kız babaları

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
kızlar babanız siz evlenirken sorun çıkardı mı ? benimki görücü bile gelse sinirleniyo suratını asıyo bana çok düşkün. dayımda kızını verirken gizli gizli ağlamıştı. sizin düğün isteme olaylarınız nasıl oldu sorun çıkaran surat asanlar her düğün derneğin vazgeçilmezi galiba

Babamda bi triplere girmişti evet ama normal karsıladım öyle surat falan da asmadı hareketleri bi degişti bi üzüldü fln ama şimdi birseyi yok iyi :KK70:

Benim babam bekarken sevgilim oldugunu bilirdi ama cesitli sebeplerden sevmezdi istemeye filan gelmesinler muhattap etme beni dedi zorladim ve cagirdim babam olmaz bu is dedi cunku askerden geleli 1 ay olmustu is guc yoktu ama 15 ay beklemistim acele ettik direttik evlendik her baba hemen hemen ayni merak etme uzulur ama verir oda ister murvetini gormek

Benim babam onlar daha küçük diye ağlıyordu oysa eşşek kadariz üstelik evlilik falan yok sadece tanımadığımiz biri görüşme için gelecekti evlilik olsa düşünemiyorum
Allah yardimciniz olsun

Bende daha öyle bir icraat yok ama, dışarda biri evleneceği zaman babam mutlu oluyor hatta severek evleniyorsa daha çok mutlu oluyor. Evliliğe karşı çıkan anne babalara da sitem ediyor ama benimle alakalı birşey sorunca daha erken ne evlenmesi diyor :KK70: yaşım da 23 olcak bu arada, çocuk muamelesi görüyorum hala bu evlilik konusunda ama başkaları evlenirse evlensin, bizimkiler evlenmesin gibi düşünüyor sanırım :))

Ben 27 yaşındayım, babam hala erken diyor :KK53: 24 yasında nişanlanmıştım zorla, babam kac hafta konuşmadı, Nişanı attım adamın yüzüne can kan geldi. Bide dayım Öyledir, kimseye vermek istemez beni. Nişanı attığımda dayım "cok sevindim dayıcım, hayırlı olsun" Demişti. Bende sagolun ya baya seviyorsunuz beni demiştim :110:

bu devirde hala görücü gelme gitme muhabbeti varmı ya, malmı seçiyorlar da geliyorlar. dışarıda buluşursun eş adayıyla biri tavsiye eder anlarım da neyse baba için tabii ki zor bir durum ancak biraz da bizdeki aile yapısı sebebiyle böyle. mesela gelin olayı kötüdür. aileden ayrılmak ama erkek ayrılmıyor çoğu zaman. neden kız ayrılmak zorunda ki..

kızlar babanız siz evlenirken sorun çıkardı mı ? benimki görücü bile gelse sinirleniyo suratını asıyo bana çok düşkün. dayımda kızını verirken gizli gizli ağlamıştı. sizin düğün isteme olaylarınız nasıl oldu sorun çıkaran surat asanlar her düğün derneğin vazgeçilmezi galiba
Benim babam sevgilimin ailesini gormek bile istemiyo adam isimlerini duyunca evi terkediyo :/

Ne zor su zamanda kızını güvenip birine emanet etmek

Babalar zor ayrılır, ya da alışık olmayız onların üzüntüsüne o yüzden bize bu kadar ağır geliyor olabilir

Babam eşimi coook sevmesıne ragmen evlenecegım zaman zıt gıtmıstı ve dugun gunu evden cıkarken aglamıstı

Babam beni istemeye geldiklerinde "yukarida Allah asagida benim kizim" demisti.tek gozyasini gorursem basinizi cok agartirim demisti.cok utanmistim.agladim.oda o aksam icmeye gitmisti cok gec gelmisti.sonrada konu komsu aile alistirdi ne bu halin kizin alninin akiyla evden gidiyor ne mutluki bize kapimiza gelip istediler kizimizi demisti yengem.sonrada duzeldi.ama hala milleti uyaripbuyarip duruyor :olamaz:

X