Kiz arkadasim var demis.

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar konuyu kuzenim adına acıyorum.hesabi olmadığı icin rica etti.sorusu şu. Bunun hoşlandığı biri vardı 1 yıla yakın ayda 1 falan olmak üzere ınstagram dm den yazismislar. Sonra kuzenim bir tartışma anında bunu ınstgramdan silmiş. Aradan 1 ay geçince istek atmis cocuk kabul etmemiş. Bunun üstüne kuzenim bunu engellemiş.ustunden 1 yıl geçince ve kuzenim hala unutamadigini söyleyince bende dedim tekrar istek at .atti cocuk hemen kabul etti.bu akşamda yazistilar.sohbetin sonlarına dogru Kuzenim izmirdeyim kuzenimin yanindayim falan yazdı.oyle yazınca cocuk izmiri severim demiş.kuzenimde izmir seninsevmiyirmus yazmış.cocukta bunun üstüne izmir beni sever kiz arkadaşımda izmirli demiş. Kuzenimde caktrmamis ve aa hayırlı olsun sevindim yazmış. Çocukta tepkili gibi bir cümleyle yok ya ciddi bisey değil yazmış.kuzenimde olsun ya ciddiye döner fakan yazmış.cocukta yok ya dönmez demiş. Çocuğun amacı ne.neden böyle bir cümle yazmış Olablr.kuzenimin ilgisinden mi Sıkıldı acaba. Kuzenim yanımda cevap bekliyor sizlerden.tamamen vazgeçmemiistese diyor (ciddi ilişkim değil ya ) diye bir cunle kurmazdi diyor. Ben hayirli olsun dedgimde sagol der gecerdi diyor.

Son düzenleme:
Bana çok çocuksu geldi, başka adam mi yok, takılmasın bu çocuğa Artık kendi yoluna baksın.
çocuğun yanıtlar da saçma yok koz arkadaşı varmış ama ciddi değilmişmiş ..bizim Kıza yem atıyor işte ..
Iyce takıntı yaptı Bnde diyorum bırak diye basımın etini yiyor

Cocuk 33 kiz 28 nasil bir yem.acik kapı mi
bu yaşlara göre yapılan muhabbet çok ergence.. çocuk amaçsız bikere gerçek olmayan bişey atmış ortaya kuzeninin tepkisini ölçmek istemiş kıskandırmak istemiş bence.. sonrasında ciddi bişey değil demesinden belli..

Hiç 33 yaşında birininkonusmasi gibi gelmedi okuyunc direkt 22 23 yaşları sandım . Ergenlikten çıkamamış gibi ciddi ddegil yaa ne demek. Bence koşarak uzaklassin ergen gibi bence sever kız arkadaşım da İzmirli falan . Muhabbet resmen ergen muhabbeti. Oturaklı açma gibi sohbet edenilecrgi bir şeyler ogrenebilecegi birini bulsun kuzenin .

Sorun yok ikinizi de idare ederim demeye getiriyor çocuk.

bu yaşlara göre yapılan muhabbet çok ergence.. çocuk amaçsız bikere gerçek olmayan bişey atmış ortaya kuzeninin tepkisini ölçmek istemiş kıskandırmak istemiş bence.. sonrasında ciddi bişey değil demesinden belli..
Bende kiskandiriyordur dedim kuzenime. Yada vazgeç benden demeye mi getiriyor acaba dedim.sizce hangisi olabilir

Hiç 33 yaşında birininkonusmasi gibi gelmedi okuyunc direkt 22 23 yaşları sandım . Ergenlikten çıkamamış gibi ciddi ddegil yaa ne demek. Bence koşarak uzaklassin ergen gibi bence sever kız arkadaşım da İzmirli falan . Muhabbet resmen ergen muhabbeti. Oturaklı açma gibi sohbet edenilecrgi bir şeyler ogrenebilecegi birini bulsun kuzenin .
Haklisin canim.ama anlatamıyorum. Sizce cocuk hoşlanıyor mu yada bo S mu

amaçsızca kıskandırmak istemiş belli bi amaç yok okadar zamandan sonra niye eklemiş beni acaba demiştir oda.. böyle saçma bi şekilde nabız yoklamış kendince.. seviyomu sevmiyomu diye anlamak istemiş olabilir kıskandırarak..

amaçsızca kıskandırmak istemiş belli bi amaç yok okadar zamandan sonra niye eklemiş beni acaba demiştir oda.. böyle saçma bi şekilde nabız yoklamış kendince.. seviyomu sevmiyomu diye anlamak istemiş olabilir kıskandırarak..
Oalblr canım. Ciddi degil deyince kuzenim demiski olsun belki zmanla ciddiye doner demis.o da yok ya dönmez demiş.

Back
X