Doğuma Hazırlık Kız anneleri hamileliğiniz nasıl gecti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Merhaba bayanlar bende 14 haftalık hamileyim hep ekşi yiyorum karnım yukarda ve yanlarımdan kilo aldım mide bulantım fazla yok sizce cinsiyeti ne olabilir

Benimde karnım yayıktı yani top giibi değildi öyle ve hep tatlı aşermiştim, ilk aylarda mide bulantım çok olmuştu kız bebeğim oldu sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz💕

Benimde karnım yayıktı yani top giibi değildi öyle ve hep tatlı aşermiştim, ilk aylarda mide bulantım çok olmuştu kız bebeğim oldu sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz💕
Amin inşallah teşekkür ederim inşallah benimde kız olur ekşi tatlı yiyorum bnde bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda

Amin inşallah teşekkür ederim inşallah benimde kız olur ekşi tatlı yiyorum bnde bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda
1 ay sonra net öğrenirsiniz cinsiyeti bende 17 haftalıktı kıza benziyor demişti doktor detaylı ultrasonda tam netleşti kuzum Allah gönlündekini verir inşallah ama sağlıklı olması her şeyden önemli tabiki 💕

Benimde yanlara yayikti. Ilk aylar ekşi, sonralarda tatlı asermistim. Kız hissediyordum öyle oldu. Allahım hayırlı evlat nasip etsin. Sağ salim kucağına almak nasip olsun 🤗

Merhabalar,

Benim karnımı gören herkes erkek olduğunu düşünüyordu, oğlumda zaten öyleydi fakat şuan kız bebek bekliyorum ve hala aynı şekilde...En fazla ekşi ve tuzlu aşerdim.

Back
X