kız arkadaşım olmuyor

nurbanusultan

alA GöZlÜ dİlBeR...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
111
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar ,forumu uzun süredir takip ediyor ve sizlerin birbirinizin derdinde sevincinde nasıl birbirinize destek olduğunuzu görüyordum.Şu aralar öyle sıkıntılıyım okadar bunaldım ki yeni bir üyeyim ancak bana da yardımcı olacağınızı umuyorum ...
Benim sorunum insan ilişkilerindeki başarısızlığım .Bu beni sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor.Diyeceksiniz Allah başka dert vermesin bu da dert mi diye ama emin olun bu konu okadar canımı sıkıyor ki artık...
Konuyu kısaca şöyle açıklamam gerekirse,benim şöyle her derdimi anlatabileceğim ,hadi onu da geçtim gezip gülüp dolaşıp eğlenebileceğim hiç kız arkadaşım yok.Aslında yakın zamana kadar vardı 10 senedir tek bir gün kavga etmediğim arkadaşım beni para meselesine sattı beni üzdü kırdıve bu olaydan sonra insan ilişkilerindeki başarısızlığım yüzüme bir tokat gibi vuruldu ...Erkeklerle iletişimimin kadınlara göre daha iyi olduğu söylenebilir ancak ondada erkeklerın amacı belli bir yere kayıveriyor:( işte bu yüzden hiç normal erkek arkadaşım da yok . hep şöyle kızlı erkeklı arkadaşlığa özenmişimdir.Neyse biz kızlarla olan kısmına gelirsek,ya ben sevimsizim ya uğursuz yada şuursuzum bu sebeplerle kız arkadaşım yok galiba.Mesela üniversitede de güyaaaa çok yakın kız arkadaşım vardı ama bu zatı muhterem benımle sadece kopya sebebiyle ilişki içindeymiş okul bitince ne arayan oldu ne soran. Hatta ben ona mesaj attım bi zahmet cevap bile vermedi.İşte hanımlar ,bu konuda noolur bana yardımcı olun ben bu sorunu nasıl aşabilirim? Şöyle bir gezecek arkadaşım yok ,bana bir yol gösterin şuan tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar ,forumu uzun süredir takip ediyor ve sizlerin birbirinizin derdinde sevincinde nasıl birbirinize destek olduğunuzu görüyordum.Şu aralar öyle sıkıntılıyım okadar bunaldım ki yeni bir üyeyim ancak bana da yardımcı olacağınızı umuyorum ...
Benim sorunum insan ilişkilerindeki başarısızlığım .Bu beni sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor.Diyeceksiniz Allah başka dert vermesin bu da dert mi diye ama emin olun bu konu okadar canımı sıkıyor ki artık...
Konuyu kısaca şöyle açıklamam gerekirse,benim şöyle her derdimi anlatabileceğim ,hadi onu da geçtim gezip gülüp dolaşıp eğlenebileceğim hiç kız arkadaşım yok.Aslında yakın zamana kadar vardı 10 senedir tek bir gün kavga etmediğim arkadaşım beni para meselesine sattı beni üzdü kırdıve bu olaydan sonra insan ilişkilerindeki başarısızlığım yüzüme bir tokat gibi vuruldu ...Erkeklerle iletişimimin kadınlara göre daha iyi olduğu söylenebilir ancak ondada erkeklerın amacı belli bir yere kayıveriyor:( işte bu yüzden hiç normal erkek arkadaşım da yok . hep şöyle kızlı erkeklı arkadaşlığa özenmişimdir.Neyse biz kızlarla olan kısmına gelirsek,ya ben sevimsizim ya uğursuz yada şuursuzum bu sebeplerle kız arkadaşım yok galiba.Mesela üniversitede de güyaaaa çok yakın kız arkadaşım vardı ama bu zatı muhterem benımle sadece kopya sebebiyle ilişki içindeymiş okul bitince ne arayan oldu ne soran. Hatta ben ona mesaj attım bi zahmet cevap bile vermedi.İşte hanımlar ,bu konuda noolur bana yardımcı olun ben bu sorunu nasıl aşabilirim? Şöyle bir gezecek arkadaşım yok ,bana bir yol gösterin şuan tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

çok iyi niyetli ve arkadaşlarına canını verecek türde , sosyal, yapıcı, ve her ortamda aranan bir insan olmama rağmen...çoğu kız arkadaşımın bana attığı kazıklarından dolayı benımde elle tutulur bir arkadaşlığım yok..arada sırada gezmeler dışında...

2 tane olsun resmi olsun..bu zamanın kızlarından hayır yok..2 kuruşa satarlar ınsanı..

