiyeti ne olabilir
Benimde karnım yayıktı yani top giibi değildi öyle ve hep tatlı aşermiştim, ilk aylarda mide bulantım çok olmuştu kız bebeğim oldu sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz
Benimde karnım yayıktı yani top giibi değildi öyle ve hep tatlı aşermiştim, ilk aylarda mide bulantım çok olmuştu kız bebeğim oldu sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz
1 ay sonra net öğrenirsiniz cinsiyeti bende 17 haftalıktı kıza benziyor demişti doktor detaylı ultrasonda tam netleşti kuzum Allah gönlündekini verir inşallah ama sağlıklı olması her şeyden önemli tabiki
Benimde yanlara yayikti. Ilk aylar ekşi, sonralarda tatlı asermistim. Kız hissediyordum öyle oldu. Allahım hayırlı evlat nasip etsin. Sağ salim kucağına almak nasip olsun
Benim karnımı gören herkes erkek olduğunu düşünüyordu, oğlumda zaten öyleydi fakat şuan kız bebek bekliyorum ve hala aynı şekilde...En fazla ekşi ve tuzlu aşerdim.