Tam hatırlamıyorum ama ultrason da öyle yazıyor gibi 18mm
Doktormu keseye 18 mm dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bnce sakin ol evet kese büyük normalde görünür azda olsa ama bezen hocanın baktığı yöne göre değişebiliyor veya geç tutunma oluyor veyaa bebek gelişimi bi kaç gün geriden geliyor hepsi olabilirr içini ferah tut duramazsan bi kaç gün sonra tekrar git bi doktoraaTam hatırlamıyorum ama ultrason da öyle yazıyor gibi 18mm
Pazartesi başka doktordan randevu aldım ona da bir gözükecem bakalım o ne diyecek çok heycanliyim ve doktor çok morelimş bozduCanım bnce sakin ol evet kese büyük normalde görünür azda olsa ama bezen hocanın baktığı yöne göre değişebiliyor veya geç tutunma oluyor veyaa bebek gelişimi bi kaç gün geriden geliyor hepsi olabilirr içini ferah tut duramazsan bi kaç gün sonra tekrar git bi doktoraa
Rabbim yar ve yardımcın olsun burdan başka bir arkadaş geçen gün gittiğinde keseyi görüp bebeği görememişti bugün kalp atışını dahi duymuş darısı size inşallahPazartesi başka doktordan randevu aldım ona da bir gözükecem bakalım o ne diyecek çok heycanliyim ve doktor çok morelimş bozdu
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin, güzel yorumun de beni çok mutlu etti Allah razı olsunRabbim yar ve yardımcın olsun burdan başka bir arkadaş geçen gün gittiğinde keseyi görüp bebeği görememişti bugün kalp atışını dahi duymuş darısı size inşallahHiç üzüp de strese girdirme kendini
Amin canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin, güzel yorumun de beni çok mutlu etti Allah razı olsun![]()
Doktorunuda değiş canım zaten insan stresli oluyor sana extra stres yükleyen bi doktorla devam etmee bizede haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsinnPazartesi başka doktordan randevu aldım ona da bir gözükecem bakalım o ne diyecek çok heycanliyim ve doktor çok morelimş bozdu
Muhakkak haber vereceğim çok teşekkür ederim dua edin benim için..Doktorunuda değiş canım zaten insan stresli oluyor sana extra stres yükleyen bi doktorla devam etmee bizede haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsinn![]()
Hepimizin duası seninle inşallah hayırlı haberlerle gelMuhakkak haber vereceğim çok teşekkür ederim dua edin benim için..![]()
Allah binlerce kez sizden razı olsun iyiki varsınızHepimizin duası seninle inşallah hayırlı haberlerle gel![]()
Evet canım çok şükürr gebeyimCanım selam seninle aynı dönemde opu olmuştuk ben dondurmuştum ne durumdasın pozitif görmüştün sanırım değil mi![]()