:)))))))))) valla ne denirki sana şimdi,bilemedim...takıl buralara biraz,vakit geçir bulursun kafana göre bi kız arkadaş:)

benim toplam 3 tane kız arkadaşım var gezdiğim 2siyle 10 yıldır arkadaşım diğeriyle üniden beri
az olsun öz olsun canm
anında satan arkadaşlarımda oldu

Sorun sizde değil sorun insanlarda, dürüst mert harbi hanımefendi insanların arkadaşı olmuyor. Riyakar olcaksınız, insanların kuyusunu kazacaksınız.Menfaatleri olacak sizden, kendinizi kullandıracaksınız. KKaprisleriini çekeceksiniz.Tabi sizde bunları yapacak potansiyel yok bu yüzden üzülmeyin sizde problem yok:))

benimde bir dönem öyle sıkıntılarım oldu.. yeni arkadaşlara asla hayır demem ama sanırım iyi niyetten. şöyle evine gidip evime gelcek doğru düzgün candan bi arkadaşım yok ama sorun olarak görmüyorum ben. çevre önemli tanışabilceğin çevreler her zamanda senin gibi olan kişiler bulunmuyor malesef.. bu dert mi? bazen dert tabi.. gayet haklısın

neden güldünüz ki çok mu komik ? ben üzülüyordum oysa ki

yok be yaa komikliğinden değil,sadece çok yaygın bi durum bu..tek değilsin ona güldüm:)

dert edilecek birşey hiç değil hele...bnm hiç dostum yoktur mesela çünkü kazıklar hala içiimde:) kimseye güvenemiyorum...arkadaşım çok,gezerim tozarım ama bi kere bile derdimi anlatabileceğim,bni anlayacak ve bnm onu anlayacağım,karşışıklı ilişkimde yorulmayacağım bi kız arkadaşım olmadı...ziraa kız arkadaş çok yoruyo.....

yani özetle takma kafana elbet birgün olur...belki bi komşu kızı belki bi işyeri arkadaşı belki de buradan biri.....

yok be yaa komikliğinden değil,sadece çok yaygın bi durum bu..tek değilsin ona güldüm:)

dert edilecek birşey hiç değil hele...bnm hiç dostum yoktur mesela çünkü kazıklar hala içiimde:) kimseye güvenemiyorum...arkadaşım çok,gezerim tozarım ama bi kere bile derdimi anlatabileceğim,bni anlayacak ve bnm onu anlayacağım,karşışıklı ilişkimde yorulmayacağım bi kız arkadaşım olmadı...ziraa kız arkadaş çok yoruyo.....

yani özetle takma kafana elbet birgün olur...belki bi komşu kızı belki bi işyeri arkadaşı belki de buradan biri.....

anladım canım yalnış anlamışım kusura bakma... Ama benim sorunum hiç dost olmaması ayrı evet hiç dostum yok bu devirde dostluk zor biliyorum fakat, gezip tozmaya bile arkadaşım yok neden yok bilemiyorum ben işte anlayamıyorum onu ?çok mu sıkıcıyım acaba ?

anladım canım yalnış anlamışım kusura bakma... Ama benim sorunum hiç dost olmaması ayrı evet hiç dostum yok bu devirde dostluk zor biliyorum fakat, gezip tozmaya bile arkadaşım yok neden yok bilemiyorum ben işte anlayamıyorum onu ?çok mu sıkıcıyım acaba ?

tatlım, kurslara falan gitmeyi düşündün mü??

çok güzel bir konuya değinmişsin herkesin bu konularda büyüklü küçüklü sorunları var eminim:) kazık yiyince de tabi daha bi koyar insana. ben de çok yaşadım. erkeklerle daha iyi anlaşıyorum ama öyle kız arkadaşımla konuşabilceğim şeyleri konuşamıyorum mesela bugün arkadaşımla saçıma çıt çıt bakmaya gidicem dedim bende gelicem dedi dolaştık durduk çok güzeldi oruçlu oruçluda ter içinde kaldık gıkını çıkarmadı belki bi kız bunu yapmazdı:D hep kendine bakıyosun falan fian olaylarıda oluyor. ama hemcins her zaman farklıdır. ben paylaşmayı severim ama şu ana kdr paylaşabilceğim bi arkadaşım olmadı. bakalım kısmet. sevgiliden önce sıkı bi dost daha bi iyi sanki. en azından bnm için şu aralar (amma doluymuşum nerden okudum konuyuu:17:)

estafirullah.....belkide evde durmayı çok seviyorsundur...hareketlimi değilsin yada konuşkan?? belkide aslında sana uygun olmayan arkadaşlar seçip onların bulunduğu ortamda rahat edemediğin için birdaha gezmek istemiyorsundur..... bn çok özenirim kızkıza buluşup güle oynaya vakit geçirenlere,evlendikten sonra bnde eve tıkıldım galiba:(

