Doğuma Hazırlık kız anneleri kaç haftalıkken sancınız başlayıp normal doğurdunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende aynı senin gibi düşünüyordum ama malesef öyle olmuyo yarın 40. hafta olcak dahada dogum belirtisi yok bakalım hayırlısı...

ablam oğlunuda kııznıda 34. haftada doğrudu farketmiyo yani erken doğum bazen ırsi olabiliyo yada yaşadığın şeyler etken olabiliyor.

hic sancim yoktu benim gayet normaldi hersey
38+3 te gece suyum geldi daha 11 gün vardi doguma
suyum geldikten iki saat sonra sancilarimda basladi hemen ve birkac saat icinde kizim dogdu..
herkste farkli olur kimseyi kendi gebeliginle kiyaslama o gelmek isteyince zaten erken gec dinlemez gelir..
hayirli dogumlar

bende 38. haftamdayım daha hiç bir belirti yok. normal doğum olmasını çok istiyorum rahim açılmazsa diye çok korkuyorum. acaba rahim kolay açılsın diye yapılabilecek bir şey varmı kızlar.

canım benim benimde kızım tam 41 haftama girdim oldu bende kız erken gelir diye beklerdim senin gibi öyle dediler ama yok zorla geldi belli olmuyo canım sağlıklı olsun da

genelde doğum korkusunu çok yoğun yaşayanlar için geç doğum olduğunu duyumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum ben çok korkuyuorm mesala ama daha yolun yaırısınıdayım :)

benimde ilk kizimda doktorum 3 hafta erken dogurma ihtimalim oldugunu ve yatmam gerektigini soylemisti. ama dikkat edince ben normal haftasinda yani tarihinde dogru . açikçasi Allah nasil istiyorsa oyle oluyor bence bunu kimse pek kestiremiyor ... sevgilerimle...

bende 38. haftamdayım daha hiç bir belirti yok. normal doğum olmasını çok istiyorum rahim açılmazsa diye çok korkuyorum. acaba rahim kolay açılsın diye yapılabilecek bir şey varmı kızlar.

son ayda abartmadan hurma yemek günde en az 1 saat yürüyüş bol su bide dua kolay doğum için :))))

valla hiç alakası yokmuş ben 40.haftamdayım hala bekliyorum:delphin:

Back
X