• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız bebeği olanlar ya da olacaklar ! buyurun bir bakın

rozii

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
498
9
318
$SAM_0167.webp$SAM_0164.webp$SAM_0162.webp$SAM_0159.webp$SAM_0158.webp$SAM_0160.webp$SAM_0168.webp$SAM_0161.webp$SAM_0163.webp$SAM_0157.webp$Görüntü0283.webp$Görüntü0281.webp$SAM_0211.webp$SAM_0212.webp$SAM_0213.webp$659190_200-200.webp$2954_kucuk_2.webp

Arkadaşlar hepsini çok uygun fiyata vereceğim.Fiyatlarını alta yazıyorum

Park yatak(yatağı dahil)tam takım 80 tl
Oto koltuğu/anakucağı 40 tl
astronot tulum 30 tl
adidas ayakkabı 25 tl
kot salopet-yeşil elbise-renkli salopet-puanlı elbise bunlar 10 tl
Diğer elbiseler 7,5 tl
Fiyatları çok düşürdüm.Daha bu topikten devam edeceğim.İlgilenenler varsa görüşelim.Ancak özelden cevap yazamıyorum.

Ayrıca elimde çok fazla yenidoğan ve 0-6 ay bebek kıyafeti var ancak onları muhtemelen yarın ekleyceğim takip edin.Sudan ucuza vermeyi düşünüyorum.Kaçırmayın.

bu elbiseler kaç yaş cnm cevaplamanda bi mahsuru yoksa bebğin hangi ayda doğdu çünkü yazlık kışlık kıyafetler değişio ona göre

nasıl alınıo bilmiorum ama eğer anlaşırsak ben talibim bazı ürünlere daha da varsa elinde toplu almak isterim

Benim iki kızım var biri ocak doğumlu diğeri haziran doğumlu:)dolayısıyla kışlık yazlık kıyafetimiz çok fazla.Az beklersen canım bebişi uyutup geliyorum.Elbiselerin aylarını yazacağım.Dediğim gibi daha ekleyeceğim çok şey var ama iki uafaklıkla yetişemiyorum:)

Ekleyeceklerimide gör canım bir toplu alırsan çok uygun fiyat söylerim anlaşırız fiyat çokta sorun değil.

Kot salopet 6-9 ay
Yeşil elbise 6-9 ay
Renkli salopet 6-9 ay
Puanlı elbise 3-6 ay
Koyu kahve kadife elbise 3-6 ay
Mor kadife takım 2 yaş yazıyor ama 1 ve1,5 yaşa daha uygun
Pembe kadife takım elbise 9-12 ay
Lacivert elbise 6- 12 ay
Yazlık elbise 9-12 ay yazıyor ama 6 aylıktan itibaren giydirebilirsiniz
mor ekoseli elbise 1,5- 2 yaş

1 yaş ve üstülerle ilgileniyorum cnm 6-9 lar küçük eğer elinde kışlıklar varsa ya da yazlık 1 yaşlar,bir de ayakkabı kaç yaş sen resimleri yükledikçe ben takipteyim

oyuncak yürüteç vs varsa resimlerini koyarsan bakarım.1 yaşına kadarki kıyafetleri hazır,1 yaş ve üstü dediğim gibi cnm bu arada hangi ildesin

Tamam canım 1 yaş ve üstüde var tabi onlarıda ekleyeceğim.Ayakkabı size olmaz 18 numara ben 6-12 ay arası giydirdim.Yürüyemiyordu ama maksat ayağında ayakkabı olması işte:)o yüzden çok temizler:)Ben fırsat buldukça ekleyeceğim,takip edersin iyi geceler

yürüteç var ama sarı kırmızı galatasaraylıyız da:)oyuncak falan eklerim ama muhtemelen yarın.Çanakkaledeyim bu arada

tamam cnm ama benimki şu an 5 aylık zaten de 1 yaşına kadar kıyafetleri var,adidas ayakkabılara talip olurum,yine resimleri ekledikçe takipteyim o zaman yarın görüşürüz inşallah iyi geceler

$SAM_0261.webp$SAM_0257.webp$SAM_0256.webp$SAM_0260.webp

bu takımlar her biri 7,5 tl
tmyck-0-3 ay diğerleri 6-12 ay

Realizm bu msjı senin için atıyorum.Yürüteçle ilgili.Bizimki şu an çatıda kaldırmıştık.Eşim olmadan alamam.Aşağıdaki fotonun aynısı rengi sadece sarı kırmızı

$234_buyuk.webp çokta bir özelliği yok bende ucuza almıştım.Sana 15e veririm

Realizm bu msjı senin için atıyorum.Yürüteçle ilgili.Bizimki şu an çatıda kaldırmıştık.Eşim olmadan alamam.Aşağıdaki fotonun aynısı rengi sadece sarı kırmızı

Eki Görüntüle 617505 çokta bir özelliği yok bende ucuza almıştım.Sana 15e veririm

çok teşekkürler ilgine fakat ben chıcconun dj lisini istiyorum bir de sarı kırmızı:) siz resimleri yükledikçe ben alakadar olacağım,ayakkabıyı düşünüyorum ama bir kaç parça beğenip toplu almak isterim

selam,
ben park yatak ile ilgileniyourm. hangi ildesiniz? elden alabilirim veya kargo ile.
markası ve boyutlarını da verebilir misiniz?

Back
X