kız arkadaşım olmuyor

ben bir şey anlatayım.hem gülelim hem düşünelim :1:
benim ünide bir can dostum vardı.hala görüşüyorum bu kızla başka şehirde olmamıza rağmen çok seviyorum gerçekten neyse.üninin ilk üç senesi bu kızın neredeyse tek arkadaşı bendim.hani en fazla 3 arkadaşı vardı.neyse son sene bu araba aldı.anam çevresi bir çoğaldı bir çoğaldı herkes onun kuzeni,biriciği oldu.beni şuraya atıver,hadi denize gidelim vs...:ssz:demem o ki senden çıkar sağlıyabiliyorlarsa çevrende oluyorlar.

hmmm olabilir evet çıkar sağladıklarının peşinde oluyor insanlar aslında bu arkadaşlık ilişkisi için sadece geçerli değil sevgili meselesindede öyle bazen zengin erkeğin parası için kız onla çıkıyor beni gezdirsin güzel yerlere götürsün arabada gezelim vs. vs. diye bazen de zengin kız için erkek öyle yapıyor amaaaan dünya hali dünyanın pisliği bazen midemi bulandırıyor :( keşke böyle olmasaydı :kkk:

arkadaslik dostluk guzel seyler..ama tabiiki arkandan kuyunu kaziyorsa seni kullaniyorsa bunlara ne arkadas ne de dost denir. soylede bi durum var..herkes ama herkes bir cikari varsa (maddi ya da manevi) senden cikar sagliyorsa seninledir. bu boyle..kardes kardesle bile maddi seyler yuzunden kanli bicakli olabiliyorsa el kizini el oglunu var sen dusun.

Bu durum zamanla bizim ruh halimizin büründüğü vaziyetten de oluyor bir yerde.Başlıyoruz olumsuz düşünmeye.kısır döngü ol uyor.düşündüğümüz başımıza geliyor.birazda sosyal fobi var belki bizde.ama iyi niyet içinde kalsakta politik davranmayıda öğrenmek zorundayız.bazen her yerde her durumda arkadaş bulunmuyor.ama bu sürekli olmamalı.bende arkadaşım yok diye dert yanarım ama 6 -7 tane varmış.bir kaçını her an görebilirim.bari değerlerini bileyim.fazla şımartmadan.arayıp sormakta gerekir.onların sorunlarına çözüm bulmaya yardım etmek.
insan takıntılı hale gelmeye başlayınca çok kötü canım.birde şu pc den uzak durmak lazım.

aynu durumdanbende muzdarip kullanılan hep ben oldum kız arkadaşlarım tarafından hepsine yolverdim şimdi tek başımayım rahatmıyım rahatım ama yalnızım işte:(

Bu durum zamanla bizim ruh halimizin büründüğü vaziyetten de oluyor bir yerde.Başlıyoruz olumsuz düşünmeye.kısır döngü ol uyor.düşündüğümüz başımıza geliyor.birazda sosyal fobi var belki bizde.ama iyi niyet içinde kalsakta politik davranmayıda öğrenmek zorundayız.bazen her yerde her durumda arkadaş bulunmuyor.ama bu sürekli olmamalı.bende arkadaşım yok diye dert yanarım ama 6 -7 tane varmış.bir kaçını her an görebilirim.bari değerlerini bileyim.fazla şımartmadan.arayıp sormakta gerekir.onların sorunlarına çözüm bulmaya yardım etmek.
insan takıntılı hale gelmeye başlayınca çok kötü canım.birde şu pc den uzak durmak lazım.

neden pc den uzak durmak gerek ?

Back
X