Kız arkadaş sorunum

marmalade93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
111
24
31
herkese cici günler öncelikle:) benim sorunum hiç kız arkadaşımın olmaması aslında bu forumada tamamen bu amaçla üye oldum bilmiyorum bu zamana kadar hangi kıza güvendiysem kazık attılar 9senelık ve 4senelık cocukluk arkadaşlıklarımı bitirdim şuan sadece tek kız arkadaşım var o da başka şehirde okuyor ara ara konuşup dertleşip görüşebiliyoruz erkeklerle aram çok iyi çok şükür hiçbiri kazık atmadı bugüne dek ama erkek arkadaşımda olduğu ve kızdığı için eskisi gibi okul harıcınde onlarla konusup görüşemiyorum yanı o dıyor dıye degılde banada pek dogru gelmıyor sonucta bende onunda kızlarla takılmasını istemem kötü bir insan değilim ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye(aslında kendimi güzel bulmuyorum çirkin değilim ama normalim.) kızların bana yaptıkları saçmalıklardam bıktım ve hepsıyle ılıskımı kestım zaten işleri düşünce arasınlar hep -,- sorun bende mi onlarda mı çözemedim ama 1,2tane çok değil kız arkadaşım olsun isterdım dün erkek arkadasımla bu yuzden kavga ettık kızsal şeylerı nıye bana anlatıon bunalıom dıye haklısın dedım bazen kayıyorum ihtiyaç duyuyorum galiba kızmış sanki gibi davrandıgım oluyor o da sinirleniyor doğal olarak çok yalnızım ya :KK43:

''ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye''
egoya gellll :KK59:
Yok kız vala gram ego yok bunlar ailemin ve cevremdeki bazı insanların düşündükleri hani bana sorsan vala kendımı güzel bulmuyom sevgılım iltifat etmıyo mesela olsam ederdı heralde :KK70: iş varda noluyor ablacım ya mutsuzum para mutluluk getırmıyor vala :KK43:

'ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye''

güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter.

bu sözü bilir misin? :KK59:

Bende aynı bu durumdayım, en yakın kiz arkadaşımla üniversitede okurken aramız bazı sebeplerden dolayı bozuldu. Ben o dönem hayattan soğudum diyebilirim, o okuldan, insanlardan, yaşadığım ülkeden.
Ülke değiştirdim, sonradan barışık, artık internetten kameralı konuşup dertlesiyoruz arada. Isterdim yakinimda olsun bir kız arkadaşım..

• Beğen
Reactions: ark
herkese cici günler öncelikle:) benim sorunum hiç kız arkadaşımın olmaması aslında bu forumada tamamen bu amaçla üye oldum bilmiyorum bu zamana kadar hangi kıza güvendiysem kazık attılar 9senelık ve 4senelık cocukluk arkadaşlıklarımı bitirdim şuan sadece tek kız arkadaşım var o da başka şehirde okuyor ara ara konuşup dertleşip görüşebiliyoruz erkeklerle aram çok iyi çok şükür hiçbiri kazık atmadı bugüne dek ama erkek arkadaşımda olduğu ve kızdığı için eskisi gibi okul harıcınde onlarla konusup görüşemiyorum yanı o dıyor dıye degılde banada pek dogru gelmıyor sonucta bende onunda kızlarla takılmasını istemem kötü bir insan değilim ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye(aslında kendimi güzel bulmuyorum çirkin değilim ama normalim.) kızların bana yaptıkları saçmalıklardam bıktım ve hepsıyle ılıskımı kestım zaten işleri düşünce arasınlar hep -,- sorun bende mi onlarda mı çözemedim ama 1,2tane çok değil kız arkadaşım olsun isterdım dün erkek arkadasımla bu yuzden kavga ettık kızsal şeylerı nıye bana anlatıon bunalıom dıye haklısın dedım bazen kayıyorum ihtiyaç duyuyorum galiba kızmış sanki gibi davrandıgım oluyor o da sinirleniyor doğal olarak çok yalnızım ya :KK43:
çekemeyen anten taksın (özlem özden mode on) :cool::cool::cool:

Yok kız vala gram ego yok bunlar ailemin ve cevremdeki bazı insanların düşündükleri hani bana sorsan vala kendımı güzel bulmuyom sevgılım iltifat etmıyo mesela olsam ederdı heralde :KK70: iş varda noluyor ablacım ya mutsuzum para mutluluk getırmıyor vala :KK43:

aman paranla rezil oluyosun be canım yazık sana valla

'ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye''

güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter.

bu sözü bilir misin? :KK59:
Aynen biliyorum güzellik ve para gelıp geçici şeyler ama yok yani insanlar mı kıskanc tuhaf anlamadım ki çok güzel ve çok zengın ınsanlarda var ama bigün öyle düşünüo sacmasapan düşünüp konuşmadım

Ben de senin gibiyim. Ne yapalım kızların çoğu içten pazarlıklı, kıskanç, dedikoducu, sır verirsin tutmaz, başkasının sırrını sana taşır. Gerek var mı? Ben de birçoğuyla ilişkimi kestim şimdi 1 tane samimi arkadaşım var o da yetiyor. Birkaç tane de onun arkadaşlarından tanıdıklarım var ama samimi değilim ara sıra hep birlikte buluşuruz. Sadece o kadar.
İnan kuru kalabalıktan iyidir böylesi.

İste bu düşünceleri dışarıya çok belli ediyosun demekki güzel olmak suç değil ama kendini beğenmiş tavırlar itici gelir bunu belli ediyo olabilirsin farkinda olmadan

maddi durumu iyi gelecekteki işi hazır resme bakınca da güzel olduğu belli olan arkadaşımıza bu yüzden gıcık kapılamazmı yani
melekmi sanki bazı hemcinslerimiz oluyor böyle vakalar

az insan çok huzur demişler :KK39:

X