Kiz arkadasimin eski erkek arkadasi ?

Ben konu sahibinin çocuktan hoşlandığını sanmıyorum nasıl bu kanıya vardınız :oha:
Eski sevgilisini hala unutamadı aklı onda diye biliyorum.
Sadece herşeyi kafaya çok takan bir arkadaş mesela benim aman banane diyeceğim birşeye o kendi derdiymiş gibi takılıyor.:bicak:
İnsanları yargılamak ne kolay.:işsiz:

İster aşık olur gözü görmez, ister paraya tapar. Ortada dert edecek bi durum yok herkesin kendi tercihi. He ama mevzu burdan başlayıp, değer vermeyen kıymetli oluyora geliyorsa, bu dünyanın kanunu sanırım. Seven değilde, diğeri daha tatlı geliyor millete..

Koca adam, zamanında kendini işi gücü yok diye bırakan kadına dönerse kendi sorunu, kendi seçimi. Bırakalım insanlar kendi kaderini yaşasın,kendi aklı var herkesin sonuçta, siz aklınızla o kızın kötü olduğu kanısına vardıysanız bırakalım çocuk da bu çıkarımı aklını kullanarak yapsın. Gider birşey dersiniz onlar mutlu mesut evlenir, siz fitneci olursunuz ne gerek var?

Senin hatun arkadaş paracıysa sana ne ?
Herseye rağmen onun peşindelerse sana ne ?
Bir çekememezlik sezdim...
ama bana ne ?!

çocuğun avukatı tayin etmişsiniz kendinizi gibi, anlatım tarzınızdanmıdır nedir biraz kıza karşı kıskançlık sezdim ben sizde. Bence karışmayın hiç, sizlik bir şey yok çünkü.

Back
X