çok güzel bir konuya değinmişsin herkesin bu konularda büyüklü küçüklü sorunları var eminim:) kazık yiyince de tabi daha bi koyar insana. ben de çok yaşadım. erkeklerle daha iyi anlaşıyorum ama öyle kız arkadaşımla konuşabilceğim şeyleri konuşamıyorum mesela bugün arkadaşımla saçıma çıt çıt bakmaya gidicem dedim bende gelicem dedi dolaştık durduk çok güzeldi oruçlu oruçluda ter içinde kaldık gıkını çıkarmadı belki bi kız bunu yapmazdı:D hep kendine bakıyosun falan fian olaylarıda oluyor. ama hemcins her zaman farklıdır. ben paylaşmayı severim ama şu ana kdr paylaşabilceğim bi arkadaşım olmadı. bakalım kısmet. sevgiliden önce sıkı bi dost daha bi iyi sanki. en azından bnm için şu aralar (amma doluymuşum nerden okudum konuyuu:17:)

ya erkekler düz insanlar,öyle hinlik yapamazlar kızlar gibi,önce çıtçıtını beğenmiş gözüyle bakıp sonra başkasına filanca çıt çıt aldı ne beteer demezler:) ama tabi kız arkadaşın yeride ayrı be.....

ya erkekler düz insanlar,öyle hinlik yapamazlar kızlar gibi,önce çıtçıtını beğenmiş gözüyle bakıp sonra başkasına filanca çıt çıt aldı ne beteer demezler:) ama tabi kız arkadaşın yeride ayrı be.....

güzel bi konuya değindin. benden daha güzel olmuş, burnu benden daha hoş. gözlerine herkes güzl dio bana diyen olmadı gibisinden incik cıncık laflar oluyo onlar bulandırıyo mideyi

güzel bi konuya değindin. benden daha güzel olmuş, burnu benden daha hoş. gözlerine herkes güzl dio bana diyen olmadı gibisinden incik cıncık laflar oluyo onlar bulandırıyo mideyi

burası kız arkadaş edinememişlerin topiği olcak..meğer ne doluymuşuz:) siz de çok haklısınız,biz kızlar birbirimizi erkeklerden daha fazla inceliyoruz,resmen süzüyoruz...aşağılayıcı bakışlarda bizde....nasıl güvenilsin ki bizlere???

ben aslında gezerim ama çevremde erkekler erkekler erkekler:( Mesela geçenlerde bi erkek arkadaş clube davet etti beni kız arkadaşların da gelsin fln oldu kalabalık güzel eglenırız dedi ben getirebilecek kız arkadaşım yok diyemedim utandım yaa:14:

selam canım
bu yapı meselesi
sen girişken olursan samimi olursan arkadaşın da olur
aslında sen nasıl olursan etrafında öyle insanlar toplarsın
kızlarla hemen kaynaşan bir insan olmayabilirsin, bu yüzden de senin yanına gelenler de seninle yüzeysel arkadaş olabilir
bunlar normal
sevimsiz uğursuz gibi şeyler hoş değil
hele uğursuzluk çok batıl bir inanış
kız erkek samimi arkadaşlığına özeniyormuşsun
ama kızlar tamamen safça arkadaşlık kurarken erkekler farklı beklentiye giriyor
bu yüzden genç kızlar çok üzülüyor ve pişman oluyor
birçok insanın tecrübesi var
aynı acıları senin de yaşamana gerek yok öğrenmek için
kız arkadaşın kazık atarsa üzülürsün ama erkek kazık atarsa mahfolursun
sen iyi niyetli aklı başında kızlarla yakın olmaya çalış
eminim sabırla uğraşırsan iyi arkadaşlar edinirsin
benim bir kız arkadaşım var çok yakın
o ilköğretimden beri hep kız erkek arkadaşlığına kendini kaptırdı hep üzüldü
hep özenti, havalı kızlarla görüştü
sonra hep pişman oldu
ve o arkadaşları hep zarar verdiler ona
hep derim ona, doğru düzgün insanlarla arkadaşlık et, içi boş insanlarla samimi olma diye
o da sağ olsun sözlerime çok değer verir gerçekten, ama işte genelde de nefsine uyar sonra piçman olur

Back
X