- 1 Şubat 2015
- 111
- 24
- 31
- Konu Sahibi marmalade93
herkese cici günler öncelikle:) benim sorunum hiç kız arkadaşımın olmaması aslında bu forumada tamamen bu amaçla üye oldum bilmiyorum bu zamana kadar hangi kıza güvendiysem kazık attılar 9senelık ve 4senelık cocukluk arkadaşlıklarımı bitirdim şuan sadece tek kız arkadaşım var o da başka şehirde okuyor ara ara konuşup dertleşip görüşebiliyoruz erkeklerle aram çok iyi çok şükür hiçbiri kazık atmadı bugüne dek ama erkek arkadaşımda olduğu ve kızdığı için eskisi gibi okul harıcınde onlarla konusup görüşemiyorum yanı o dıyor dıye degılde banada pek dogru gelmıyor sonucta bende onunda kızlarla takılmasını istemem kötü bir insan değilim ama sırf maddi durumum iyi gelecekteki işim hazır ve güzelim diye(aslında kendimi güzel bulmuyorum çirkin değilim ama normalim.) kızların bana yaptıkları saçmalıklardam bıktım ve hepsıyle ılıskımı kestım zaten işleri düşünce arasınlar hep -,- sorun bende mi onlarda mı çözemedim ama 1,2tane çok değil kız arkadaşım olsun isterdım dün erkek arkadasımla bu yuzden kavga ettık kızsal şeylerı nıye bana anlatıon bunalıom dıye haklısın dedım bazen kayıyorum ihtiyaç duyuyorum galiba kızmış sanki gibi davrandıgım oluyor o da sinirleniyor doğal olarak çok yalnızım ya