arkadaşlar benim sat 29 ekim, 12 aralıkta kan testi yaptırdım, 6017 çıktı, ama hala kesenin içini göremedim yazdıklarınıza göre çoğul olma ihtimali varmı
ooo maşallah
bu sıralar hep ikizlerden gidiyoruz :lepi:
ben de ikiz anne adayıyım ..
:
benim 11.gün değerim 207,5 ti ..
19.gün ilk usg de 1 kese görüldü , ama emindim hep iki tane olduklarına , saklanmış , sinmiş bir yere ufalık :ecrin_bebek: 22. gün sg de ikinci keseyi de gördük ..
şimdi 9+1z ve ctei kontrolümüz var inşallah2 haftadır görmediğim miniklerimin sağlıkları ve gelşimleri yerindedir ..
inşllah hepimiz sağlıcakla kucaklarız miniklerimizi :Saruboceq
kızlar benim 5+4 bhcg değerim 5000 çıktı.dr kese var ama bebek nokta şekli,nde daha dedi.10 gün sonra bakarız dedi..
sizce bu değere göre ikiz olma ihtimali var mı???
kızlar cevap verecek olan yokmu
beta hchg değerleri yanıltıcı olabiliyor..kesin tanı ultrasonda keselerin görülmesi ile konur...transfer sonrası değerim 57 , 15.gün 144 olmasına rağmen ikizlere hamile kalmıştım...ama 3 hafta evvel erken doğum nedeniyle kaybettim bebeklerimi..............
canım benim üzüldüm bitanem allah sabır versin inşallah sağlıkla kucağına allah bebek verir üzülme ne olur canım geçmiş olsun
Sevgili Badem Allah çok sabırlar versin.Ama seninde bu sabra karşılık mükafatın çok olcaktır eminim.
canım bademim çok üzüldüm ben tedavi görürken sizler hamileydiniz bana umut olmuştunuz şuan 15 haftalık hamileyim ikizlere.ALLAH SABIR VERSİN CANIM BENİMDE MORALİM BOZULDU SENİ DUYUNCA.SEBEBİ VAR MI KAÇ HAFTALIK TI.ACINI DEŞMEK İSTEMEM BENDE HEP ENDİŞE İLE YAŞIYORUM HERŞEY NORMAL GÖZÜKÜYOR.DAHA PEK YEMEK YİYEMİYORUM.KUSUYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?