- Konu Sahibi nurbanusultan
merhaba arkadaşlar ,forumu uzun süredir takip ediyor ve sizlerin birbirinizin derdinde sevincinde nasıl birbirinize destek olduğunuzu görüyordum.Şu aralar öyle sıkıntılıyım okadar bunaldım ki yeni bir üyeyim ancak bana da yardımcı olacağınızı umuyorum ...
Benim sorunum insan ilişkilerindeki başarısızlığım .Bu beni sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor.Diyeceksiniz Allah başka dert vermesin bu da dert mi diye ama emin olun bu konu okadar canımı sıkıyor ki artık...
Konuyu kısaca şöyle açıklamam gerekirse,benim şöyle her derdimi anlatabileceğim ,hadi onu da geçtim gezip gülüp dolaşıp eğlenebileceğim hiç kız arkadaşım yok.Aslında yakın zamana kadar vardı 10 senedir tek bir gün kavga etmediğim arkadaşım beni para meselesine sattı beni üzdü kırdıve bu olaydan sonra insan ilişkilerindeki başarısızlığım yüzüme bir tokat gibi vuruldu ...Erkeklerle iletişimimin kadınlara göre daha iyi olduğu söylenebilir ancak ondada erkeklerın amacı belli bir yere kayıveriyor
işte bu yüzden hiç normal erkek arkadaşım da yok . hep şöyle kızlı erkeklı arkadaşlığa özenmişimdir.Neyse biz kızlarla olan kısmına gelirsek,ya ben sevimsizim ya uğursuz yada şuursuzum bu sebeplerle kız arkadaşım yok galiba.Mesela üniversitede de güyaaaa çok yakın kız arkadaşım vardı ama bu zatı muhterem benımle sadece kopya sebebiyle ilişki içindeymiş okul bitince ne arayan oldu ne soran. Hatta ben ona mesaj attım bi zahmet cevap bile vermedi.İşte hanımlar ,bu konuda noolur bana yardımcı olun ben bu sorunu nasıl aşabilirim? Şöyle bir gezecek arkadaşım yok ,bana bir yol gösterin şuan tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Benim sorunum insan ilişkilerindeki başarısızlığım .Bu beni sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor.Diyeceksiniz Allah başka dert vermesin bu da dert mi diye ama emin olun bu konu okadar canımı sıkıyor ki artık...
Konuyu kısaca şöyle açıklamam gerekirse,benim şöyle her derdimi anlatabileceğim ,hadi onu da geçtim gezip gülüp dolaşıp eğlenebileceğim hiç kız arkadaşım yok.Aslında yakın zamana kadar vardı 10 senedir tek bir gün kavga etmediğim arkadaşım beni para meselesine sattı beni üzdü kırdıve bu olaydan sonra insan ilişkilerindeki başarısızlığım yüzüme bir tokat gibi vuruldu ...Erkeklerle iletişimimin kadınlara göre daha iyi olduğu söylenebilir ancak ondada erkeklerın amacı belli bir yere kayıveriyor